PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  30.05.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 883 x, Vytisknout tento článek149 x, Odeslat tento článek jinému uživateli142 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: PLNĚNÝ HUSÍ KRK
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 husí krk, 250 g prorostlého vepřového masa, 1 žemle, 1 vejce, 1 cibule, 3 lžíce mléka, 3 st
KEYWORDS: PLNĚNÝ,HUSÍ,KRK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.12.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6022 x, Vytisknout tento článek484 x, Odeslat tento článek jinému uživateli212 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: ANGLICKÁ HUSA
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Srdce, žaludek a játra z husy rozsekáme, přidáme 3 žemle namočené v mléce a dobře vymačkáme
KEYWORDS: ANGLICKÁ,HUSA
TITULEK: Silvestrovské Menu !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.12.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6459 x, Vytisknout tento článek638 x, Odeslat tento článek jinému uživateli323 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: PLNĚNÁ HUSA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 středně velká husa, husí játra (300g), 100 g cibule, 20 g másla, muškátový oříšek, sul, pep
KEYWORDS: PLNĚNÁ,HUSA
TITULEK: Silvestrovské Menu !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.12.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6054 x, Vytisknout tento článek561 x, Odeslat tento článek jinému uživateli373 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSA NA ČESNEKU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 5 porcí masa z husy, 5 stroužků česneku, sůl, pepř, 1 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 l vývar
KEYWORDS: HUSA,NA,ČESNEKU
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.12.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6429 x, Vytisknout tento článek491 x, Odeslat tento článek jinému uživateli277 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: LYONSKÁ HUSA
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Mladou husičku osolíme, převážeme silnou nití, aby se při pečení nerozevřela. Nakrájíme asi
KEYWORDS: LYONSKÁ,HUSA
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.12.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9102 x, Vytisknout tento článek617 x, Odeslat tento článek jinému uživateli639 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSA PEČENÁ PO ČESKU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 husa, sůl, kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Vykucha
KEYWORDS: HUSA,PEČENÁ,PO,ČESKU
TITULEK: Jednoduché Silvestrovské menu !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31.03.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9271 x, Vytisknout tento článek600 x, Odeslat tento článek jinému uživateli563 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: POSVÍCENSKÁ HUSA.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 mladá husa, kmín, sůl, několik jablk. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: POSVÍCENSKÁ,HUSA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.08.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 10164 x, Vytisknout tento článek694 x, Odeslat tento článek jinému uživateli632 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSÍ PRSA PO STAROČESKU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Husí prsa, 100 g staniny, 100 g cibule, 6 stroužků česneku, několik celých pepřů, špetka mletého záz
KEYWORDS: HUSÍ,PRSA,PO,STAROČESKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31.01.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 7781 x, Vytisknout tento článek814 x, Odeslat tento článek jinému uživateli408 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: PLNĚNÝ HUSÍ KRK.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kůže husího krku, 250g vepřového masa, 1 husí či kachní játra, sůl, pepř,1/2 housky, 1 vejce, 30 g
KEYWORDS: PLNĚNÝ,HUSÍ,KRK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.07.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5795 x, Vytisknout tento článek537 x, Odeslat tento článek jinému uživateli406 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: STAROČESKÁ HUSA NA ZÁZVORU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: husa, 4 stroužky česneku, mletý zázvor, sádlo, cibule, hladká mouka POSTUP PŘÍPRAVY: Husu naporcujeme, maso potřeme česnekem utřeným se
KEYWORDS: STAROČESKÁ,HUSA,NA,ZÁZVORU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.12.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7140 x, Vytisknout tento článek835 x, Odeslat tento článek jinému uživateli421 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSA PO ŽIDOVSKU.
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Den předtím, než si uděláme tuto lahůdku, namočíme hrách a velké kroupy. A druhý den přistoupíme
KEYWORDS: HUSA,PO,ŽIDOVSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.10.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4135 x, Vytisknout tento článek614 x, Odeslat tento článek jinému uživateli382 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: PLNĚNÉ HUSÍ KRKY.
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Nejprve stáhneme husí krk abychom neporušili kůži. Opálíme ji, omyjeme a osolíme. Umeleme na strojku kousek vepřového a telecí
KEYWORDS: PLNĚNÉ,HUSÍ,KRKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.09.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3705 x, Vytisknout tento článek510 x, Odeslat tento článek jinému uživateli475 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSÍ PRSA DUŠENÁ V KAPUSTĚ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Přední díl husy, 100 g slaniny, 100 g cibule, 30 g mouky, špetka pepře, 10 g utřeného česneku, 20 g soli, 1 kapusta (1 kg).
KEYWORDS: HUSÍ,PRSA,DUŠENÁ,V,KAPUSTĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.07.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7675 x, Vytisknout tento článek529 x, Odeslat tento článek jinému uživateli634 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: NAKLÁDANÁ HUSA S TŘENÝMI KNEDLÍKY A ČERVENÝM ZELÍM.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 husa, 2 cibule, 1 celer, 1 petržel, 2 mrkve, celý pepř, nové koření, sůl, hřebíček, bobkový list, kmín, 200g strouhané housky, 7
KEYWORDS: NAKLÁDANÁ,HUSA,S,TŘENÝMI,KNEDLÍKY,A,ČERVENÝM,ZELÍM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.03.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4287 x, Vytisknout tento článek621 x, Odeslat tento článek jinému uživateli421 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ HUSA
NADPIS: HUSA NADÍVANÁ MAKARÓNY..
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1očištěná husa, 250 g makarónů, 20 g másla, 50 g strouhaného tvrdého sýra, 2 vejce, špetka mletého pepře,dle chuti sůl, 150 g husích jate
KEYWORDS: HUSA,NADÍVANÁ,MAKARÓNY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky