PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  15.12.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6670 x, Vytisknout tento článek470 x, Odeslat tento článek jinému uživateli123 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: ORIENTALSKÝ KAPR || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra rozporcujeme, osolíme a opepříme a v rozpáleném oleji opečeme po obou stranách. Pak jej z pánve vyjmeme, do oleje dáme nakrájen
KEYWORDS: ORIENTALSKÝ,KAPR
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.12.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3990 x, Vytisknout tento článek204 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA ČESNEKU PO SRBSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce kapra, 60 v oleje, 3 stroužky česneku, petrželka, celerová nať, citrónová šťáva, pepř, sůl, majoránka, l lžíce rajčatového protla
KEYWORDS: KAPR,NA,ČESNEKU,PO,SRBSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.2014 []  |  Viděno - 8636 x, Vytisknout tento článek635 x, Odeslat tento článek jinému uživateli396 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: VANOČNÍ KAPR SMAŽENÝ V TĚSTÍČKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g naporcovaného kapra, 3 vejce, 150 g hladké mouky, 200 g mléka, 50 g eidamské cihly, 60
KEYWORDS: VANOČNÍ,KAPR,SMAŽENÝ,V,TĚSTÍČKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5372 x, Vytisknout tento článek269 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR SE ŽLOUTKOVÝM KŘENEM (Francie) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg kapra, 60g kořenové zeleniny, 50g cibule, 5 celých pepřů, 5 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, 1/8 octa, 1 1 vody, sůl. Omáčka:
KEYWORDS: KAPR,SE,ŽLOUTKOVÝM,KŘENEM,(Francie)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6235 x, Vytisknout tento článek658 x, Odeslat tento článek jinému uživateli223 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: VÁNONOČNÍ KAPR (Od Evy) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší porce kapra i s kůží, sůl, olej, 40g másla, 2 natvrdo vařená vejce, petrželka.
KEYWORDS: VÁNONOČNÍ,KAPR,(Od,Evy)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.12.2013 []  |  Viděno - 5835 x, Vytisknout tento článek382 x, Odeslat tento článek jinému uživateli91 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: Kaprie medailónky (Od Magdy z Galanty) || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 8 porcií kapra, 20 g masla, 40 g hladkej múky, 200 ml smotany na šľahanie, 25 g strúhaného chrenu.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.12.2013 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9861 x, Vytisknout tento článek672 x, Odeslat tento článek jinému uživateli464 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA MODRO II || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kapr, 1 ½ l vody, sůl, 0.07 l octa, 200 g zeleniny (mrkev, petržel, celer), 50 g
KEYWORDS: KAPR,NA,MODRO,II
TITULEK: Tak tu máme zase vánoce !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2012 []  |  Viděno - 4494 x, Vytisknout tento článek298 x, Odeslat tento článek jinému uživateli101 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA PIVĚ II || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 6 očištěných porcí kapra sůl mletý pepř 250 ml světlého piva 2 polévkové lžíce oleje 1 středně velká cibule citronová šťáva 50 g másla mletý kmín sladká paprika.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2012 []  |  Viděno - 524 x, Vytisknout tento článek44 x, Odeslat tento článek jinému uživateli38 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA SARDELI || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 1 středně velký kapr, půl lžičky sardelové pasty, 100g másla, pepř, sůl, lžíce nakrájené zelené petrželky.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.12.2012 []  |  Viděno - 4213 x, Vytisknout tento článek311 x, Odeslat tento článek jinému uživateli100 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: MARINOVANÝ KAPR || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 500 gramů kapra, olej, 150 gramů cibule, pepř, 50 gramů kysané smetany, 100 gramů karotky, 100 gramů petržele a celeru, 100 gramů sterilovaného hrášku,cukr, sůl, citrón, ocet.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.12.2012 []  |  Viděno - 4355 x, Vytisknout tento článek304 x, Odeslat tento článek jinému uživateli69 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: Kapor s mandľami (Od Katariny z Trenčína) || ==>
DESCRIPTION: Kapor s mandľami (Od Katariny z Trenčína)
KEYWORDS: 100 g kapra, soľ, 80 g oleja, 30 g masla, 40 g mandlí, citrónová šťava
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.04.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5004 x, Vytisknout tento článek621 x, Odeslat tento článek jinému uživateli428 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: VELIKONOČNÍ KAPR V SÝROVÉ OMÁČCE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší porce kapra (nebo jiné sladkovodní ryby), l citrón, 200 g žampionů, l lžíce másla, tu
KEYWORDS: VELIKONOČNÍ,KAPR,V,SÝROVÉ,OMÁČCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2011 []  |  Viděno - 3230 x, Vytisknout tento článek261 x, Odeslat tento článek jinému uživateli87 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR PO MLYNÁŘSKU || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: Kapr, hladká mouka, mletá sladká paprika, olej, sůl.
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2011 []  |  Viděno - 2648 x, Vytisknout tento článek143 x, Odeslat tento článek jinému uživateli135 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA PIVĚ || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 1 kapra, 2,5 dl světlého piva, 1 cibule, 2 lžíce oleje nebo másla, sůl, pepř, papriku, kmín, citrónovou šťávu i kůru.
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2011 []  |  Viděno - 4322 x, Vytisknout tento článek319 x, Odeslat tento článek jinému uživateli79 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA MAĎARSKÝ ZPŮSOB || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 4 porce kapra, 0,2 l kysané krémovité smetany, lžíci mleté sladké papriky, vývar z rybího odpadu, 150g kořenové zeleniny, žloutek, petrželku, sůl, ocet.
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky