|
25/03/2013
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9159 x,
533 x,
37 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
VELIKONOČNÍ JEHNĚČÍ NA PAPRICE
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg předního masa z jehněte, 75 g rostlinného tuku, 1 dl mléka, 75 g cibule, 50 g hladké mouky, sůl, sladká paprika.
POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS:
VELIKONOČNÍ,JEHNĚČÍ,NA,PAPRICE
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
07/03/2007
[Václav Hicke]
|
Viděno - 9932 x,
740 x,
419 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
SKOPOVÉ KOTLETY PO SLOVINSKU.
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 skopové kotlety, 2 menší cibule, sůl, 60 g másla, petrželka, celerová nať, sůl, 4 větší syr
KEYWORDS:
SKOPOVÉ,KOTLETY,PO,SLOVINSKU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
19/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5690 x,
602 x,
425 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg předního masa z jehněte, 75 g rostlinného tuku, 1 dl mléka, 75 g cibule, 50 g hladké mouky, sůl, sladká paprika.
POSTUP PŘÍPRAVY: D
KEYWORDS:
JEHNĚ,NA,PAPRICE,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
19/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5417 x,
626 x,
403 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500 g skopové kýty bez kosti, 75g rostlinného tuku, 100 g cibule, 40 g česneku, 25 g hladké mouky, pepř, sůl.
POSTUP PŘÍPRAVY: Kýtu omy
KEYWORDS:
SKOPOVÁ,KYTA,NA,ČESNEKU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
18/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6403 x,
702 x,
456 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 750 g jehněčí kýty, 25 g slaniny, 25 g másla, 50 g rostlinného tuku, hladká mouka, sů1.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vypereme, nasolíme a polož
KEYWORDS:
PEČENÉ,JEHNĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5487 x,
609 x,
321 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Jehněčí maso smažíme také tím způsobem, že hrudí nejprve spaříme, aby zbělelo, a potom je uvaříme v tučné slané polévce s nakrájenou
KEYWORDS:
SMAŽENÉ,JEHNĚČÍ,MASO,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5025 x,
503 x,
274 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1000g jehněčího z kýry, 2 - 3 sardele, 1 g másla, 1/4 l kyselé smetany 10g hrubé mouky.
POSTUP PŘÍPRAVY: Sardele vykostíme, jemně nakráj
KEYWORDS:
JEHNĚČÍ,PEČENĚ,NA,SARDELÍCH,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5357 x,
607 x,
321 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1/2 jehněte (či kůzlete), 1 lžíce másla, trochu hladké mouky. Nádivka: 300 vepřového z kýty, 1 lžíce másla, 1 malá cibule, trochu zelené
KEYWORDS:
JEHNĚČÍ,PEČENĚ,S,NÁDIVKOU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5985 x,
586 x,
310 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 žebírka, 2 velké cibule, 80 g másla, 60 g hladké mouky, 1/4l sladké smetany, 1 žloutek, mletý bílý pepř, strouhaný muškátový oříšek, sů
KEYWORDS:
SKOPOVÁ,ŽEBÍRKA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5060 x,
495 x,
286 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500g skopového, 750g brambor, 500g bílého zelí nebo kapusty, 3 cibule, 100g slaniny, pepř; kmín, 1/2 l vývaru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Libové s
KEYWORDS:
DUŠENÉ,SKOPOVÉ,MASO,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5247 x,
536 x,
268 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600g skopové kýty, mletý pepř, 2 cibule, 1 lžíce kmínu, 15g sušených nebo 150g čerstvých hříbků, 50g slaniny, 10g sádla, 2 -3 stroužky če
KEYWORDS:
SKOPOVÉ,S,HŘÍBKY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5112 x,
607 x,
247 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600g skopové kýty, 40g tuku, 80g cibule, trochu mleté skořice, šafránu nebo citrónové kůry,
80g sušených švestek.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso
KEYWORDS:
SKOPOVÉ,SE,SUŠENÝMI,ŠVESTKAMI,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 4708 x,
463 x,
217 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600g skopové kýty, 40g tuku, trochu mouky, 2 jablka, 40g másla, 30g mouky, 1/4 l mléka, 1 žloutek,
10g tvrdého sýra, pepř.
POSTUP PŘÍPR
KEYWORDS:
SKOPOVÉ,S,JABLKY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/03/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 1322 x,
207 x,
226 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 2000g skopové kýty s kostí, 350g cibule, 1 /4 1 světlého piva, 150g sádla, 100g másla, 80g hladké mouky, 1/2 l kyselé smetany, citrónová
KEYWORDS:
SKOPOVÁ,KÝTA,NA,PIVĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
17/02/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7510 x,
588 x,
266 x
|
KATEGORIE:
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Zbavíme tuku a nakrájíme na kousky 1/2 kg vykostěného skopového masa a dáme je do většího hrnce. Přidáme drobné nakrájenou cibulku, o
KEYWORDS:
RUSKÉ,ČANACHY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|