PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  23.08.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8139 x, Vytisknout tento článek577 x, Odeslat tento článek jinému uživateli394 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g libového vepřového masa, 100g rýže, 150g sádla, 1 cibule, sůl, mletá sladká paprika, majoránka, mletý pepř, kmín, l -2 strouž
KEYWORDS: ZABIJAČKOVÉ,KYSANÉ,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.08.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8139 x, Vytisknout tento článek577 x, Odeslat tento článek jinému uživateli394 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g libového vepřového masa, 100g rýže, 150g sádla, 1 cibule, sůl, mletá sladká paprika, majoránka, mletý pepř, kmín, l -2 strouž
KEYWORDS: ZABIJAČKOVÉ,KYSANÉ,ZELÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.11.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 16100 x, Vytisknout tento článek644 x, Odeslat tento článek jinému uživateli678 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 900g vepřového laloku, sůl, kmín, mletý pepř, mletý česnek, strouhaný křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřového laloku nakrájíme 6 plátků, rozl
KEYWORDS: PEČENÝ,VEPŘOVÝ,LALOK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.11.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 16100 x, Vytisknout tento článek644 x, Odeslat tento článek jinému uživateli678 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 900g vepřového laloku, sůl, kmín, mletý pepř, mletý česnek, strouhaný křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřového laloku nakrájíme 6 plátků, rozl
KEYWORDS: PEČENÝ,VEPŘOVÝ,LALOK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3551 x, Vytisknout tento článek592 x, Odeslat tento článek jinému uživateli460 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: zadní vepřové koleno i s nožičkou, 1 kg vepřové hlavy, 300g mletých vepřových kůží, 500g vepřové plece, kořenová zelenina, sůl, mletý pep
KEYWORDS: PINĚNÁ,VEPŘOVÁ,NOŽIČKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3551 x, Vytisknout tento článek592 x, Odeslat tento článek jinému uživateli460 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: zadní vepřové koleno i s nožičkou, 1 kg vepřové hlavy, 300g mletých vepřových kůží, 500g vepřové plece, kořenová zelenina, sůl, mletý pep
KEYWORDS: PINĚNÁ,VEPŘOVÁ,NOŽIČKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 17812 x, Vytisknout tento článek495 x, Odeslat tento článek jinému uživateli1741 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS: PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: vepřové koleno sůl, kmín, česnek, cibule. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové koleno zbavíme štětin a důkladně v teplé vodě omyjeme. Nejlépe je p
KEYWORDS: PEČENÉ,VEPŘOVÉ,KOLENO,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 17812 x, Vytisknout tento článek495 x, Odeslat tento článek jinému uživateli1741 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS: PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: vepřové koleno sůl, kmín, česnek, cibule. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové koleno zbavíme štětin a důkladně v teplé vodě omyjeme. Nejlépe je p
KEYWORDS: PEČENÉ,VEPŘOVÉ,KOLENO,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4424 x, Vytisknout tento článek503 x, Odeslat tento článek jinému uživateli468 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 vepřové koleno zadní, 50g hřbetního sádla 1 vejce, 150g vepřové plece, 1 cibule, třený česnek, sůl, mletý pepř strouhaný muškátový oříš
KEYWORDS: PLNĚNÉ,VEPŘOVÉ,KOLENO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4424 x, Vytisknout tento článek503 x, Odeslat tento článek jinému uživateli468 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 vepřové koleno zadní, 50g hřbetního sádla 1 vejce, 150g vepřové plece, 1 cibule, třený česnek, sůl, mletý pepř strouhaný muškátový oříš
KEYWORDS: PLNĚNÉ,VEPŘOVÉ,KOLENO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6770 x, Vytisknout tento článek504 x, Odeslat tento článek jinému uživateli678 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřového ořezu z plecka nebo kotlety, 300g hrachu, 300 g velkých krup, lžíce sádla, 2 cibule, sůl, pepř, majoránka, česnek. POSTUP
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,MASO,V,ŠOULETU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6770 x, Vytisknout tento článek504 x, Odeslat tento článek jinému uživateli678 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřového ořezu z plecka nebo kotlety, 300g hrachu, 300 g velkých krup, lžíce sádla, 2 cibule, sůl, pepř, majoránka, česnek. POSTUP
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,MASO,V,ŠOULETU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3110 x, Vytisknout tento článek450 x, Odeslat tento článek jinému uživateli422 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g vepřové plece nebo libového bůčku, 300g vepřového mozečku, 1 cibule, 1 lžíce sádla, sůl, mletý pepř, mleté nové koření, majo
KEYWORDS: DUŠENÉ,VEPŘOVÉ,MASO,S,MOZEČKEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3110 x, Vytisknout tento článek450 x, Odeslat tento článek jinému uživateli422 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g vepřové plece nebo libového bůčku, 300g vepřového mozečku, 1 cibule, 1 lžíce sádla, sůl, mletý pepř, mleté nové koření, majo
KEYWORDS: DUŠENÉ,VEPŘOVÉ,MASO,S,MOZEČKEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3867 x, Vytisknout tento článek569 x, Odeslat tento článek jinému uživateli536 x  |  KATEGORIE: ZABIJAČKA MASO
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIECE: 1 kg vepřového ořezu, 50g sádla, 2 lžíce sušených hub, 3 dl kysané smetany, 50g hladké mouky, sůl, vývar z hlav, ocet. POSTUP PŘÍPRAVY: N
KEYWORDS: VALAŠSKÉ,ZABIJAČKOVÉ,KŮSKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky