PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  23/01/2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6966 x, Vytisknout tento článek348 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: GULÁŠ Z KRÁLIKA || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Předek z králíka, srdce, Plíce, játra, ledvinky, 4 lžíce sádla, 1 velká cibule 1 lžíce mleté sladké papriky, sůl, 1 lžíce hladké mouky, majoránka (feferonka, mletá pálivá paprika).
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22/11/2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6016 x, Vytisknout tento článek320 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: ITALSKÁ KACHNA || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Posekáme najemno 2 stroužky česneku, osolíme a přidáme stejnou hromádku šalvěje rozetřeného prsty
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02/11/2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6015 x, Vytisknout tento článek358 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA NADÍVANÁ SAR DELEMI || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 1 kachna, sůl, 1 svazek polévkové zeleniny
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/08/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7290 x, Vytisknout tento článek382 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA NADIVOKO || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Kachnu takovou, jako bych ji střelil nad rybníkem, si připravím pomocí koření a zeleniny; na slanině si osmahnu 100g kořenové zelenin
KEYWORDS: KACHNA,NADIVOKO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01/06/2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7520 x, Vytisknout tento článek388 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA NA DIVOKO I || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachna, 60g slaniny, 40g másla, kořenová zelenina, citrónová kůra, ocet, cibule, zrnka pepře, nového koření, tymián, bobkový list, hřeb
KEYWORDS: KACHNA,NA,DIVOKO,I
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11/08/2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1077 x, Vytisknout tento článek81 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA NADIVOKO || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachna, 50g másla, 50g slaniny, 100g kořenové zeleniny, 50g cibule, 2 rajčata, 2 jablka, 1 dl červeného vína, 2 g celého pepře, 1 g
KEYWORDS: KACHNA,NADIVOKO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/04/2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9917 x, Vytisknout tento článek436 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA PO ČÍNSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g kachního masa, 2 vejce, 2 lžíce bramborové moučky, 1 menší hlávky zelí, 2 lžíce červeného vína, 2 lžíce vorčestru, 2 lžíce polévkov
KEYWORDS: KACHNA,PO,ČÍNSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/04/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 629 x, Vytisknout tento článek21 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA PODLE POSLEDNÍ MÓDY || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchanou kachnu posolíme a v troubě opečeme na obou stranách do hněda. Na pánvi podusíme cibuli, česnek, celer a mrkev, přidáme raj
KEYWORDS: KACHNA,PODLE,POSLEDNÍ,MÓDY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/10/2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7985 x, Vytisknout tento článek536 x, Odeslat tento článek jinému uživateli104 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA PO PROVENSÁLSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachny, sůl, 4 str. česneku, ml. pepř, 50g slaniny, 3 cibule, 2 baklažány, vývar. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou kachnu potř
KEYWORDS: KACHNA,PO,PROVENSÁLSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26/03/2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7479 x, Vytisknout tento článek412 x, Odeslat tento článek jinému uživateli45 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KAHCNA PEČENÁ S NÁDIVKOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachna, 400g mletého vepřového bůčku, 2 vejce. 2 žemle, 40g másla, asi 1 dl mléka, 1 stroužek česneku, mletý pepř, sůl, petrželka. POS
KEYWORDS: KAHCNA,PEČENÁ,S,NÁDIVKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/10/2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9168 x, Vytisknout tento článek521 x, Odeslat tento článek jinému uživateli77 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: ČESNEKOVÁ KACHNA PO PROVENSÁLSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachna, 1 celá palička česneku, sůl, kmín, 2 lžíce sádla, 3 cibule, salátová okurka. POSTUP PŘÍPRAVY: Kachnu očistíme, osušíme, potřem
KEYWORDS: ČESNEKOVÁ,KACHNA,PO,PROVENSÁLSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/04/2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8834 x, Vytisknout tento článek769 x, Odeslat tento článek jinému uživateli332 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA PO ŠUMAVSKU II
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachna (asi 2 kg), kmín, 1,5 kg kyselého zelí, 50 g sádla, 150 g cibule, 2 dl bílého vína,
KEYWORDS: KACHNA,PO,ŠUMAVSKU,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/03/2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1151 x, Vytisknout tento článek225 x, Odeslat tento článek jinému uživateli222 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA PO ŠUMAVSKU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachna, 200g šunky, 500g žampiónů nebo jiných hub, 800g nakládaných cibulek
KEYWORDS: KACHNA,PO,ŠUMAVSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/04/2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5468 x, Vytisknout tento článek465 x, Odeslat tento článek jinému uživateli224 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: POLÉVANÁ KACHNA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 lžíce sherry, 4 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce medu, 2 lžíce ostré hořčice, 1 kachna, sůl, ch
KEYWORDS: POLÉVANÁ,KACHNA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/02/2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9136 x, Vytisknout tento článek606 x, Odeslat tento článek jinému uživateli433 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KACHNA
NADPIS: KACHNA NA ČERVENÉM VÍNĚ PO FRANCOUZSKU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kachna, 250 g bůčku, 1 l červeného vína, 150 g žampiónu, 16 malých cibulek, 1 menší cibule,
KEYWORDS: KACHNA,NA,ČERVENÉM,VÍNĚ,PO,FRANCOUZSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky