PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  15/03/2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6893 x, Vytisknout tento článek291 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: DRŮBEŽÍ JÁTRA NA PÓRKU S ČESNEKEM || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 750 g drůbežích jater; 50 g solamylu, 70 g oleje, 400 g pórku, 5 stroužků česneku, 3 lžíce sójové omáčky, drcený kmín, zázvor.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28/05/2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8182 x, Vytisknout tento článek421 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: HUSÍ ŠKVARKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g kůže se sádlem ze stažené husy, 20 g soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Staženou kůži ze sádelné husy nakrájíme na čtverce velikosti asi 5
KEYWORDS: HUSÍ,ŠKVARKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/05/2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8818 x, Vytisknout tento článek508 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: DRŮBEŽÍ JÁTRA V MISKÁCH || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g drůbežích jater, 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), sůl, špetka pepře, 40 g másla, 40 g hladké mouky, 2 žloutky, 2 lž
KEYWORDS: DRŮBEŽÍ,JÁTRA,V,MISKÁCH
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/10/2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9292 x, Vytisknout tento článek560 x, Odeslat tento článek jinému uživateli13 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: HUSÍ DRÚBKY NA PAPRICE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Husí drůbky, 100 g slaniny, 100 g husího sádla, 100 g cibule, 10 g sladké papriky, 20 g soli, 50 g mouky, 1 l sladké smetany. POSTUP PŘÍ
KEYWORDS: HUSÍ,DRÚBKY,NA,PAPRICE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23/05/2011 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11655 x, Vytisknout tento článek1013 x, Odeslat tento článek jinému uživateli454 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: JÁTRA SE SLANINOU NA TYMIÁNU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 450 g malých brambor, 350 g drůbežích jater, 300 g másla, 80 g slaniny, 400 g konzervovaných rajčat,
KEYWORDS: JÁTRA,SE,SLANINOU,NA,TYMIÁNU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11/12/2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 14893 x, Vytisknout tento článek1028 x, Odeslat tento článek jinému uživateli607 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: KUŘECÍ JÁTRA NA SLANINĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g kuřecích jater, olej, 30g slaniny, 1 cibule, ml. paprika, česnek, ml. pepř, 1 lžíce hl. mouky, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Játra odb
KEYWORDS: KUŘECÍ,JÁTRA,NA,SLANINĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31/10/2010 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11586 x, Vytisknout tento článek849 x, Odeslat tento článek jinému uživateli388 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: RAGŮ Z DRŮBEŽÍCH JATER || ==>
DESCRIPTION: INGREDINCE: 400g drůbežích jater, 3 cibule, 2 jablka, 1 banán, šťáva z 1 citrónu, 2 lžíce másla, ml. pepř,
KEYWORDS: RAGŮ,Z,DRŮBEŽÍCH,JATER
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29/03/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 10217 x, Vytisknout tento článek848 x, Odeslat tento článek jinému uživateli428 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: DRŮBEŽÍ JÁTRA SE ZBOJNICKÝM SALÁTEM.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g mražených drůbežích jater, 1 sklenice zbojnického salátu, 1 cibule, lžička keč
KEYWORDS: DRŮBEŽÍ,JÁTRA,SE,ZBOJNICKÝM,SALÁTEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03/10/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9618 x, Vytisknout tento článek819 x, Odeslat tento článek jinému uživateli409 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: HUSÍ SRDÍČKA A ŽALUDKY NA SLANINĚ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 husí žaludky, 2 srdce, 50g cibule, 50g slaniny, několik celých pepřů, 30g hl. mouky, 10g soli, 50g
KEYWORDS: HUSÍ,SRDÍČKA,A,ŽALUDKY,NA,SLANINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/02/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7788 x, Vytisknout tento článek768 x, Odeslat tento článek jinému uživateli344 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: DRŮBEŽÍ JÁTRA S JABLKY A CURRY.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g kuřecích jater, 1 malá cibule, 2 jablka, 1 lžička másla nebo tuku, 1 lžíce curry, 2 lžíce bílé
KEYWORDS: DRŮBEŽÍ,JÁTRA,S,JABLKY,A,CURRY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11/01/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5774 x, Vytisknout tento článek561 x, Odeslat tento článek jinému uživateli349 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: DRŮBKY NA PAPRICE.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g mražených drůbků bez jater, 30 g másla, 1 cibule, sladká paprika,
KEYWORDS: DRŮBKY,NA,PAPRICE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31/05/2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8852 x, Vytisknout tento článek779 x, Odeslat tento článek jinému uživateli459 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: JÁTRA PO SEČUÁNSKU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g drůbežích jater, škrobová moučka, olej na smažení, hrstka máčených sušených hub, 1 stroužek če
KEYWORDS: JÁTRA,PO,SEČUÁNSKU,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/02/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5136 x, Vytisknout tento článek638 x, Odeslat tento článek jinému uživateli415 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS: HUSÍ JÁTRA S RAJČATY.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g husích jater, 200 g rajčat 100 g slaniny, 1 lžička hladké mouky, 2 dl červeného vína, 2 cibule, podle chuti sůl, špetka mletého pep
KEYWORDS: HUSÍ,JÁTRA,S,RAJČATY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3806 x, Vytisknout tento článek262 x, Odeslat tento článek jinému uživateli65 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupeme a uvaříme v mléce do měkka 10 až 15 jedlých. kaštanů. Osušené umeleme dvakrát ve strojku. Syrová jatérka z pularda jemně nas
KEYWORDS: ITALSKÝ,PULARD,S,KAŠTANOVOU,NÁDIVKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6302 x, Vytisknout tento článek342 x, Odeslat tento článek jinému uživateli85 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ DROBY
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Na plátky nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, 2 hřebíčky, několik celých pepřů, 3 zrnka nového koření, bobkový list, špetku tymiá
KEYWORDS: KAPOUN,MOŘENÝ,PO,ŘECKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky