PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  11.09.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6788 x, Vytisknout tento článek300 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: KIWI KOMPOT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 20 nerozměklých plodů kiwi, 400 g cukru, 1/2 l přírodního jablečného moštu, l chemicky neošetřený citrón, 15 hřebíčků, 30 kuliček černé
KEYWORDS: KIWI,KOMPOT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.07.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4913 x, Vytisknout tento článek315 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: MÍCHANÝ KOMPOT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg třešní, 800 g červeného rybízu, 750 g malin, šťáva z l citrónu, l kousek skořicové kůry, 1/2 l přírodní rybízové stavy, 500 g želíro
KEYWORDS: MÍCHANÝ,KOMPOT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.07.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5864 x, Vytisknout tento článek314 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: RYBÍZOVÝ KOMPOT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l ks červeného rybízu, l chemicky neošetřený citrón, 500 g želírovacího cukru, 1/4 lžičky mleté skořice, špetka mletého zázvoru, špetka
KEYWORDS: RYBÍZOVÝ,KOMPOT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.07.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5606 x, Vytisknout tento článek347 x, Odeslat tento článek jinému uživateli35 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: PŮLENÉ MERUŇKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: pěkné, dobře vyzrálé, ale nepřezrálé meruňky, na 1l vody 500 g cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Meruňky omyjeme, po rýze rozkrojíme a vypeckujeme
KEYWORDS: PŮLENÉ,MERUŇKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.07.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5872 x, Vytisknout tento článek358 x, Odeslat tento článek jinému uživateli101 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: TABULKA DÁVEK CUKRU A DOBY STERILACE U JEDNOTLIVÝCH DRUHŮ OVOCE || ==>
DESCRIPTION: ovoce dávka cukru na 1 l nálevu doba sterilace stupeň ster. angrešt 400 g 20 minut 85
KEYWORDS: TABULKA,DÁVEK,CUKRU,A,DOBY,STERILACE,U,JEDNOTLIVÝCH,DRUHŮ,OVOCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.07.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6359 x, Vytisknout tento článek687 x, Odeslat tento článek jinému uživateli790 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: JAHODOVÝ KOMPOT.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: a) Na 1 kg jahod 30 dkg cukru, sterilace 12 minut při 90 °
KEYWORDS: JAHODOVÝ,KOMPOT,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.08.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7637 x, Vytisknout tento článek759 x, Odeslat tento článek jinému uživateli609 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: MERUŇKY VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg meruněk, 200 g pískového cukru, na každou sklenici l lžíci vody.POSTUP
KEYWORDS: MERUŇKY,VE,VLASTNÍ,ŠŤÁVĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.06.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5603 x, Vytisknout tento článek753 x, Odeslat tento článek jinému uživateli531 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: OŘECHY V CUKRU JAKO KOMPOT.
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: použijeme ořechy nedozrálé, takové které můžeme dobře překrojit nožem. Ponecháme je celé a ve ve
KEYWORDS: OŘECHY,V,CUKRU,JAKO,KOMPOT,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky