PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  22.05.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7897 x, Vytisknout tento článek826 x, Odeslat tento článek jinému uživateli455 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: Zadělávaná slepice s hráškem || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice,sůl,celkem 50g másla,50g hl.mouky,1/2 litru slepičího vývaru,1/4 litru smetany,Muškátový oříšek,100 g sterilovaného hrášku,2 lž
KEYWORDS: Zadělávaná,slepice,s,hráškem
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.02.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9596 x, Vytisknout tento článek574 x, Odeslat tento článek jinému uživateli335 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE DUŠENÁ V RÝŽI
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 300 g rýže, 100 g másla, 20 g soli, 50 g cibule, 2 g mletého pepře, petrželka.
KEYWORDS: SLEPICE,DUŠENÁ,V,RÝŽI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.11.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8196 x, Vytisknout tento článek573 x, Odeslat tento článek jinému uživateli347 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE NA SLANINĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 150g slaniny, 50g másla, 100g cibule, 20g hl. mouky, 2 g mletého pepře.
KEYWORDS: SLEPICE,NA,SLANINĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.11.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6971 x, Vytisknout tento článek642 x, Odeslat tento článek jinému uživateli399 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: ŠVÉDSKÉ BRAMBORY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750g malých brambor, sůl, 3 snítky čerstvé šalvěje nebo 1 lžíce sušené, 2 kelímky (po 200g) s
KEYWORDS: ŠVÉDSKÉ,BRAMBORY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.02.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6232 x, Vytisknout tento článek713 x, Odeslat tento článek jinému uživateli413 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE V ZELENINĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, 3 lžíce oleje, 50 g slaniny, l lžíce másla, l cibule, l mrkev, l petržel a 1/
KEYWORDS: SLEPICE,V,ZELENINĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.04.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 3386 x, Vytisknout tento článek473 x, Odeslat tento článek jinému uživateli365 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: BRAMBOROVÉ PLACKY S KOPŘIVOU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg brambor, 1 vejce, 5 lžic celozrnné mouky, 5 lžíc mladých lístků kopřivy, špetka majoránk
KEYWORDS: BRAMBOROVÉ,PLACKY,S,KOPŘIVOU,
TITULEK: Jarní Placky.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.11.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 17787 x, Vytisknout tento článek626 x, Odeslat tento článek jinému uživateli380 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Kapouni nebo pulardi jsou vykleštění kohoutci do stáří jednoho roku. Dosahují často váhy až 2 kg
KEYWORDS: KAPOUN,NEBO,PULARD,PEČENÝ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.10.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5268 x, Vytisknout tento článek508 x, Odeslat tento článek jinému uživateli348 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, 3 lžíce nakrájené kořenové zeleniny, 1 cibule, 5 kuliček nového koření, 4 kuličky pe
KEYWORDS: ZADĚLÁVANÁ,SLEPICE,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.04.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4667 x, Vytisknout tento článek551 x, Odeslat tento článek jinému uživateli561 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, 60 g slaniny, l cibule, 2 lžičky sladké papriky, masox, 200 g celeru, 1/4 l smetany,
KEYWORDS: SLEPICE,NA,PAPRICE,A,CELERU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.02.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 10957 x, Vytisknout tento článek546 x, Odeslat tento článek jinému uživateli404 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 3 lžíce kořenové zeleniny, l lžíce másla a 3 lžíce oleje, l cibule, l lžíce sladké paprik
KEYWORDS: SLEPICE,NA,PAPRICE,II,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.11.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7217 x, Vytisknout tento článek722 x, Odeslat tento článek jinému uživateli433 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice,100 g másla, 50 g slaniny, 100 g cibule, 1g sl. papriky, 2g soli, 1 l sladké smetany, 70g hl. mouky, špetka pepře..
KEYWORDS: SLEPICE,NA,PAPRICE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.11.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3677 x, Vytisknout tento článek427 x, Odeslat tento článek jinému uživateli359 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře uvařenou slepici zbavíme největších kostí a nakrájíme na porce. V kastrole rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, p
KEYWORDS: MAĎARSKÁ,SLEPICE,NA,PAPRICE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3431 x, Vytisknout tento článek551 x, Odeslat tento článek jinému uživateli352 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 očištěná slepice, 60 g másla, podle chuti sůl. Omáčka - 40 g másla, 1 lžíce hl. mouky, 2 lžíce hořčice, 3 dl kyselé smetany, špetka cuk
KEYWORDS: SLEPICE,S,HOŘČICOVOU,OMÁČKOU,(Jugoslávie)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.10.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3292 x, Vytisknout tento článek475 x, Odeslat tento článek jinému uživateli295 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 očištěná slepice a vnitřnosti ze slepice, 800 g oloupaných brambor, 50g rýže, 150g cibule, 100g másla, sůl a mletý pepř, špetka mlet
KEYWORDS: NADÍVANÁ,SLEPICE,S,BRAMBORY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.06.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3148 x, Vytisknout tento článek401 x, Odeslat tento článek jinému uživateli403 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g brambor, 200g hub, 200g vařené čočky, 100 ml mléka, 1 vejce, 20g oleje, 1 cibule, 1 lžíce kořeninových natí, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: FRANCOUZSKÉ,BRAMBORY,S,HOUBAMI,A,ČOČKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky