PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  20.04.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4324 x, Vytisknout tento článek237 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS: ČESNEKOVÝ OLEJ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 ml oleje, 3 stroužky česneku, nať saturejky. POSTUP PŘÍPRAVY: Do oleje dáme na čtvrtky nakrájený česnek, sekanou saturejku a n
KEYWORDS: ČESNEKOVÝ,OLEJ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.02.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9216 x, Vytisknout tento článek836 x, Odeslat tento článek jinému uživateli831 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS: VINNÝ OCET Z VÍNA.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 litr přírodního červeného nebo bílého vína, chleba, hrnek obyčejného lihového octa.
KEYWORDS: VINNÝ,OCET,Z,VÍNA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.07.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8247 x, Vytisknout tento článek844 x, Odeslat tento článek jinému uživateli819 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS: ANTUKA.
DESCRIPTION: Ano toto koření má skutečně charakter povrchu tenisového kurtu, je ideální základ grilovacích směsí a každý labužník by měl mít nepostradatelnou lahvi
KEYWORDS: ANTUKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.10.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7776 x, Vytisknout tento článek807 x, Odeslat tento článek jinému uživateli827 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: Gruzínská směs koření: vhodná do mletých mas, při přípravě mas ke grilování, do salátu, omáček apod. Je to směs drcených sušených bylin, přičem
KEYWORDS: CHMELI,–,SUNELI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.10.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8824 x, Vytisknout tento článek843 x, Odeslat tento článek jinému uživateli742 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: Oblíbené Čínské koření: Která podobně jako chmeli- suneli nemá jednotný recept a složení směsi se dle lokalit původu různí. Dokonce někde je
KEYWORDS: PĚT,NEBESKÝCH,KOŘENÍ,(Mmh,heung,fun),–,Čína,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.10.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10730 x, Vytisknout tento článek1237 x, Odeslat tento článek jinému uživateli1046 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: ANGULA: guláš,polévky,kuře. BADYAN: perník, vánočky, kompoty, Čínská kuchyně.BEDRNÍK: polévky, saláty, omáčky.BAZALKA
KEYWORDS: KOŘENÍ,A,VYBRANÉ,SMĚSI,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.09.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7423 x, Vytisknout tento článek845 x, Odeslat tento článek jinému uživateli776 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 ml oleje, 4-6 pálivých papriček.POSTUP PŘÍPRAVY: Do oleje v pánvi dáme rozkrájené papričky i se sem
KEYWORDS: ČERVENÝ,PAPRIKOVÝ,OLEJ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.09.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9019 x, Vytisknout tento článek1037 x, Odeslat tento článek jinému uživateli707 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: ANGULA -– do gulášů, polévek a na kuře.ČÍNSKÁ SMĚS -– orientální kuchyně a na minutky.DIVOČINA -– na úpravu zvěřiny a na svíčkovou.
KEYWORDS: SMĚSI,KOŘENÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.07.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8863 x, Vytisknout tento článek874 x, Odeslat tento článek jinému uživateli506 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: BAZALKA - do polévek, omáček, karbanátku,salátu, zvěřiny a ryb.BADYÁN - do kompotů, likérů, pečiva a čínské kuchyně. BEDRNÍK - do polé
KEYWORDS: KOŘENÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.02.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 21421 x, Vytisknout tento článek1103 x, Odeslat tento článek jinému uživateli624 x  |  KATEGORIE: KOŘENÍ
NADPIS: DOPORUČENÉ SKLADBY PAŠTIKOVÉHO KOŘENÍ || ==>
DESCRIPTION: I.Univerzální paštikové koření: 40g bílého pepře, 20g sladké mleté papriky, 20g zázvoru, 20g nového koření, 10g majoránky, 20g muškátového oříšku,
KEYWORDS: DOPORUČENÉ,SKLADBY,PAŠTIKOVÉHO,KOŘENÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky