PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  21.03.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6417 x, Vytisknout tento článek766 x, Odeslat tento článek jinému uživateli471 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS: VELIKONOČNÍ HUSARSKÁ PEČENĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg hovězího masa z kýty, 80 g telecích jater (nebo hovězích ), 100 g másla, 80 g žemlové st
KEYWORDS: VELIKONOČNÍ,HUSARSKÁ,PEČENĚ
TITULEK: Tak tu máme zase Velikonoce!!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.04.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 1087 x, Vytisknout tento článek256 x, Odeslat tento článek jinému uživateli267 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: K této specialitě si nejprve připravíme pravou čínskou kořeněnou omáčku. Protože však víno Šao-s
KEYWORDS: JANG-CCHUNG,ČCHAO,NIOU-ŽOU-S,(maso,po,čínsku,s,cibulí)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.10.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 695 x, Vytisknout tento článek241 x, Odeslat tento článek jinému uživateli233 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 350g zadního libového hovězího, 250g prorostlého vepřového masa umeleme dvakrát ve strojku. Osolíme,
KEYWORDS: ZRAZY,MASOVÉ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.08.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6212 x, Vytisknout tento článek574 x, Odeslat tento článek jinému uživateli350 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Umeleme na strojku 1/2 kg telecího masa, přidáme k němu nastrouhanou cibuli, trochu nastrouhané
KEYWORDS: FRANCOUZSKÁ,HOLUBÍ,VEJCE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.09.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5436 x, Vytisknout tento článek615 x, Odeslat tento článek jinému uživateli250 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100g telecího masa, 100g drůbežího masa, 200g vepřového masa, 1 cibule, 1 lžíce másla, 80g čerstvého
KEYWORDS: BITKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.08.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5295 x, Vytisknout tento článek497 x, Odeslat tento článek jinému uživateli255 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600-700 g hovězího masa ze svíčkové, sul, pepř, 250 g uzené klobásy, 5 lžic oleje, 3 lžíce másla, ci
KEYWORDS: STRÁŽNICKÝ,DIVOKÝ,ŠÍP,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.03.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6768 x, Vytisknout tento článek583 x, Odeslat tento článek jinému uživateli255 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Toto jídlo, jehož příprava trvá asi 1/2 hodiny, chystáme nejraději pro více osob. Ze 400 g slepi
KEYWORDS: POŽARSKÉ,KOTLETY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.07.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6847 x, Vytisknout tento článek687 x, Odeslat tento článek jinému uživateli399 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 lžíce sádla, 1 kg zadního hovězího masa, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 l vývaru, 200 ml bílého v
KEYWORDS: KREOLSKÉ,MASO,(Carbonada,criolla)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.06.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6180 x, Vytisknout tento článek697 x, Odeslat tento článek jinému uživateli345 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g hovězího masa mletého (správně má být skopové ), sůl, pepř, 20g hl. mouky, 30 g oleje nebo 100
KEYWORDS: RUSKÉ,BTTKY,(2,porce),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1286 x, Vytisknout tento článek102 x, Odeslat tento článek jinému uživateli4 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,5 kg hovězího srdce, 3 stroužky česneku, 1 lžička kmínu 4 papriky, 400 ml vinného octa, 1 lžíce glutasolu, 5 sušených chilli papri
KEYWORDS: HOVĚZÍ,SRDCE,NA,JEHLE,(Anticuchos),–,Mexiko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3022 x, Vytisknout tento článek491 x, Odeslat tento článek jinému uživateli354 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g hovězí plece, 2 vejce, sůl, mletý pepř, 50 g slaniny, 1 cibule, 250 g čerstvých hub, ó0-80 g sádla, 2 lžíce kečupu, 100 ml červeného
KEYWORDS: MYSLIVECKÉ,ZÁVITKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2399 x, Vytisknout tento článek235 x, Odeslat tento článek jinému uživateli191 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g hovězího masa, 80 g másla, 200 g nudlí, 1-2 cibule, 1 karotka, 1 petržel, 1 menšího celeru, 250 g rajčat, sůl, pepř. POSTUP P
KEYWORDS: TAGLIALETTE,(Itálie),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2650 x, Vytisknout tento článek322 x, Odeslat tento článek jinému uživateli242 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g telecího nebo mladého hovězího masa z plece, 600 g cibulek velikosti vlašského ořechu, 3 hlavičky česneku, sůl, pepř, 2 lžíce sádla
KEYWORDS: ORCHICKÝ,ČOMLEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2585 x, Vytisknout tento článek291 x, Odeslat tento článek jinému uživateli123 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g hovězí špičky, plece nebo kližky, 200g cibule, 70g slaniny, 2 hlavičky česneku, 1 petržel, 1 mrkev, 1 řez celeru, 1 lžíc
KEYWORDS: ŘECKÁ,PAPAZJANIJA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4071 x, Vytisknout tento článek552 x, Odeslat tento článek jinému uživateli354 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 40 g telecího masa, 40 g hovězího masa, sůl, 1 vejce, 10 g žemle, 20 g mléka, citrónová kůra, 20 g mrkve, 20 g brukve, 10 g fazolek
KEYWORDS: KLOPSY,NA,ZELENINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky