PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  11.09.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6182 x, Vytisknout tento článek270 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: KIWI KOMPOT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 20 nerozměklých plodů kiwi, 400 g cukru, 1/2 l přírodního jablečného moštu, l chemicky neošetřený citrón, 15 hřebíčků, 30 kuliček černé
KEYWORDS: KIWI,KOMPOT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.07.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4425 x, Vytisknout tento článek285 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: MÍCHANÝ KOMPOT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg třešní, 800 g červeného rybízu, 750 g malin, šťáva z l citrónu, l kousek skořicové kůry, 1/2 l přírodní rybízové stavy, 500 g želíro
KEYWORDS: MÍCHANÝ,KOMPOT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.07.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5305 x, Vytisknout tento článek282 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: RYBÍZOVÝ KOMPOT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l ks červeného rybízu, l chemicky neošetřený citrón, 500 g želírovacího cukru, 1/4 lžičky mleté skořice, špetka mletého zázvoru, špetka
KEYWORDS: RYBÍZOVÝ,KOMPOT
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4862 x, Vytisknout tento článek312 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: JAHODY V RUMU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 kg jahod, pískový cukr, rum nebo koňak. POSTUP PŘÍPRAVY: Jahody omyjeme, vykrojíme stopku a velké překrojíme. Po vrstvách je nasklád
KEYWORDS: JAHODY,V,RUMU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.09.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5608 x, Vytisknout tento článek353 x, Odeslat tento článek jinému uživateli27 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: ŠVESTKOVÉ ČATNÍ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g oloupaných a vypeckovaných švestek, l kg zralých rajčat, 2 jablka, 2 cibule, 120 g cukru, 1 lžíce Pektogelu, 1,5 dl 8% octa, l l
KEYWORDS: ŠVESTKOVÉ,ČATNÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.07.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5657 x, Vytisknout tento článek417 x, Odeslat tento článek jinému uživateli36 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: TŘEŠNĚ PŘIPRAVENÉ DO MOUČNÍKŮ || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře vyzrálé a zdravé třesné, cukr, Sorban Ovoce omyjeme, necháme okapat, vypeckujeme a po vrstvách vkládáme do širší sklenice. Každ
KEYWORDS: TŘEŠNĚ,PŘIPRAVENÉ,DO,MOUČNÍKŮ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.07.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5103 x, Vytisknout tento článek332 x, Odeslat tento článek jinému uživateli35 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: PŮLENÉ MERUŇKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: pěkné, dobře vyzrálé, ale nepřezrálé meruňky, na 1l vody 500 g cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Meruňky omyjeme, po rýze rozkrojíme a vypeckujeme
KEYWORDS: PŮLENÉ,MERUŇKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.10.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6524 x, Vytisknout tento článek389 x, Odeslat tento článek jinému uživateli132 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: JABLKA VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Mísa jablk, na každou sklenici l lžíce cukru a 2 lžíce vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a vložíme je do okysel
KEYWORDS: JABLKA,VE,VLASTNÍ,ŠŤÁVĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.09.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5803 x, Vytisknout tento článek392 x, Odeslat tento článek jinému uživateli83 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: LÍSKOVÉ OŘÍŠKY V SIRUPU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg vyloupaných oříšků, 500 g cukru, l vanilkový cukr. POSTUP PŘÍPRAVY: Lísková jádra lehce opražíme na pánvi a v utěrce promneme, abyc
KEYWORDS: LÍSKOVÉ,OŘÍŠKY,V,SIRUPU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.07.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6135 x, Vytisknout tento článek408 x, Odeslat tento článek jinému uživateli63 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: BROSKVE V KOŇAKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg zralých broskví, 350 g cukru, 3 dl koňaku (nebo rumu) POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté broskve vhodíme postupně do vařící vody, hned je vyjme
KEYWORDS: BROSKVE,V,KOŇAKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.07.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4479 x, Vytisknout tento článek333 x, Odeslat tento článek jinému uživateli138 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: ZMRAZENÝ PROSLAZENÝ RYBÍZ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l kg rybízu, 400 g cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Rybíz otrháme ze stopiček, propláchneme vodou, necháme okapat, nasypeme do mísy a promíchám
KEYWORDS: ZMRAZENÝ,PROSLAZENÝ,RYBÍZ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.07.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5508 x, Vytisknout tento článek339 x, Odeslat tento článek jinému uživateli101 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: TABULKA DÁVEK CUKRU A DOBY STERILACE U JEDNOTLIVÝCH DRUHŮ OVOCE || ==>
DESCRIPTION: ovoce dávka cukru na 1 l nálevu doba sterilace stupeň ster. angrešt 400 g 20 minut 85
KEYWORDS: TABULKA,DÁVEK,CUKRU,A,DOBY,STERILACE,U,JEDNOTLIVÝCH,DRUHŮ,OVOCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.02.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5265 x, Vytisknout tento článek331 x, Odeslat tento článek jinému uživateli110 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: OŘECHY V MEDU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g jader vlašských ořechů, 100 g tekutého včelího medu, 4 lžíce moučkového cukru, 4 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje. POSTUP
KEYWORDS: OŘECHY,V,MEDU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.11.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7232 x, Vytisknout tento článek299 x, Odeslat tento článek jinému uživateli134 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: JABLEČNÉ ČATNÍ S ROZINKAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší jablka, 100 g rozinek, l cibule, l lžíce kečupu l lžička moučkového cukru, 1/4 lžičky mletého zázvoru nebo 1/2 hlízky čerstvého
KEYWORDS: JABLEČNÉ,ČATNÍ,S,ROZINKAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.05.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5849 x, Vytisknout tento článek376 x, Odeslat tento článek jinému uživateli250 x  |  KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
NADPIS: RYBÍZ Á LA JEŘABINY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 kg červeného rybízu, 500 g krystalového cukru, 2 citróny nebo 3/4 lžičky kyseliny citrónové, kousek celé skořice, l hřebíček, l dl rum
KEYWORDS: RYBÍZ,Á,LA,JEŘABINY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky