PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  30.11.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6334 x, Vytisknout tento článek559 x, Odeslat tento článek jinému uživateli162 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS: POLÉVKA BULHARSKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 20 g hovězího masa, 20 g zeleniny (mrkev, petržel, celer, fazolky, květák, hrášek, kedlubna),
KEYWORDS: POLÉVKA,BULHARSKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.05.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6699 x, Vytisknout tento článek643 x, Odeslat tento článek jinému uživateli348 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS: POLÉVKA FRANCOUZSKÁ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 40 g hovězího nebo telecího masa, 40 g zeleniny (mrkev, celer hrášek fazolka, květák, kedlubn
KEYWORDS: POLÉVKA,FRANCOUZSKÁ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.08.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3802 x, Vytisknout tento článek549 x, Odeslat tento článek jinému uživateli440 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g hovězího masa, 100 g uzeného masa, 50 g salámu, vývar z kostí, 150 g cibule, 60 g másla, 40 g rajčatového protlaku, 200 g kyselých
KEYWORDS: SOLJANKA,S,NOKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.07.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4217 x, Vytisknout tento článek460 x, Odeslat tento článek jinému uživateli460 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 hovězího vývaru, 2 žemle, 30 g slaniny, 10 g cibule, trochu petrželky, 1/16 1 mléka, 1 menší vejce, sůl a 30 g hrubé mouky.
KEYWORDS: HOVĚZÍ,POLÉVKA,S,TYROLSKÝMI,KNEDLÍČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.06.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3591 x, Vytisknout tento článek420 x, Odeslat tento článek jinému uživateli384 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g hovězího masa, 400 g kosti od šunky, 100 g párků, 350 g červené řepy, 100 g rajčatového protlaku, 60 g cibule, 100 g mrkve,
KEYWORDS: BĚLORUSKÝ,BORŠČ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.04.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3689 x, Vytisknout tento článek551 x, Odeslat tento článek jinému uživateli386 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g hovězích kosti (žebra), 4 vejce, 25 g celeru (kořen), 15 g kořenové petržele, 25 g mrkve, petrželová nať, 9 cl mléka, sůl, r
KEYWORDS: HOVEZÍ,POLÉVKA,S,VAJEČNOU,SEDLINOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3236 x, Vytisknout tento článek415 x, Odeslat tento článek jinému uživateli396 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 telecí brzlík, 20g másla, sůl, 80g zeleniny, 40g másla, 60g mouky, 1 malý květák, pepř, pažitka, 1/8 l mléka, 1 vejce.P
KEYWORDS: BRZLÍKOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.01.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3826 x, Vytisknout tento článek488 x, Odeslat tento článek jinému uživateli358 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 0,8 l hovězího vývaru, 50 g hovězího morku, 1 vejce, 1 lžíce netučného tvarohu, 1 lžička jemně krájené petrželky, sůl, muškátový oříšek.
KEYWORDS: HOVĚZÍ,VÝVAR,S,MORKOVÝMI,KNEDLÍČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.12.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3030 x, Vytisknout tento článek358 x, Odeslat tento článek jinému uživateli380 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g hovězího masa. 2 lžíce krájené polévkové zeleniny, 1 bobkový list, 2-3 hřebíčky, 1 cibule,1 stroužek česneku, 500g netučného tvarohu
KEYWORDS: ARABSKÁ,TVAROHOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.12.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3467 x, Vytisknout tento článek449 x, Odeslat tento článek jinému uživateli305 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 20g tuku, 1 mrkev, kousek celeru, 1 malý kořen petržele, 1 středně velká cibule, 20g hladké mouky, 250g sleziny, 1 l vody (nebo masového
KEYWORDS: POLÉVKA,ZE,SLEZINY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.12.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3445 x, Vytisknout tento článek424 x, Odeslat tento článek jinému uživateli335 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 l vody, 250g telecího masa, 20g másla 20g cibule, 40 g hladké mouky, sůl, 1 kostka slepičího bujónu, 1/4 l mléka, 1 žloutek, mletý pepř
KEYWORDS: TELECÍ,POLÉVKA-,HAŠE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2597 x, Vytisknout tento článek484 x, Odeslat tento článek jinému uživateli218 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g hovězího masa předního, 300 g hovězích kloubových kostí, 1 1/4 l vody (při vaření doléváme),2 mrkve, 2 petržele, malý kousek celeru
KEYWORDS: HOVĚZÍ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2462 x, Vytisknout tento článek507 x, Odeslat tento článek jinému uživateli279 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150g rajčat, 2 cibule, l petržel, 1 mrkev, 1/2 l vývaru z kostí, 1/2 l šťávy z kysaného zelí, zelená petržel, 1 vejce, 1/2 šálku smetany
KEYWORDS: POLÉVKA,SE,SMETANOU,A,MASOVÝMI,KNEDLÍČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.12.1999 [Václav Hicke]  |  Viděno - 3659 x, Vytisknout tento článek469 x, Odeslat tento článek jinému uživateli317 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g telecího hrudí, 1 petržel, malý kousek celeru, 1 mrkev, 1 malá cibule, petrželová nať, 1 1/4 li
KEYWORDS: SRBSKA,ČORBA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.12.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2621 x, Vytisknout tento článek378 x, Odeslat tento článek jinému uživateli268 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA HOVĚZÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 1/4 litru vody, 400g hovězího předního masa, 2 cibule, 50 g sádla, 1 lžička mleté papriky, podle chuti sůl, špetka mletého pepře
KEYWORDS: GULÁŠOVÁ,POLÉVKA,S,RAJČATY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky