PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  25.03.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6338 x, Vytisknout tento článek410 x, Odeslat tento článek jinému uživateli37 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS: VELIKONOČNÍ JEHNĚČÍ NA PAPRICE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg předního masa z jehněte, 75 g rostlinného tuku, 1 dl mléka, 75 g cibule, 50 g hladké mouky, sůl, sladká paprika. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: VELIKONOČNÍ,JEHNĚČÍ,NA,PAPRICE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  07.03.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7307 x, Vytisknout tento článek611 x, Odeslat tento článek jinému uživateli419 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS: SKOPOVÉ KOTLETY PO SLOVINSKU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 skopové kotlety, 2 menší cibule, sůl, 60 g másla, petrželka, celerová nať, sůl, 4 větší syr
KEYWORDS: SKOPOVÉ,KOTLETY,PO,SLOVINSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.04.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4157 x, Vytisknout tento článek510 x, Odeslat tento článek jinému uživateli425 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg předního masa z jehněte, 75 g rostlinného tuku, 1 dl mléka, 75 g cibule, 50 g hladké mouky, sůl, sladká paprika. POSTUP PŘÍPRAVY: D
KEYWORDS: JEHNĚ,NA,PAPRICE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.04.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3839 x, Vytisknout tento článek525 x, Odeslat tento článek jinému uživateli403 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g skopové kýty bez kosti, 75g rostlinného tuku, 100 g cibule, 40 g česneku, 25 g hladké mouky, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Kýtu omy
KEYWORDS: SKOPOVÁ,KYTA,NA,ČESNEKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.04.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4741 x, Vytisknout tento článek606 x, Odeslat tento článek jinému uživateli456 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g jehněčí kýty, 25 g slaniny, 25 g másla, 50 g rostlinného tuku, hladká mouka, sů1. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vypereme, nasolíme a polož
KEYWORDS: PEČENÉ,JEHNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3787 x, Vytisknout tento článek498 x, Odeslat tento článek jinému uživateli321 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Jehněčí maso smažíme také tím způsobem, že hrudí nejprve spaříme, aby zbělelo, a potom je uvaříme v tučné slané polévce s nakrájenou
KEYWORDS: SMAŽENÉ,JEHNĚČÍ,MASO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3408 x, Vytisknout tento článek403 x, Odeslat tento článek jinému uživateli274 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000g jehněčího z kýry, 2 - 3 sardele, 1 g másla, 1/4 l kyselé smetany 10g hrubé mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Sardele vykostíme, jemně nakráj
KEYWORDS: JEHNĚČÍ,PEČENĚ,NA,SARDELÍCH,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3568 x, Vytisknout tento článek493 x, Odeslat tento článek jinému uživateli321 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 jehněte (či kůzlete), 1 lžíce másla, trochu hladké mouky. Nádivka: 300 vepřového z kýty, 1 lžíce másla, 1 malá cibule, trochu zelené
KEYWORDS: JEHNĚČÍ,PEČENĚ,S,NÁDIVKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4055 x, Vytisknout tento článek482 x, Odeslat tento článek jinému uživateli310 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 žebírka, 2 velké cibule, 80 g másla, 60 g hladké mouky, 1/4l sladké smetany, 1 žloutek, mletý bílý pepř, strouhaný muškátový oříšek, sů
KEYWORDS: SKOPOVÁ,ŽEBÍRKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3308 x, Vytisknout tento článek404 x, Odeslat tento článek jinému uživateli286 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g skopového, 750g brambor, 500g bílého zelí nebo kapusty, 3 cibule, 100g slaniny, pepř; kmín, 1/2 l vývaru. POSTUP PŘÍPRAVY: Libové s
KEYWORDS: DUŠENÉ,SKOPOVÉ,MASO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3430 x, Vytisknout tento článek416 x, Odeslat tento článek jinému uživateli268 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g skopové kýty, mletý pepř, 2 cibule, 1 lžíce kmínu, 15g sušených nebo 150g čerstvých hříbků, 50g slaniny, 10g sádla, 2 -3 stroužky če
KEYWORDS: SKOPOVÉ,S,HŘÍBKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3456 x, Vytisknout tento článek505 x, Odeslat tento článek jinému uživateli247 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g skopové kýty, 40g tuku, 80g cibule, trochu mleté skořice, šafránu nebo citrónové kůry, 80g sušených švestek. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso
KEYWORDS: SKOPOVÉ,SE,SUŠENÝMI,ŠVESTKAMI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3107 x, Vytisknout tento článek373 x, Odeslat tento článek jinému uživateli217 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g skopové kýty, 40g tuku, trochu mouky, 2 jablka, 40g másla, 30g mouky, 1/4 l mléka, 1 žloutek, 10g tvrdého sýra, pepř. POSTUP PŘÍPR
KEYWORDS: SKOPOVÉ,S,JABLKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1322 x, Vytisknout tento článek207 x, Odeslat tento článek jinému uživateli226 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2000g skopové kýty s kostí, 350g cibule, 1 /4 1 světlého piva, 150g sádla, 100g másla, 80g hladké mouky, 1/2 l kyselé smetany, citrónová
KEYWORDS: SKOPOVÁ,KÝTA,NA,PIVĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5246 x, Vytisknout tento článek479 x, Odeslat tento článek jinému uživateli266 x  |  KATEGORIE: MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Zbavíme tuku a nakrájíme na kousky 1/2 kg vykostěného skopového masa a dáme je do většího hrnce. Přidáme drobné nakrájenou cibulku, o
KEYWORDS: RUSKÉ,ČANACHY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky