PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  20.05.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6344 x, Vytisknout tento článek405 x, Odeslat tento článek jinému uživateli199 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS: IRSKÉ JEHNĚČÍ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg jehněčího masa, nakrájeného na kousky, 2 lžíce pokrmového tuku, 700 ml vody, 1 1/2 lžíce
KEYWORDS: IRSKÉ,JEHNĚČÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.12.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5878 x, Vytisknout tento článek662 x, Odeslat tento článek jinému uživateli361 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS: SKOPOVÉ NA JEHLE
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150g lilku, 120g rajčat, 50g cibule, 40g oleje, sůl, mletý pepř, bobkový
KEYWORDS: SKOPOVÉ,NA,JEHLE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.03.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 604 x, Vytisknout tento článek212 x, Odeslat tento článek jinému uživateli217 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g jehněčí plece bez kosti, 75 g škvařeného vepřového sádla, 100 g cibule, 1,5 kg brambor (neloup
KEYWORDS: ČOCHAŠBILI,PO,GRUZINSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2834 x, Vytisknout tento článek527 x, Odeslat tento článek jinému uživateli362 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g zadního skopového masa, 200 g skopových jater, 200 g skopových ledvinek, 200 g cibule, 200 g rajčat, 100 g zelených paprik, 2 lžíce
KEYWORDS: SIS,KEBABI,-,SMĚS,NA,ROŽNI,(Turecko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2623 x, Vytisknout tento článek452 x, Odeslat tento článek jinému uživateli327 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g jedlých kaštanů, 400 g skopového masa, 150g másla, 1 šálku bílého vína, 250g cibule, 2 lžíce cukru, špetka soli. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: KESTANE,KEBAP,YEMĚGI,-,KAŠTANOVA,PEČÍNKA,Turecko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2683 x, Vytisknout tento článek408 x, Odeslat tento článek jinému uživateli299 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g skopového masa, 800 g kdoulí, 1 větší cibule, 150g oleje, 150g cukru, sůl. ) POSTUP PŘÍPRAVY: Kdoule vypereme, osušíme, zbavíme sam
KEYWORDS: AYVA,YEMĚGI,-,SKOPOVÉ,S,KDOULEMI,(Turecko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.07.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3855 x, Vytisknout tento článek454 x, Odeslat tento článek jinému uživateli512 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDEINCE: 800 g dýně, 250 g cibule, špetka soli, špetka skořice, 400 g umletého skopového masa, 200 g oleje, máslo. POSTUP PŘÍPRAVY: Dýni oloupeme,
KEYWORDS: MUSSAKA,–,MUSAKA,(Turecko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.07.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3082 x, Vytisknout tento článek418 x, Odeslat tento článek jinému uživateli372 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 jehně, rozmarýn, sůl, olej. Nádivka: jehněčí plíce a játra, 500 g bílé veky, 6 vajec, majoránka, petrželka, mletý pepř, sůl, vývar (neb
KEYWORDS: NADÍVANÉ,PEČENÉ,JEHNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.06.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3640 x, Vytisknout tento článek247 x, Odeslat tento článek jinému uživateli62 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1250 g divoké kachny (vykuchané, očištěné), 75 g rostlinného tuku, 75 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel), 25 g rybízové zavařeni
KEYWORDS: DIVOKA,KACHNA,NA,VINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.04.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7437 x, Vytisknout tento článek641 x, Odeslat tento článek jinému uživateli460 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g jehněčí plece bez kosti, 75 g škvařeného vepřového sádla, 100 g cibule, 1,5 kg brambor (neloupaných), sůl, mletý pepř, 5 dl vody.
KEYWORDS: ČOCHAŠBILI,PO,GRUZINSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2689 x, Vytisknout tento článek354 x, Odeslat tento článek jinému uživateli265 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g skopové kýty, 40g slaniny, 40g cibule, 20g tuku, majoránka, 100g kořenové zeleniny, mletý pepř, bobkový list, 20g mouky, 1 dl bíléh
KEYWORDS: SKOPOVÁ,KÝTA,PO,LOVECKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2782 x, Vytisknout tento článek474 x, Odeslat tento článek jinému uživateli289 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000 g jehněčího, 150g másla, 70g hladké mouky, 50g mrkve 50g celeru, 50g cibule, 1/4 l sladké smetany, 3 žloutky, několik zrnek pepře, m
KEYWORDS: JEHNĚČÍ,PO,ŽATECKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2668 x, Vytisknout tento článek372 x, Odeslat tento článek jinému uživateli293 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000g skopové kýty, 2 cibule, 100g másla, 1/4 I kyselé smetany, 1/8 l sladké smetany, 20g mouky, majoránka, citrónová šťáva, mletý pepř,
KEYWORDS: SKOPOVÉ,NA,MAJORÁNCE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2800 x, Vytisknout tento článek523 x, Odeslat tento článek jinému uživateli342 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Tento pokrm se připravuje ze skopového masa, ale je možno upravit ho ze dvou stejných dílů skopového a vepřového. Maso jemně nasekáme
KEYWORDS: JUGOSLAVSKÉ,ČEVAPČIČI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.02.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2305 x, Vytisknout tento článek478 x, Odeslat tento článek jinému uživateli309 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Vykostíme 400g skopového masa a umeleme se 100g skopového loje a 1 velkou cibulí. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou petrželku a v
KEYWORDS: ČEBURKY:
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky