PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  21.12.2019 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5876 x, Vytisknout tento článek355 x, Odeslat tento článek jinému uživateli3 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA RŮZNÁ
NADPIS: ITALSKÁ RYBÍ POLÉVKA S RÝŽÍ. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 1 l vody, 500 g ryby, 2 cibule, 100g kořenové zeleniny, sůl, 2 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, 2-3 rajčata, 30 g másla a 30 g mouky, m
KEYWORDS: ITALSKÁ,RYBÍ,POLÉVKA,S,RÝŽÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.08.2019 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4284 x, Vytisknout tento článek239 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
NADPIS: GRILOVANÉ SVÍČKOVÉ ŘEZY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4plátky svíčkové, 4 lžíce oleje, mletý pepř, sůl, 150g majonézy, 2 stroužky česneku, 2 sterilované okurky. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: GRILOVANÉ,SVÍČKOVÉ,ŘEZY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.08.2019 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8089 x, Vytisknout tento článek698 x, Odeslat tento článek jinému uživateli491 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
NADPIS: KARPATSKÝ GULÁŠ. || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: KARPATSKÝ,GULÁŠ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.12.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6708 x, Vytisknout tento článek473 x, Odeslat tento článek jinému uživateli123 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: ORIENTALSKÝ KAPR || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra rozporcujeme, osolíme a opepříme a v rozpáleném oleji opečeme po obou stranách. Pak jej z pánve vyjmeme, do oleje dáme nakrájen
KEYWORDS: ORIENTALSKÝ,KAPR
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.12.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7257 x, Vytisknout tento článek542 x, Odeslat tento článek jinému uživateli216 x  |  KATEGORIE: MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
NADPIS: KOKOSKY (OD JARUŠKY) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 240g cukru písek, 4 bílky, 250g kokosu (ořechy).POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: KOKOSKY,(OD,JARUŠKY)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.05.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2716 x, Vytisknout tento článek157 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZELENINA
NADPIS: KVĚTÁK ZAPEČENÝ SE SALÁMEM || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 2 květáky, 250 g salámu, 4 vejce, 100 g másla nebo rostlinného tuku, sůl, petrželka.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.03.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7730 x, Vytisknout tento článek420 x, Odeslat tento článek jinému uživateli70 x  |  KATEGORIE: MOUČNÍKY KYNUTÉ
NADPIS: VELIKONOČNÍ KOBLIHY III || ==>
DESCRIPTION: Tak tu máme zase Velikonoce!!
KEYWORDS: 600 g hrubé mouky, 4 žloutky, 70 g cukru, 0,3 l mléka, 40 g droždí, 1 citrón, 2 lžíce rumu, 80 g tuku, meruňkový džem, olej na smažení.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.03.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7592 x, Vytisknout tento článek469 x, Odeslat tento článek jinému uživateli31 x  |  KATEGORIE: KRÁLÍK
NADPIS: VELIKONOČNÍ KRÁLÍK || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: VELIKONOČNÍ,KRÁLÍK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.03.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2949 x, Vytisknout tento článek157 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: RYBY CANDÁT
NADPIS: PEČENÝ CANDÁT || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 1 candát (asi 1,3 kg), šťáva z l citrónu, 50 g másla, l stroužek česneku, 1 svazek kopru, 1 svazek petrželky, sůl, pepř, 50 ml zeleninového vývaru, 200 g kysané smetany.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.03.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2204 x, Vytisknout tento článek142 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA RŮZNÁ
NADPIS: POLÉVKA VLOČKOVÁ S DROŽDÍM || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 100 g ovesných vloček, 40 g zeleniny, 10 g droždí, sůl, 1 žloutku, 30 g mléka, 5 g másla, petrželka.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.03.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2366 x, Vytisknout tento článek156 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: DRŮBEŽÍ JÁTRA NA PÓRKU S ČESNEKEM || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 750 g drůbežích jater; 50 g solamylu, 70 g oleje, 400 g pórku, 5 stroužků česneku, 3 lžíce sójové omáčky, drcený kmín, zázvor.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.03.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10 x, Vytisknout tento článek0 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 750 g hovězího na guláš, 300 g šalotky nebo malých cibulek, 50 g anglické slaniny, 2 lžíce oleje, sůl, ml. pepř, sl. ml. paprika, 500 g mrkve, 4 žemle z minulého dne, 1 dl mléka, 1 vejce, strouhaný muškátový oříšek, 1 svazku petrželky, 75 g másla, 40 g strouhanky, 50 g poloh. mouky, 100 ml tekuté kysané smetany.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.01.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3203 x, Vytisknout tento článek196 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: GULÁŠ Z KRÁLIKA || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Předek z králíka, srdce, Plíce, játra, ledvinky, 4 lžíce sádla, 1 velká cibule 1 lžíce mleté sladké papriky, sůl, 1 lžíce hladké mouky, majoránka (feferonka, mletá pálivá paprika).
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.11.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2845 x, Vytisknout tento článek174 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
NADPIS: DUŠENÉ HOVĚZÍ NA VÍNĚ || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 00 g malých cibulek, 1,2 kg hovězího masa, sůl, bílý pepř, 3 lžíce přeškvařeného másla, 3/8 l červeného vína, 1 malý květák (400g), 200 g lusků mladého hrášku nebo zelených fazolí, 300g mrkve, 1 lžičky cukru, 80g másla, 3 lžíce poloh. Mouky, 1 kelímku (100g) smetany ke šlehání, 1 kelímek kerblíku
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.11.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2715 x, Vytisknout tento článek182 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
NADPIS: HORNORAKOUSKÉ HOUSKOVÉ KNEDLÍKY. || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 6 včerejších rohlíků, 2 syrová vejce, 1/8 l mléka, 50 g rostlinného tuku nebo škvařeného vepřového sádla, 2 lžíce jemné pokrájené cibule, 50 g hrubé mouky, 1 lžíce najemno pokrájené zelené petrželky, 1 lžička soli na osolení těsta, 1 lžíce soli na osolení vody, ve které budeme knedlíky vařit.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky