|
25/01/2017
[Pajo K.]
|
Viděno - 9356 x,
545 x,
0 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
JAK POZNÁTE ČERSTVOU RYBU
||
==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS:
ryba,kapr,tuňák
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
30/08/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6884 x,
354 x,
0 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
JAK NA VAŘENÍ RYBY NEBO FILÉ
||
==>
DESCRIPTION:
Přidáme do vody šťávu z půlky citronu. Maso si uchová barvu a ztratí pachuť rybiny
KEYWORDS:
JAK,NA,VAŘENÍ,RYBY,NEBO,FILÉ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/05/2016
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7316 x,
393 x,
0 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
VEJCE
||
==>
DESCRIPTION:
Zbylá oloupaná na tvrdo uvařená vejce vložíme do sklenice se studenou osolenou vodou a uložíme do chladničky. Tak neoschnou a neztratí lesk. Spotřebuj
KEYWORDS:
VEJCE
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
28/05/2015
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8027 x,
430 x,
0 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DÁVÁME LI DO TĚSTA JEN ŽLOUTKY
||
==>
DESCRIPTION:
Přidáme k nim lžíci horké vody a dobře rozšleháme. Těsto bude měkčí a křehčí.
KEYWORDS:
DÁVÁME,LI,DO,TĚSTA,JEN,ŽLOUTKY
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/04/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8982 x,
573 x,
0 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
JAK VYLEPŠIT TĚSTO
||
==>
DESCRIPTION:
Do těsta na buchty nebo na kynutou bábovku můžete do mouky prosít půl balíčku pudinkového práškus vanilkovou příchuti. Pečivo pak bude krásně žluté a
KEYWORDS:
JAK,VYLEPŠIT,TĚSTO
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/04/2014
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7525 x,
465 x,
0 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
CHUŤ I BARVU POLÉVKY
||
==>
DESCRIPTION:
Polévku z kostí nebo malého kousku masa zlepšíme, dáme-li do ní vařit neoloupanou malou, v tuku do zlatova opečenou cibulku.
KEYWORDS:
CHUŤ,I,BARVU,POLÉVKY
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/11/2009
[]
|
Viděno - 13591 x,
807 x,
345 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DOBRÁ RADA K OMÁČKAM (Recepty z třicátých let minulého století)
||
==>
DESCRIPTION:
PŘEDMLUVA K OMÁČKÁM (Recepty z třicátých let minulého století)
Omáčky se upravují teplé a studené
KEYWORDS:
DOBRÁ,RADA,K,OMÁČKAM,(Recepty,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
15/09/2008
[]
|
Viděno - 13928 x,
789 x,
379 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DOBRÉ FÍGLE V KUCHYNI
DESCRIPTION:
Víte že ... Upečené maso krájíme až za 10-15 minut po částečném vychladnutí. Jinak nám z masa vyteče hodně šťávy.
Aby strouhanka při smaže
KEYWORDS:
DOBRÉ,FÍGLE,V,KUCHYNI
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
21/06/2006
[Václav Hicke]
|
Viděno - 14275 x,
835 x,
468 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DOBRÁ RADA O MLETÉM MASU.
DESCRIPTION:
SMĚS DVOU MAS: Je nejoblíbenějším druhem mletého. Vyrábí se z poloviny vepřového a z poloviny hovězího masa. Smí obsahovat
KEYWORDS:
DOBRÁ,RADA,O,MLETÉM,MASU,
TITULEK:
Mletá masa a jak na ně ??
1 Příspěvků
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
26/09/2005
[Václav Hicke]
|
Viděno - 11518 x,
807 x,
456 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DESCRIPTION:
I.Univerzální paštikové koření: 40g bílého pepře, 20g sladké mleté papriky, 20g zázvoru, 20g nové
KEYWORDS:
DOPORUČENÉ,SKLADBY,PAŠTIKOVÉHO,KOŘENÍ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
04/12/2004
[Václav Hicke]
|
Viděno - 14806 x,
814 x,
469 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DESCRIPTION:
ANGLICKÝ MÁSLOVÝ KRÉM. Je ze všech čtyř druhů
KEYWORDS:
KRÉMY,MÁSLOVÉ,
TITULEK:
Různé krémy.
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
02/04/2004
[Václav Hicke]
|
Viděno - 9442 x,
755 x,
478 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DESCRIPTION:
1) BANAÁNY: Obsahují afrodizující bufotenin. 2) MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK: Sex
KEYWORDS:
AFRODIZIAKUM,Z,KUCHYNĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/03/2004
[Václav Hicke]
|
Viděno - 11051 x,
748 x,
442 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DESCRIPTION:
1) Vzhled starších brambor oživíme několika kapkami octa nebo citronové šťávy přidáním do vody při vaření. 2) Chuť vylepšíme stroužkem česneku neb
KEYWORDS:
DOBRÁ,RADA,JAK,NA,BRAMBORY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/07/2003
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 11596 x,
726 x,
422 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DESCRIPTION:
Chceme-li aby nám chléb neztvrdl, přidáme k němu do chlebníku rozkrájené jablko. Jablko rozkrojíme na čtvrtky a zbavíme jádřince. Každou čtvrtku umíst
KEYWORDS:
JAK,UCHOVAT,CHLÉB,DÉLE,ČERSTVÝ,
TITULEK:
1 Příspěvků
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
18/06/2003
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5771 x,
534 x,
350 x
|
KATEGORIE:
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
NADPIS:
DESCRIPTION:
Prodávají se tři druhy brambor označené A, B, C. Typ A pevná lojovitá, jemná struktura, slabě moučnaté. Hodí s
KEYWORDS:
NA,CO,KTERÉ,BRAMBORY,SE,HODÍ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|