Přihlásit
Vyhledej.....

UVOD
RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 
 |  05/08/2014
Viděno - 9370 x, Vytisknout tento článek519 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: OKURKOVÝ KOMPOT (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Větší okurky se oloupají, vnitřek vyčistí od jader a dužina se nakrájí na kostky.
TITULEK:

 |  01/08/2014
Viděno - 16848 x, Vytisknout tento článek1146 x, Odeslat tento článek jinému uživateli631 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: PIKANTNÍ KEČUP (můj) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 12 kg vyzrálých rajčat, 3 kg cibule, 15-20 jablek bez jádřinců a slupek, 10-15 feferonek nebo pálivé
KEYWORDS: PIKANTNÍ,KEČUP,(můj)
TITULEK:

 |  08/11/2013
Viděno - 28532 x, Vytisknout tento článek1108 x, Odeslat tento článek jinému uživateli682 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: ŠLAPANÉ KVAŠENÉ ZELÍ OD ANEŽKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDINCE: 50 kg zelí, 1 ¼ kg soli, 1 kg cibule, 1 balíček kmínu, vinné listy, 1 nakládací Deko, trochu
KEYWORDS: ŠLAPANÉ,KVAŠENÉ,ZELÍ,OD,ANEŽKY
TITULEK:

 |  10/08/2013
Viděno - 10776 x, Vytisknout tento článek570 x, Odeslat tento článek jinému uživateli37 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: KVAŠÁKY || ==>
DESCRIPTION: Vodu svaříme se solí..........
KEYWORDS: 1 l vody, 1 ½ lžíce soli, višňový list, vinný list kopr, 4 stroužky česneku, křen.
TITULEK:

 |  11/08/2012
Viděno - 10729 x, Vytisknout tento článek605 x, Odeslat tento článek jinému uživateli123 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: KUKUŘICE NA SLADKOKYSELO || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Malé kukuřičné klásky cca 10 cm dlouhé, l l vody, 2 dl octa, l lžíce soli, 3 lžíce cukru, do každé sklenice l bobkový list, po dvou zrnká
KEYWORDS: KUKUŘICE,NA,SLADKOKYSELO
TITULEK:

 |  20/07/2012
Viděno - 12728 x, Vytisknout tento článek691 x, Odeslat tento článek jinému uživateli151 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: ČALAMÁDA II || ==>
DESCRIPTION: Všechnu zeleninu dobře omyjeme
KEYWORDS: 1 kg zelených rajčat,1 kg cibule, 500 g mrkve, 1 menší květák, 10 červených paprik, 1 menší hlávka bílého zelí, l malá hlávka červeného zelí, l kg okurek nebo oloupaných a semeníků zbavených cuket, 2 lžíce soli. Nálev: připravený podle návodu na sáčku Deko, 1/2 l oleje.
TITULEK:

 |  01/07/2012
Viděno - 10694 x, Vytisknout tento článek647 x, Odeslat tento článek jinému uživateli134 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: DOMÁCÍ SLADKOKYSELÉ OKURKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Okurky, do každé sklenice snítka kopru, 3 kolečka křenu, 3 plátky cibule, několik koleček mrkve nálev: 2 l vody, 4 dl octa, l sáček Deka,
KEYWORDS: DOMÁCÍ,SLADKOKYSELÉ,OKURKY
TITULEK:

 |  13/10/2011
Viděno - 9674 x, Vytisknout tento článek577 x, Odeslat tento článek jinému uživateli54 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: CUKETOVÝ SALÁT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 kg oloupaných a semen zbavených cuket (místo cuket můžeme použít okurky, patizony, tykev či dýně apod.), 2 kg cibule, 2 kg paprik, 2 k
KEYWORDS: CUKETOVÝ,SALÁT
TITULEK:

 |  06/10/2011
Viděno - 10553 x, Vytisknout tento článek589 x, Odeslat tento článek jinému uživateli70 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: STERILOVANÝ ČESNEK V NÁLEVU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 dl vody, 2 dl octa, 4 dl bílého vína, 100 g cukru, l lžíce soli, olej, bobkový list, celý pepř, hřebíček, špetka čili koření, oloupané
KEYWORDS: STERILOVANÝ,ČESNEK,V,NÁLEVU
TITULEK:

 |  20/09/2011
Viděno - 9885 x, Vytisknout tento článek557 x, Odeslat tento článek jinému uživateli52 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: PAPRIKOVÝ SALÁT || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g červených kapií, 500 g cibule, 500 g nedozrálých rajčat, l sáček Deka, l květák. POSTUP PŘÍPRAVY: Zeleninu očistíme, omyjeme, cibu
KEYWORDS: PAPRIKOVÝ,SALÁT
TITULEK:

 |  14/09/2011
Viděno - 9975 x, Vytisknout tento článek489 x, Odeslat tento článek jinému uživateli78 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: PAPRIKY V OLEJI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: zdravé, červené i zelené papriky, nálev ze sáčku Deko, na každou sklenici 2-3 lžíce oleje, l bobkový list, po 3 zrnkách pepře a nového ko
KEYWORDS: PAPRIKY,V,OLEJI
TITULEK:
  1 Příspěvků   

 |  23/08/2011
Viděno - 8654 x, Vytisknout tento článek496 x, Odeslat tento článek jinému uživateli108 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: LEČO NA ZIMNÍ OBDOBÍ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 kg paprik, 2 kg rajčat, cibule, sádlo nebo olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme osmahnout na tuku, přidáme očišt
KEYWORDS: LEČO,NA,ZIMNÍ,OBDOBÍ
TITULEK:

 |  13/08/2011
Viděno - 9153 x, Vytisknout tento článek521 x, Odeslat tento článek jinému uživateli120 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: CUKETOVÉ ZELÍ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: l velká cuketa, 2 cibule, sklenka octa, l lžička drceného kmínu, 1/2 lžičky pepře, 2 lžíce soli, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Cuketu oloupem
KEYWORDS: CUKETOVÉ,ZELÍ
TITULEK:

 |  20/07/2011
Viděno - 10397 x, Vytisknout tento článek494 x, Odeslat tento článek jinému uživateli128 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: STERILOVANÉ PAPRIKY S RAJČATY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg paprik, l kg vyzrálých rajčat, l lžička pepře, 2 lžíce soli, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Papriky vyčistíme, omyjeme a nakrájíme na kole
KEYWORDS: STERILOVANÉ,PAPRIKY,S,RAJČATY
TITULEK:

 |  26/06/2011
Viděno - 13269 x, Vytisknout tento článek597 x, Odeslat tento článek jinému uživateli197 x
KATEGORIE: ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA

NADPIS: ČERVENÁ ŘEPA VE SLADKOKYSELÉM NÁLEVU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Sytě zbarvená červená řepa. Nálev: l litr vody, 0,25 až 0,30 litru octa, 30 g soli, 60 g cukru. Přísady: křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Červen
KEYWORDS: ČERVENÁ,ŘEPA,VE,SLADKOKYSELÉM,NÁLEVU
TITULEK:

.. další članky