PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  26.09.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 15170 x, Vytisknout tento článek702 x, Odeslat tento článek jinému uživateli660 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřových plic, 400g vepřového srdce, 400 g vepřových jater, l00 g sádla, 120 g hladké mouky,
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,PLÍČKY,NA,SMETANĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.07.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4676 x, Vytisknout tento článek463 x, Odeslat tento článek jinému uživateli393 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřových jater; 100g slaniny, 2 větší cibule, 5 rajčat, 4 zelené papriky, hladká mouka, sůl, m
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,JÁTRA,BZENECKÁ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.11.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4731 x, Vytisknout tento článek486 x, Odeslat tento článek jinému uživateli427 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Na plátky pokrájené ledvinky osolíme, opepříme a odusíme Na másle s drobně nakrájenou cibulí. Pak zalijeme mělnickou červenou
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,LEDVINKY,Ludmila
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.10.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3725 x, Vytisknout tento článek642 x, Odeslat tento článek jinému uživateli430 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Vepřový jazyk, 2-3 stroužky česneku, 4dkg slaniny, 2 cibule, sůl, kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Jazyk dobře vypereme a uvaříme v osolené vodě
KEYWORDS: VEPŘOVÝ,JAZYK,NA,ČESNEKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.09.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5479 x, Vytisknout tento článek685 x, Odeslat tento článek jinému uživateli517 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g vepřových jater, 4 plátky slaniny, 2 lžíce rostlinného oleje, pepř, sůl, cibule, lžička hladké mouky POSTUP PŘÍPRAVY:Játra nejp
KEYWORDS: Pikantní,vepřová,játra
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3865 x, Vytisknout tento článek521 x, Odeslat tento článek jinému uživateli296 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g vepřového bůčku, 500g vepřových jater; 2 dl smetany 12%, lžíce vegety, sůl, mletý pepř, špetka mleté skořice. POSTUP PŘÍPRAVY. Vepř
KEYWORDS: JÁTROVÁ,POCHOUTKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky