PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  30.11.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2391 x, Vytisknout tento článek150 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: DUŠENÉ HOVĚZÍ NA VÍNĚ || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 00 g malých cibulek, 1,2 kg hovězího masa, sůl, bílý pepř, 3 lžíce přeškvařeného másla, 3/8 l červeného vína, 1 malý květák (400g), 200 g lusků mladého hrášku nebo zelených fazolí, 300g mrkve, 1 lžičky cukru, 80g másla, 3 lžíce poloh. Mouky, 1 kelímku (100g) smetany ke šlehání, 1 kelímek kerblíku
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3922 x, Vytisknout tento článek208 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ NÁMOŘNICKÉ ŘÍZKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g zadního hovězího masa, sůl, 100 g slaniny, 4 cibule, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, 1 lžička kuliček pepře, 3 kuličky no
KEYWORDS: HOVĚZÍ,NÁMOŘNICKÉ,ŘÍZKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6419 x, Vytisknout tento článek351 x, Odeslat tento článek jinému uživateli59 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: PŘEROVSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřového masa, 80 g uvařeného hrachu, sůl, mletý pepř, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 30 g slaniny, 1
KEYWORDS: PŘEROVSKÁ,HOVĚZÍ,PEČENĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.05.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5403 x, Vytisknout tento článek522 x, Odeslat tento článek jinému uživateli210 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOŘČICOVÁ PEČENĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g hovězího zadního, 50 g pomerančového džemu, 50 g jablečného džemu, 50 g polotučné hořči
KEYWORDS: HOŘČICOVÁ,PEČENĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.03.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6768 x, Vytisknout tento článek521 x, Odeslat tento článek jinému uživateli256 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: PLNĚNÉ MLETÉ BIFTEKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g mletého masa, 8 malých tenkých plátků slaniny, 4 malé plátky tučného sýra, hl. mouka, 1
KEYWORDS: PLNĚNÉ,MLETÉ,BIFTEKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5457 x, Vytisknout tento článek496 x, Odeslat tento článek jinému uživateli282 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ NA SMETANĚ ( Francie )
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Nejdříve marinujeme 3 kg hovězího, zbaveného šlach i tuku a rozkrájeného na malé kousky, v té
KEYWORDS: HOVĚZÍ,NA,SMETANĚ,(,Francie,)
TITULEK: Fancouzská kuchyně

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.02.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5155 x, Vytisknout tento článek418 x, Odeslat tento článek jinému uživateli248 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: SMAŽENÝ ŘÍZEK Z MLETÉHO HOVÉZÍHO
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g zadního hovězího masa, 1 dl mléka, 1 lžíce mouky, stro
KEYWORDS: SMAŽENÝ,ŘÍZEK,Z,MLETÉHO,HOVÉZÍHO
TITULEK: Rychlovka

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.05.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4127 x, Vytisknout tento článek349 x, Odeslat tento článek jinému uživateli402 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ MASO PŘÍRODNÍ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 hovězího masa z kýty, 50 g slaniny, 1 velká cibule, 1 lžíce hl. mouky, 1 1 vody, sůl, pep
KEYWORDS: HOVĚZÍ,MASO,PŘÍRODNÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.05.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2917 x, Vytisknout tento článek373 x, Odeslat tento článek jinému uživateli283 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: DALMATSKÝ ZÁVITEK
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 80 g hovězího zadního masa, sůl, pepř, 1 J4 vejce, 20 g šunky, petrželka, 10 g oleje, 10 g ci
KEYWORDS: DALMATSKÝ,ZÁVITEK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.01.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6222 x, Vytisknout tento článek597 x, Odeslat tento článek jinému uživateli624 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: BAVORSKÝ ZÁVITEK
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g zadního hovězího masa, 80 g libové šunky, 20 g tuku, 1 vejce natvrdo, 80g cibule, 40 g
KEYWORDS: BAVORSKÝ,ZÁVITEK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.10.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4220 x, Vytisknout tento článek560 x, Odeslat tento článek jinému uživateli495 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: MYSLIVECKÉ ŘÍZKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 velké řízky z hovězí kýty, 50 g slaniny, 30 g hl. mouky, 30 sádla, 40 g,másla, 80 g kořenov
KEYWORDS: MYSLIVECKÉ,ŘÍZKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.10.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5690 x, Vytisknout tento článek575 x, Odeslat tento článek jinému uživateli467 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: DUŠENÉ HOVĚZÍ PO ITALSKU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g zadního hovězího masa, 1 cibule 2 stroužky česneku, 80 g rajčatového protlaku, 2 dl čer
KEYWORDS: DUŠENÉ,HOVĚZÍ,PO,ITALSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.10.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6231 x, Vytisknout tento článek460 x, Odeslat tento článek jinému uživateli408 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: MOVĚZÍ MASO S KOPROVOU OMÁČKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g hovězího masa z plece, 50 másla, 1 l mléka, 1 l vývaru z masa, 2 lžíce hl. mouky, svazek
KEYWORDS: MOVĚZÍ,MASO,S,KOPROVOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.08.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7218 x, Vytisknout tento článek456 x, Odeslat tento článek jinému uživateli632 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: HOVĚZÍ MASO S RAJSKOU OMÁČKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g hovězího předního masa, 1 l vody, kostka masoxu, pepř, 2 lžíce másla nebo rostlinného t
KEYWORDS: HOVĚZÍ,MASO,S,RAJSKOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.06.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2454 x, Vytisknout tento článek453 x, Odeslat tento článek jinému uživateli321 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: ROLÁDA PLNĚNÁ RÝŽOVO – SÝROVOU SMĚSÍ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g zadního hovězího masa, ml. černý pepř, sůl. Na náplň: 100g vařené rýže, 50g nastrouhanéh
KEYWORDS: ROLÁDA,PLNĚNÁ,RÝŽOVO,–,SÝROVOU,SMĚSÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky