PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  25/12/2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9016 x, Vytisknout tento článek643 x, Odeslat tento článek jinému uživateli212 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: ANGLICKÁ HUSA
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Srdce, žaludek a játra z husy rozsekáme, přidáme 3 žemle namočené v mléce a dobře vymačkáme
KEYWORDS: ANGLICKÁ,HUSA
TITULEK: Silvestrovské Menu !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/12/2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9533 x, Vytisknout tento článek655 x, Odeslat tento článek jinému uživateli277 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: LYONSKÁ HUSA
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Mladou husičku osolíme, převážeme silnou nití, aby se při pečení nerozevřela. Nakrájíme asi
KEYWORDS: LYONSKÁ,HUSA
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31/01/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11012 x, Vytisknout tento článek999 x, Odeslat tento článek jinému uživateli408 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: PLNĚNÝ HUSÍ KRK.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kůže husího krku, 250g vepřového masa, 1 husí či kachní játra, sůl, pepř,1/2 housky, 1 vejce, 30 g
KEYWORDS: PLNĚNÝ,HUSÍ,KRK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23/12/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9768 x, Vytisknout tento článek973 x, Odeslat tento článek jinému uživateli421 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSA PO ŽIDOVSKU.
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Den předtím, než si uděláme tuto lahůdku, namočíme hrách a velké kroupy. A druhý den přistoupíme
KEYWORDS: HUSA,PO,ŽIDOVSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30/10/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5626 x, Vytisknout tento článek719 x, Odeslat tento článek jinému uživateli382 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: PLNĚNÉ HUSÍ KRKY.
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Nejprve stáhneme husí krk abychom neporušili kůži. Opálíme ji, omyjeme a osolíme. Umeleme na strojku kousek vepřového a telecí
KEYWORDS: PLNĚNÉ,HUSÍ,KRKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4079 x, Vytisknout tento článek418 x, Odeslat tento článek jinému uživateli315 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSÍ JÁTRA S RAJČATY ( Jugoslávie).
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g husích jater, 3 cibule, 2 lžíce husího sádla, špetka soli, 5 rajčat, podde chuti česnek. POSTUP PŘÍPRAVY: Na husím sádle osmahneme
KEYWORDS: HUSÍ,JÁTRA,S,RAJČATY,(,Jugoslávie),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7361 x, Vytisknout tento článek564 x, Odeslat tento článek jinému uživateli327 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: FRANCOUZSKÁ HUSÍ JÁTRA.
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: před pečením odstraníme z jater žlučové skvrny a vytáhneme na spodní části vyčnívající žilky. Pak ponoříme játra na 2 hodiny do mléka
KEYWORDS: FRANCOUZSKÁ,HUSÍ,JÁTRA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky