PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  20.12.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5223 x, Vytisknout tento článek282 x, Odeslat tento článek jinému uživateli2 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS: JESETER NA ŘECKÝ ZPŮSOB || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g jesetera bez kůže, 100 g oleje, 150 g rajčat, 1 cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 l husté kyselé smetany, 6 zrnek celého pepř
KEYWORDS: JESETER,NA,ŘECKÝ,ZPŮSOB
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.11.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6202 x, Vytisknout tento článek375 x, Odeslat tento článek jinému uživateli95 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS: RYBA S KARÍ KOŘENÍM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg ryby, sůl, kari koření, 100 g másla, 1 cibule, 1/3 l hovězího vývaru nebo rybího vývaru, 5 lžic smetany, 1 lžíce hladké mouky. POST
KEYWORDS: RYBA,S,KARÍ,KOŘENÍM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.05.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5569 x, Vytisknout tento článek320 x, Odeslat tento článek jinému uživateli59 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS: OKOUN PO ZNOJEMSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 okouna, 3 lžíce másla, 1/2 cibule nakrájená nadrobno, 250 g strouhanky, 125 g okurek nakrájené na malé kousky, 1/2 lžičky šalvěje, 75
KEYWORDS: OKOUN,PO,ZNOJEMSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.01.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6872 x, Vytisknout tento článek608 x, Odeslat tento článek jinému uživateli453 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS: SLEDĚ JAKO OLEJOVKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g sleďů, sůl, 1 šálku oleje. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: SLEDĚ,JAKO,OLEJOVKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.11.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8382 x, Vytisknout tento článek628 x, Odeslat tento článek jinému uživateli558 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS: SMAŽENÉ SARDINKY S ČESNEKEM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 70g čerstvých sardinek, sůl,120g oleje, 3 citróny, 1 hlavička česneku, zelená petrželka.
KEYWORDS: SMAŽENÉ,SARDINKY,S,ČESNEKEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.03.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5269 x, Vytisknout tento článek621 x, Odeslat tento článek jinému uživateli372 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENE: 4-5 cl pomerančové šťávy (možno použít i menší množství citrónové šťávy), 40g majonézy, 30g šlehačky,
KEYWORDS: KREVETKOVÝ,KOKTAJL
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.06.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4336 x, Vytisknout tento článek447 x, Odeslat tento článek jinému uživateli417 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 5 středně velkých solených sleďů, 5 kyselých okurek, 1/2 l mléka, 1/2 l octa, 2 mrkve, 5 cibulí, 2 b
KEYWORDS: ZAVINÁČE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.12.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5575 x, Vytisknout tento článek560 x, Odeslat tento článek jinému uživateli565 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g masa z mořské štiky bez kůže, špetka ml. pepře sůl, 1 citróny, 120 g oleje.
KEYWORDS: MOŘSKÁ,ŠTIKA,SMAŽENÁ,V,TĚSTÍČKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.12.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7220 x, Vytisknout tento článek492 x, Odeslat tento článek jinému uživateli674 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce tolstolobika, 1 l vody, sůl, 1 cibule, několik pepřů a nového koření, bobkový list, 40g másl
KEYWORDS: TOLSTOLOBIK,PO,KRÁLOVSKÉM,ZPŮSOBU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.09.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5119 x, Vytisknout tento článek505 x, Odeslat tento článek jinému uživateli498 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g slanečků, 40g mouky, 1 šálek oleje.POSTUP PŘÍPRAVY: Vy
KEYWORDS: SLANEČEK,PO,MLYNÁŘSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3115 x, Vytisknout tento článek361 x, Odeslat tento článek jinému uživateli300 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg úhoře, sůl, 2 žemle, 1 lžička šalvěje, 80 g másla, 2 lžíce strouhanky, citrón. POSTUP PŘÍPRAVY: Staženého úhoře rozkrájíme na tři c
KEYWORDS: ÚHOŘ,NA,ŠALVĚJI,(z,Rakouska),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.12.2001 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5311 x, Vytisknout tento článek511 x, Odeslat tento článek jinému uživateli412 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g očištěného jesetera, trochu oleje, kousek oloupané ho lilku, 2 paprikové
KEYWORDS: JESETER,NA,RUMUNSKÝ,ZPŮSOB,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.12.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4403 x, Vytisknout tento článek590 x, Odeslat tento článek jinému uživateli311 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 8 plátků ryb, 1 stroužek česneku, 1 cibule, kari koření, 1 rajče, 1 kokos, čerstvý zázvor, olej, máslo, sůl, pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Nast
KEYWORDS: RYBA,PO,ORIENTÁLSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4380 x, Vytisknout tento článek487 x, Odeslat tento článek jinému uživateli444 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce hejka, citrónová šťáva, sůl, olej, 4 lístky šalvěje, česnek, ml. paprika, 2 vejce uvařená natvrdo, 150g anglické slaniny, kousek
KEYWORDS: HEJK,NA,ŠALVĚJI,V,ALOBALU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4547 x, Vytisknout tento článek488 x, Odeslat tento článek jinému uživateli384 x  |  KATEGORIE: RYBY RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g čerstvých sardinek, 2 citróny, 3 lžíce olivového oleje, podle chuti sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Čerstvé sardinky očistíme, v
KEYWORDS: IZGARA,BALIK,-,SARDINKY,PEČENÉ,NA,GRILU,(Turecko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky