PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  12/01/2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 629 x, Vytisknout tento článek125 x, Odeslat tento článek jinému uživateli213 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: ANGLICKÁ MKVOVÁ POLÉVKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1cibule, 65g másla, 3/4 l slabé hovězí polévky, kousek šunky, 6 mrkví, pepř, sůl a osmažené ž
KEYWORDS: ANGLICKÁ,MKVOVÁ,POLÉVKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2006 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3183 x, Vytisknout tento článek420 x, Odeslat tento článek jinému uživateli610 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: ŠPENATOVA POLÉVKA I
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,25 l vývaru z kostí a zeleniny, 50g rostlinného tuku, 1,5 dl mléka (3%), 250 g zmrazeného špenátu, 75g hladké mouky, pepř, mletý
KEYWORDS: ŠPENATOVA,POLÉVKA,I
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/07/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 1493 x, Vytisknout tento článek317 x, Odeslat tento článek jinému uživateli283 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200g kostí, 500g hovězího masa, 1 uzené koleno nebo klobása, sůl, 50g másla, červená řepa, 1 velký b
KEYWORDS: RUSKÝ,BORŠČ,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25/04/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 3221 x, Vytisknout tento článek432 x, Odeslat tento článek jinému uživateli243 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 30g másla, 30g cibule, 10g česneku, 20g karotky, 20g hladké mouky, 2 dl vývaru z bílých. kostí, 20g
KEYWORDS: ZELENINOVÝ,KRÉM,S,CELEREM,(Polévka)
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09/09/2002 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4063 x, Vytisknout tento článek528 x, Odeslat tento článek jinému uživateli185 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400-500 g hovězího masa, sůl, lžíce másla, 1 cibule, 1 mrkev, 1/2 petržele, 250 g zelí, 4 brambory,
KEYWORDS: Ukrajinský,boršč
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 816 x, Vytisknout tento článek220 x, Odeslat tento článek jinému uživateli225 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 50g másla, 25 g celeru (kořen), 15 g petržele (kořen), 50 g mrkve, 25 g hladké mouky, 75 g krupice, sůl, petrželová nať.POSTUP PŘÍP
KEYWORDS: ZELENINOVÁ,POLÉVKA,S,PRAŽENOU,KRUPICÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1414 x, Vytisknout tento článek378 x, Odeslat tento článek jinému uživateli335 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150g telecích kostí, 50g másla, žloutek, 2,5 dl mléka (2%), 50g mrkve,25g celeru (kořen), 15g petržele (kořen), 50g květáku, 5
KEYWORDS: ZELENINOVA,POLÉVKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6102 x, Vytisknout tento článek590 x, Odeslat tento článek jinému uživateli322 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150g telecích kosti, 50g másla, žloutek, 2,5 dl mléka, 25g celeru (kořen), 15g kořenové petržele, 25g mrkve, 500g květáku, 50g hladké mou
KEYWORDS: KVĚTÁKOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2821 x, Vytisknout tento článek487 x, Odeslat tento článek jinému uživateli252 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g oloupaných brambor, 4 dl mléka (2%), petrželová nať, sůl, 50g čerstvého másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané brambory uvaříme ve slané
KEYWORDS: BRAMBOROVÁ,POLÉVKA,LISOVANÁ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 443 x, Vytisknout tento článek252 x, Odeslat tento článek jinému uživateli202 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,5 l vývaru z kosti a zeleniny, 50g rostlinného tuku, 250g kedluben, 60g hladké mouky, petrželová nať, sůl.POSTUP PŘÍPRA
KEYWORDS: KEDLUBNOVA,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2798 x, Vytisknout tento článek481 x, Odeslat tento článek jinému uživateli237 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,5 l vývaru z kostí a zeleniny, 50g rostlinného tuku, 150g rajčatového protlaku, 50g hladké mouky, 25g těstovinové rýže, petrželo
KEYWORDS: RAJSKÁ,POLÉVKA,S,PAPRIKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2880 x, Vytisknout tento článek384 x, Odeslat tento článek jinému uživateli274 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,5 1 vývaru z kostí a zeleniny, 50g rostlinného tuku, 1 vejce, 50g pórku, 75g hladké mouky, mletý pepř, sůl.POSTUP PŘÍPR
KEYWORDS: PÓRKOVA,POLÉVKA,S,VEJCEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/03/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2599 x, Vytisknout tento článek337 x, Odeslat tento článek jinému uživateli287 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 20g oleje, 20g hladké mouky, stroužek česneku, voda, sůl, hlávkové saláry, 1/8 kyselé smetany, 20 g hladké mouky, cukr, ocet,
KEYWORDS: SLOVENSKÁ,SALÁTOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/03/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2327 x, Vytisknout tento článek403 x, Odeslat tento článek jinému uživateli188 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 80 g housky, 4 lžíce mléka, 30g másla, sůl, 2 žloutky, petrželka, muškátový květ, sníh ze 2 bílků, 10g másla, 20g strouhané housky
KEYWORDS: SALÁTOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/03/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2148 x, Vytisknout tento článek359 x, Odeslat tento článek jinému uživateli200 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250g brambor, voda, sůl, mletý kmín, 250g čerstvých okurek, pepř, 1/8 l kyselé smetany, 30g hladké mouky, 30g másla, citrónová šťá
KEYWORDS: OKURKOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky