PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  06/04/2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9568 x, Vytisknout tento článek706 x, Odeslat tento článek jinému uživateli337 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS: VELIKONOČNÍ NÁDIVKA III.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g veky, 20 g másla, 50 g šunky, 70 g telecího nebo libového vepřového masa, 1 dl mléka, 1
KEYWORDS: VELIKONOČNÍ,NÁDIVKA,III,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25/05/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9083 x, Vytisknout tento článek743 x, Odeslat tento článek jinému uživateli488 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 l vody, 2 cibule, 1 mrkev, petrželka, sůl, 30-40 g rýže a podle potřeby bud kyselý kvásek, šťáv
KEYWORDS: ČORBA,S,MASOVÝMI,KNEDLÍČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/04/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8282 x, Vytisknout tento článek752 x, Odeslat tento článek jinému uživateli323 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Na pánev dáme trochu oleje a do měkka podusíme jemně nakrájený celer a 5 šalotek, 100 g nasekané
KEYWORDS: KATALÁNSKÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08/10/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8847 x, Vytisknout tento článek765 x, Odeslat tento článek jinému uživateli402 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250g libového vepřového bez kostí, 150g tučného bůčku, 150g uzené klobásy, 400g syrového a 400g kysa
KEYWORDS: POLSKÝ,BIGOS,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8516 x, Vytisknout tento článek760 x, Odeslat tento článek jinému uživateli275 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100g šneků, 50g nakládaných hříbků, 20g jader vlašských ořechů, cibule, 10g pažitky, 10g česneku, 30
KEYWORDS: MĚLNICKÝ,ŠNEKOVÝ,SALÁT,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/03/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5922 x, Vytisknout tento článek658 x, Odeslat tento článek jinému uživateli449 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS: OŘECHOVÁ KAŠE (Švédsko) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150 g ořechových jader, 6 lžic trhaných krupek, 1 l mléka, 100 g cukru, 100 g másla, 3 vejce.
KEYWORDS: OŘECHOVÁ,KAŠE,(Švédsko)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/04/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4257 x, Vytisknout tento článek541 x, Odeslat tento článek jinému uživateli281 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 6 plátků bílé želatiny, 400g uzených krůtích prsíček, svazek petrželky, sklenice (375 ml) nakládané
KEYWORDS: ROSOL,Z,KRŮTÍCH,PRSÍČEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12/11/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4875 x, Vytisknout tento článek691 x, Odeslat tento článek jinému uživateli493 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGEDIENCE: 200g žabích stehýnek,citrónová šťáva, sůl, 40g oleje, 10g másla.FAZOLOVÉ LUSKY: 200g lusků, sůl, 1 dcl kyselé smetany, 3
KEYWORDS: ŽABÍ,STEHÝNKA,ROŽMBERK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01/07/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6373 x, Vytisknout tento článek677 x, Odeslat tento článek jinému uživateli443 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 sáček mušliček (doporučuji Italské bezvaječné), 150g nivy nebo čedaru, sáček mražené zeleniny s květákem, 6 žampiónů, 150g šunky
KEYWORDS: BENÁTSKÉ,MUŠLIČKY,DOMÁCÍHO,SÝKORY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4485 x, Vytisknout tento článek515 x, Odeslat tento článek jinému uživateli335 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 6 lžic oleje, 7 cibulí, 7 rajčat, 2 sladké papriky, 1 pálivá paprika, sůl, 6 vajec. POSTUP PŘÍPRAVY: Na oleji osmahneme nadrobno
KEYWORDS: ČEKČUKA,–,Tunis,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5508 x, Vytisknout tento článek314 x, Odeslat tento článek jinému uživateli93 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg kůzlečího nebo jehněčího masa, sůl, 100 g másla, 500 ml smetany, 4 vejce, 2 lžíce kaparů, 3 stroužky česneku. POSTUP PŘÍPRAVY: Ma
KEYWORDS: ALBÁNSKÉ,KŮZLE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6991 x, Vytisknout tento článek680 x, Odeslat tento článek jinému uživateli389 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 hrnky fazolí, 6 hrnků vody, 2 cibule, 400 g vepřových kůží, 2 stroužky česneku, 250 g slaniny, 3 čerstvé čile papričky, 250 g rajčat, s
KEYWORDS: VENKOVSKÝ,HRNEC,(Frijoles,refritos,dela,Charra),–,Mexiko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4193 x, Vytisknout tento článek452 x, Odeslat tento článek jinému uživateli286 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 hrnky fazoli, 6 hrnků vody, fi00 g anglické slaniny, 3 cibule, 2 řapíkové celery nebo 6 řapíků bulvového celeru bez listů, Z lžíce star
KEYWORDS: SLANINOVÝ,HRNAC,(Bacon,Hotpot),–,Anglie,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3112 x, Vytisknout tento článek200 x, Odeslat tento článek jinému uživateli5 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700 g masitého uzeného bůčku nebo kladenské pečené, voda, 12 malých cibulek, mletý pepř, 3 hrnky čočky, 6 hrnků vody, 1 řapíkový celer ne
KEYWORDS: SLANINA,S,ČOČKOU,–,Francie,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6572 x, Vytisknout tento článek431 x, Odeslat tento článek jinému uživateli122 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY RŮZNÉ
NADPIS: MAYSKÝ IXIMIL MASKAB - KUM – Mexiko || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g černých fazolí, 2,5 l vody, 2 cibule, olej, 1 syrové vepřové koleno, 1 králičí hřbet, 1 srnčí krk; 2 krocaní nebo 4 slepičí stehna,
KEYWORDS: MAYSKÝ,IXIMIL,MASKAB,-,KUM,–,Mexiko
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky