|
11/09/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10324 x,
462 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
KIWI KOMPOT
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 20 nerozměklých plodů kiwi, 400 g cukru, 1/2 l přírodního jablečného moštu,
l chemicky neošetřený citrón, 15 hřebíčků, 30 kuliček černé
KEYWORDS:
KIWI,KOMPOT
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
04/07/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7880 x,
481 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
MÍCHANÝ KOMPOT
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: l kg třešní, 800 g červeného rybízu, 750 g malin, šťáva z l citrónu, l kousek skořicové kůry, 1/2 l přírodní rybízové stavy, 500 g želíro
KEYWORDS:
MÍCHANÝ,KOMPOT
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
04/07/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9113 x,
482 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
RYBÍZOVÝ KOMPOT
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: l ks červeného rybízu, l chemicky neošetřený citrón, 500 g želírovacího cukru,
1/4 lžičky mleté skořice, špetka mletého zázvoru, špetka
KEYWORDS:
RYBÍZOVÝ,KOMPOT
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
21/06/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8553 x,
505 x,
0 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
JAHODY V RUMU
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1/2 kg jahod, pískový cukr, rum nebo koňak.
POSTUP PŘÍPRAVY: Jahody omyjeme, vykrojíme stopku a velké překrojíme. Po vrstvách je nasklád
KEYWORDS:
JAHODY,V,RUMU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
12/09/2013
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9030 x,
544 x,
27 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
ŠVESTKOVÉ ČATNÍ
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 300 g oloupaných a vypeckovaných švestek, l kg zralých rajčat, 2 jablka, 2 cibule,
120 g cukru, 1 lžíce Pektogelu, 1,5 dl 8% octa, l l
KEYWORDS:
ŠVESTKOVÉ,ČATNÍ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
21/07/2013
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9226 x,
623 x,
36 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
TŘEŠNĚ PŘIPRAVENÉ DO MOUČNÍKŮ
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře vyzrálé a zdravé třesné, cukr, Sorban Ovoce omyjeme, necháme okapat, vypeckujeme a po vrstvách vkládáme do širší sklenice. Každ
KEYWORDS:
TŘEŠNĚ,PŘIPRAVENÉ,DO,MOUČNÍKŮ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
21/07/2013
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8605 x,
494 x,
35 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
PŮLENÉ MERUŇKY
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: pěkné, dobře vyzrálé, ale nepřezrálé meruňky, na 1l vody 500 g cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Meruňky omyjeme, po rýze rozkrojíme a vypeckujeme
KEYWORDS:
PŮLENÉ,MERUŇKY
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
08/10/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10527 x,
584 x,
132 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
JABLKA VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Mísa jablk, na každou sklenici l lžíce cukru a 2 lžíce vody.
POSTUP PŘÍPRAVY: Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a vložíme je do okysel
KEYWORDS:
JABLKA,VE,VLASTNÍ,ŠŤÁVĚ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
30/09/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9363 x,
572 x,
83 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
LÍSKOVÉ OŘÍŠKY V SIRUPU
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: l kg vyloupaných oříšků, 500 g cukru, l vanilkový cukr.
POSTUP PŘÍPRAVY: Lísková jádra lehce opražíme na pánvi a v utěrce promneme, abyc
KEYWORDS:
LÍSKOVÉ,OŘÍŠKY,V,SIRUPU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
30/07/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9821 x,
597 x,
63 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
BROSKVE V KOŇAKU
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: l kg zralých broskví, 350 g cukru, 3 dl koňaku (nebo rumu)
POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté broskve vhodíme postupně do vařící vody, hned je vyjme
KEYWORDS:
BROSKVE,V,KOŇAKU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
20/07/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6969 x,
483 x,
138 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
ZMRAZENÝ PROSLAZENÝ RYBÍZ
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: l kg rybízu, 400 g cukru.
POSTUP PŘÍPRAVY: Rybíz otrháme ze stopiček, propláchneme vodou, necháme okapat, nasypeme
do mísy a promíchám
KEYWORDS:
ZMRAZENÝ,PROSLAZENÝ,RYBÍZ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
08/07/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8269 x,
495 x,
101 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
TABULKA DÁVEK CUKRU A DOBY STERILACE U JEDNOTLIVÝCH DRUHŮ OVOCE
||
==>
DESCRIPTION:
ovoce dávka cukru na 1 l nálevu doba sterilace stupeň ster.
angrešt 400 g 20 minut 85
KEYWORDS:
TABULKA,DÁVEK,CUKRU,A,DOBY,STERILACE,U,JEDNOTLIVÝCH,DRUHŮ,OVOCE
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
18/02/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8176 x,
486 x,
110 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
OŘECHY V MEDU
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 300 g jader vlašských ořechů, 100 g tekutého včelího medu, 4 lžíce moučkového cukru, 4 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje.
POSTUP
KEYWORDS:
OŘECHY,V,MEDU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/11/2011
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9923 x,
467 x,
134 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
JABLEČNÉ ČATNÍ S ROZINKAMI
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 větší jablka, 100 g rozinek, l cibule, l lžíce kečupu l lžička moučkového cukru,
1/4 lžičky mletého zázvoru nebo 1/2 hlízky čerstvého
KEYWORDS:
JABLEČNÉ,ČATNÍ,S,ROZINKAMI
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
23/05/2011
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8142 x,
521 x,
250 x
|
KATEGORIE:
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS:
RYBÍZ Á LA JEŘABINY
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 2 kg červeného rybízu, 500 g krystalového cukru, 2 citróny nebo 3/4 lžičky kyseliny citrónové, kousek celé skořice, l hřebíček, l dl rum
KEYWORDS:
RYBÍZ,Á,LA,JEŘABINY
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|