PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  22.11.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5078 x, Vytisknout tento článek337 x, Odeslat tento článek jinému uživateli5 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: RAJČATOVÁ POLÉVKA SE ŠPEKÁČKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Asi 6 rajčat, 1 l vody, 1 cibule, květ, sůl, cukr, 1/8 mléka, 2 lžíce mouky, 2 špekáčky, pažitka. POSTUP PŘÍPRAVY: Do vody dáme vařit př
KEYWORDS: RAJČATOVÁ,POLÉVKA,SE,ŠPEKÁČKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.02.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2988 x, Vytisknout tento článek225 x, Odeslat tento článek jinému uživateli49 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: CELEROVÁ POLÉVKA II || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 cibule, 1 větší celer, 3 – 4 brambory, sůl, 1 lžíce tuku, 1 lžíce hladké mouky a zelené koření. POSTUP PŘÍPRAVY: Na omastku zpěníme po
KEYWORDS: CELEROVÁ,POLÉVKA,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.01.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4456 x, Vytisknout tento článek241 x, Odeslat tento článek jinému uživateli43 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BORŠČ III || ==>
DESCRIPTION: I když ruský, u nás již zdomácněl POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí a vepřové maso a drobně rozsekané kosti se dobře omyjí ve studené vodě, dají do hrnce, zal
KEYWORDS: BORŠČ,III
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.05.2010 [Václav Hicke]  |  Viděno - 2788 x, Vytisknout tento článek298 x, Odeslat tento článek jinému uživateli177 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BORŠČ (z Francie)
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 1/2 l vody, 400 g plic, 1 bobkový list, 5 celých pepřů, 50 g slaniny, 1 cibule, 1 mrke
KEYWORDS: BORŠČ,(z,Francie)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.10.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2679 x, Vytisknout tento článek331 x, Odeslat tento článek jinému uživateli175 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BRAMBOROVÁ POLÉVKA II
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,5 l vody, 500 g brambor, 200 g kořenové zeleniny ( mrkev, celer, petržel), l cibule, kousek
KEYWORDS: BRAMBOROVÁ,POLÉVKA,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.06.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4185 x, Vytisknout tento článek353 x, Odeslat tento článek jinému uživateli158 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BRAMBORAČKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 a 1/2 l vody, 2 lžíce sušených hub, sůl, kmín, 3 větší brambory, celkem asi 100 g másl
KEYWORDS: BRAMBORAČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.06.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4191 x, Vytisknout tento článek333 x, Odeslat tento článek jinému uživateli262 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: ŠPANĚLSKÁ CIBULOVÁ POLÉVKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 l masového vývaru, 200 g cibule, 30 g oleje, 3 žloutky, 1-2 lžíce octa, sůl, pepř.
KEYWORDS: ŠPANĚLSKÁ,CIBULOVÁ,POLÉVKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.05.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 576 x, Vytisknout tento článek151 x, Odeslat tento článek jinému uživateli150 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BYLINKOVÁ POLÉVKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3/4 l vývaru z masa, 40 g másla, 1 lžíce mouky, 2 hrsti lístků opence, fialky, chudobky, pamp
KEYWORDS: BYLINKOVÁ,POLÉVKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.05.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2731 x, Vytisknout tento článek305 x, Odeslat tento článek jinému uživateli236 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BYLINKOVÁ POLÉVKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/8 1 mléka, 1 l vody, 2-3 hrsti zelených bylin, jako například špenát, kerblík, šťovík, hláv
KEYWORDS: BYLINKOVÁ,POLÉVKA
TITULEK: Jarní rychlovka

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9232 x, Vytisknout tento článek481 x, Odeslat tento článek jinému uživateli293 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BRAMBOROVÁ POLÉVKA S KUDLÁSKY (zimní)
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 1/2 l vody, 40 g sádla, 40 g hl. mouky, 300 g brambor, 100 g kořenové zeleni
KEYWORDS: BRAMBOROVÁ,POLÉVKA,S,KUDLÁSKY,(zimní)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 629 x, Vytisknout tento článek125 x, Odeslat tento článek jinému uživateli213 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: ANGLICKÁ MKVOVÁ POLÉVKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1cibule, 65g másla, 3/4 l slabé hovězí polévky, kousek šunky, 6 mrkví, pepř, sůl a osmažené ž
KEYWORDS: ANGLICKÁ,MKVOVÁ,POLÉVKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.11.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2335 x, Vytisknout tento článek382 x, Odeslat tento článek jinému uživateli242 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: POLÉVKA BRAMBOROVA BÍLA SE ŠUNKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 80 g brambor, 50 g mléka, 20 g šunky, 30 g smetany (mléka), 1 žloutku, petrželka.
KEYWORDS: POLÉVKA,BRAMBOROVA,BÍLA,SE,ŠUNKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.10.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5128 x, Vytisknout tento článek460 x, Odeslat tento článek jinému uživateli397 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: MINESTRONE ( Italská zeleninová polévka)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Do středně velkého kastrolu vysypeme pytlík italské mražené zeleniny (nebo dáme na kostičky
KEYWORDS: MINESTRONE,(,Italská,zeleninová,polévka)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.05.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3169 x, Vytisknout tento článek316 x, Odeslat tento článek jinému uživateli258 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: PIKANTNÍ CIBULAČKA
DESCRIPTION: IINGREDIENCE: 500 g cibule, 1/2 lžičky sušeného rozmarýnu, 4 lžíce másla, 1/2 lžičky hořčice, 1/2 lžičky b
KEYWORDS: PIKANTNÍ,CIBULAČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.05.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3953 x, Vytisknout tento článek504 x, Odeslat tento článek jinému uživateli236 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: RAJSKÁ POLÉVKA SPECIÁL
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 cibule, l lžíce oleje, trocha majoránky, 1/2 l vývaru z masoxu, rajský protlak, sůl, cukr,
KEYWORDS: RAJSKÁ,POLÉVKA,SPECIÁL
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky