PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  02/09/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9162 x, Vytisknout tento článek778 x, Odeslat tento článek jinému uživateli316 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 telecí řízky, 4 plátky šunky, 4 vejce uvařená natvrdo, 200gžampiónů, 2 rajčata, 400g sterilovaného
KEYWORDS: TELECÍ,ZÁVITKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/06/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 1080 x, Vytisknout tento článek250 x, Odeslat tento článek jinému uživateli282 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Telecí řízky naklepeme hranou dlaně, na každý položíme stejně velký plátek šunky a půlku podélně
KEYWORDS: MAĎARSKÉ,ZÁVITKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22/05/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9674 x, Vytisknout tento článek788 x, Odeslat tento článek jinému uživateli364 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700g předního telecího masa vcelku - nízký plát, 300g mraženého špenátu, česnek, 2 vejce, 100g strou
KEYWORDS: TELECÍ,ROLÁDA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02/04/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 1054 x, Vytisknout tento článek230 x, Odeslat tento článek jinému uživateli290 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS: RUSKÉ TELECÍ ZRAZY
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Nejdříve si připravíme to, co zabere nejvíc času: nádivku. Nakrájeno
KEYWORDS: RUSKÉ,TELECÍ,ZRAZY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6437 x, Vytisknout tento článek622 x, Odeslat tento článek jinému uživateli369 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g telecí kýty, 100g mletého telecího nebo hovězího masa, 100g vařeného uzeného hovězího jazyku, 2 vejce, 1 cibule, po 1 lžičce pokráje
KEYWORDS: TELECÍ,ZÁVITKY,NA,ZELENINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/09/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6316 x, Vytisknout tento článek721 x, Odeslat tento článek jinému uživateli346 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDEINCE: 500 g telecího masa z kýty, 40 g másla, 150 g tvarohu, 2 vejce, sůl, strouhaný muškátový oříšek, 100 g netučného měkkého salámu, 1 lžička
KEYWORDS: SMAŽENÉ,TELECÍ,ŘÍZKY,PO,BOLOŇSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5900 x, Vytisknout tento článek609 x, Odeslat tento článek jinému uživateli337 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Na každý řízek naklademe plátek šunky, 3 kousky chřestu, plátek tvrdého sýra a kousek másla. Pak je přeložíme, a aby náplň udržely, o
KEYWORDS: KLUBOVNÍ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7243 x, Vytisknout tento článek578 x, Odeslat tento článek jinému uživateli381 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Z telecí kýty (ořechu) ukrojíme silnější pláty, slabě je naklepeme, osolíme, zavineme a jejich kulatou formu upevníme špejlemi. Opeče
KEYWORDS: KARLOVARSKÝ,TELECÍ,STEAK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8665 x, Vytisknout tento článek624 x, Odeslat tento článek jinému uživateli354 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Naklepané a osolené řízky vysoko potřeme umletým telecím masem, promíchaným se žampióny. Potom je stočíme, převážeme a dusíme na másl
KEYWORDS: LÁZEŇSKÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vejkal]  |  Viděno - 5785 x, Vytisknout tento článek617 x, Odeslat tento článek jinému uživateli344 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
KEYWORDS:
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6789 x, Vytisknout tento článek592 x, Odeslat tento článek jinému uživateli331 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Řízky slabě naklepáme a osolené namočíme v pivním těstíčku z 1/4 l světlého piva, 3 vajec a hladké mouky. Osmažíme je na oleji po obo
KEYWORDS: PLZEŇSKÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5358 x, Vytisknout tento článek672 x, Odeslat tento článek jinému uživateli331 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDENCE: 4 telecí řízky (každý 150g), 1 vejce, trochu mouky, 50g plísňového sýra, 1 vejce, 20g mouky, 20g strouhanky, 1 citrón. Omáčka: 50 g nastro
KEYWORDS: TELECÍ,ŘÍZKY,S,ROKFÓREM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6100 x, Vytisknout tento článek672 x, Odeslat tento článek jinému uživateli306 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 telecí řízky (každý 150g), 100g másla, trochu hladké mouky, bujónu, 100g vařené šunky, 100g zeleného hrášku z konzervy, 2 vejce, 1 lží
KEYWORDS: PRAŽSKÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5204 x, Vytisknout tento článek528 x, Odeslat tento článek jinému uživateli324 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 telecí řízky (každý 150g), 200g chřestu, 100g šunky, 100 g ementálu, 60g másla, trochu bílého vína, koňak. POSTUP PŘÍPRAVY: Řízky opeč
KEYWORDS: FLAMBOVANÝ,TELECÍ,ŘÍZEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/04/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4963 x, Vytisknout tento článek632 x, Odeslat tento článek jinému uživateli242 x  |  KATEGORIE: MASO TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g telecí kýry, 50 g másla, několik lžic hovězího vývaru, 2 lžíce bílého vína citrónová šťáva. Nádivka: 3 sardelky, 50 g slaniny, 1 stř
KEYWORDS: TELECÍ,ZÁVITKY,IV,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky