PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  18.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4911 x, Vytisknout tento článek554 x, Odeslat tento článek jinému uživateli416 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 vepřové koleno, sůl, 3 zrna pepře, 2 zrna nového koření, 1 cibule, olej. Těstíčko: 2 vejce, asi 150g hl. mouky, asi 6 lžic světlého piv
KEYWORDS: VEPŘVÉ,KOLENO,V,PIVNÍM,TĚSTÍČKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4007 x, Vytisknout tento článek500 x, Odeslat tento článek jinému uživateli396 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 vepřová kolínka, 2 cibule, 1 dl světlého piva, bobkový list, hřebíček, sůl, 1 lžíce cukru, 5 zrnek pepře. )POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová ko
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,KOLÍNKA,NA,ROŽNI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.04.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4263 x, Vytisknout tento článek575 x, Odeslat tento článek jinému uživateli475 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000g vepřového z hřbetu, 70g másla, 150g strouhaného chleba, trochu červeného vína, pepř, sůl. Marináda: 2 díly vody, 1 díl červeného ví
KEYWORDS: VEPŘOVÝ,HŘBET,NA,DIVOKO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3969 x, Vytisknout tento článek502 x, Odeslat tento článek jinému uživateli450 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Na osmaženou cibulku dáme očištěné, na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a přidáme trochu tlučeného kmínu. Chvíli dusíme, pak
KEYWORDS: BAVORSKÉ,VEPŘOVÉ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.02.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5842 x, Vytisknout tento článek564 x, Odeslat tento článek jinému uživateli505 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g vykostěného vepřového kolena, 80g slaniny, 1 cibule, sůl, mletý pepř, bobkový list, 400 g kysaného zelí. POSTUP PŘÍPRAVY: Vykostěn
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,KOLENO,SE,ZELÍM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.02.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6094 x, Vytisknout tento článek495 x, Odeslat tento článek jinému uživateli437 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 20g vařeného masa (nebo uzeného, lze užít i zbytky), 1/2 malé cibule, 2 vejce, hrníček vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Vodu s masem a cibulí mixu
KEYWORDS: RYCHLÁ,HAŠE,Z,VAŘENÉHO,MASA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.01.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3705 x, Vytisknout tento článek415 x, Odeslat tento článek jinému uživateli411 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g vepřového ramínka, 3 středně velké cibule, 2 lžíce másla nebo rostlinného tuku, sůl, mletý pepř, 1 hlávka bílého zelí o váze 800-100
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,RAMÍNKO,V,ZELNÉM,ŽUPANU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.11.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3262 x, Vytisknout tento článek656 x, Odeslat tento článek jinému uživateli413 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové nožky, 2 lžíce slaniny, 1 cibule, strouhanka, 1 lžíce nasekané petrželky, 2 žloutky, sůl, pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Nožky umyjeme
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,NOŽKY,S,NÁPLNÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.11.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4302 x, Vytisknout tento článek658 x, Odeslat tento článek jinému uživateli392 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200g uzené vykostěné pečínky, 200g vykostěného vepřového ramínka, 200g vykostěné hovězí hrudi, 3/4 l zeleninového vývaru z kostky, 6 rohl
KEYWORDS: MASOVÁ,NÁDIVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.09.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7574 x, Vytisknout tento článek703 x, Odeslat tento článek jinému uživateli363 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g mletého vepřového masa, 4 lžíce strouhanky, 1 cibule, hořčice, 4 lžíce oleje, 1 lžička mleté papriky, mletý pepř, sůl. POSTUP PŘÍPR
KEYWORDS: VEPŘENKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky