|
02/09/2005
[Václav Hicke]
|
Viděno - 9162 x,
778 x,
316 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 telecí řízky, 4 plátky šunky, 4 vejce uvařená natvrdo, 200gžampiónů, 2 rajčata, 400g sterilovaného
KEYWORDS:
TELECÍ,ZÁVITKY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/06/2005
[Václav Hicke]
|
Viděno - 1080 x,
250 x,
282 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Telecí řízky naklepeme hranou dlaně, na každý položíme stejně velký plátek šunky a půlku podélně
KEYWORDS:
MAĎARSKÉ,ZÁVITKY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
22/05/2005
[Václav Hicke]
|
Viděno - 9674 x,
788 x,
364 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 700g předního telecího masa vcelku - nízký plát, 300g mraženého špenátu, česnek, 2 vejce, 100g strou
KEYWORDS:
TELECÍ,ROLÁDA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
02/04/2005
[Václav Hicke]
|
Viděno - 1054 x,
230 x,
290 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
RUSKÉ TELECÍ ZRAZY
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Nejdříve si připravíme to, co zabere nejvíc času: nádivku. Nakrájeno
KEYWORDS:
RUSKÉ,TELECÍ,ZRAZY
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6437 x,
622 x,
369 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 400g telecí kýty, 100g mletého telecího nebo hovězího masa, 100g vařeného uzeného hovězího jazyku, 2 vejce, 1 cibule, po 1 lžičce pokráje
KEYWORDS:
TELECÍ,ZÁVITKY,NA,ZELENINĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/09/2001
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6316 x,
721 x,
346 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDEINCE: 500 g telecího masa z kýty, 40 g másla, 150 g tvarohu, 2 vejce, sůl, strouhaný muškátový oříšek, 100 g netučného měkkého salámu, 1 lžička
KEYWORDS:
SMAŽENÉ,TELECÍ,ŘÍZKY,PO,BOLOŇSKU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5900 x,
609 x,
337 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Na každý řízek naklademe plátek šunky, 3 kousky chřestu, plátek tvrdého sýra a kousek másla. Pak je přeložíme, a aby náplň udržely, o
KEYWORDS:
KLUBOVNÍ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7243 x,
578 x,
381 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Z telecí kýty (ořechu) ukrojíme silnější pláty, slabě je naklepeme, osolíme, zavineme a jejich kulatou formu upevníme špejlemi. Opeče
KEYWORDS:
KARLOVARSKÝ,TELECÍ,STEAK,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8665 x,
624 x,
354 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Naklepané a osolené řízky vysoko potřeme umletým telecím masem, promíchaným se žampióny. Potom je stočíme, převážeme a dusíme na másl
KEYWORDS:
LÁZEŇSKÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vejkal]
|
Viděno - 5785 x,
617 x,
344 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
KEYWORDS:
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6789 x,
592 x,
331 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Řízky slabě naklepáme a osolené namočíme v pivním těstíčku z 1/4 l světlého piva, 3 vajec
a hladké mouky. Osmažíme je na oleji po obo
KEYWORDS:
PLZEŇSKÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5358 x,
672 x,
331 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDENCE: 4 telecí řízky (každý 150g), 1 vejce, trochu mouky, 50g plísňového sýra, 1 vejce, 20g mouky,
20g strouhanky, 1 citrón. Omáčka: 50 g nastro
KEYWORDS:
TELECÍ,ŘÍZKY,S,ROKFÓREM,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6100 x,
672 x,
306 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 telecí řízky (každý 150g), 100g másla, trochu hladké mouky, bujónu, 100g vařené šunky,
100g zeleného hrášku z konzervy, 2 vejce, 1 lží
KEYWORDS:
PRAŽSKÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5204 x,
528 x,
324 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 telecí řízky (každý 150g), 200g chřestu, 100g šunky, 100 g ementálu, 60g másla, trochu bílého vína, koňak.
POSTUP PŘÍPRAVY: Řízky opeč
KEYWORDS:
FLAMBOVANÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2000
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 4963 x,
632 x,
242 x
|
KATEGORIE:
MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500g telecí kýry, 50 g másla, několik lžic hovězího vývaru, 2 lžíce bílého vína citrónová šťáva.
Nádivka: 3 sardelky, 50 g slaniny, 1 stř
KEYWORDS:
TELECÍ,ZÁVITKY,IV,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|