PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  02.06.2011 []  |  Viděno - 10667 x, Vytisknout tento článek597 x, Odeslat tento článek jinému uživateli426 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KROCANÍ (KRUTÍ) ROLÁDA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g krocaních nebo krůtích prsou120 g anglické slaniny, olej, 200 g sterilovaného červeného
KEYWORDS: KROCANÍ,(KRUTÍ),ROLÁDA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.12.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9297 x, Vytisknout tento článek766 x, Odeslat tento článek jinému uživateli486 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KRŮTÍ MASO PO ČÍNSKU || ==>
DESCRIPTION: INGEDIENCE: 200g krůtích prs, 1 malé vejce, 40g Solamylu, olej, 1 cibule, sladká i pálivá mletá paprika, sterilována kapie, 1 lžička sójové omáčky,
KEYWORDS: KRŮTÍ,MASO,PO,ČÍNSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.05.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6780 x, Vytisknout tento článek425 x, Odeslat tento článek jinému uživateli224 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KRŮTÍ PLÁTKY NA ZÁZVORU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 plátky masa z krůtích prsíček, 2 cibule, 2 dl šlehačky, olej, zázvor, sul, pepř.
KEYWORDS: KRŮTÍ,PLÁTKY,NA,ZÁZVORU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.05.2010 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8328 x, Vytisknout tento článek769 x, Odeslat tento článek jinému uživateli450 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KROCANÍ PRSA DUŠENÁ SE ZELENINOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 180 g syrového masa z krocaních prsou, Glutasol, sůl, bílý mletý pepř, 60 g karotky, 20 g cibule, 40
KEYWORDS: KROCANÍ,PRSA,DUŠENÁ,SE,ZELENINOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.02.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7955 x, Vytisknout tento článek467 x, Odeslat tento článek jinému uživateli286 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: PIKANTNÍ KRŮTÍ PLÁTKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 plátky masa z krůtích prsíček, 1 dl kečupu, olej, l lžíce cukni, l lžička hořčice, špetka m
KEYWORDS: PIKANTNÍ,KRŮTÍ,PLÁTKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.01.2010 []  |  Viděno - 6909 x, Vytisknout tento článek495 x, Odeslat tento článek jinému uživateli203 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KRŮTÍ ŘÍZKY S ŠUNKOU A SÝREM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Řízky z krůtích prsou (nebo jakékoliv jiné maso vhodné na řízky), tvrdý uzený sýr, šunka nebo
KEYWORDS: KRŮTÍ,ŘÍZKY,S,ŠUNKOU,A,SÝREM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.11.2009 []  |  Viděno - 18157 x, Vytisknout tento článek615 x, Odeslat tento článek jinému uživateli562 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KUŘECÍ KUMPAO
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Děláme to z masa vepřového, hovězí zadní, ale nejlepší je to z kuřecího, nebo krůtího masa.
KEYWORDS: KUŘECÍ,KUMPAO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.10.2009 []  |  Viděno - 7693 x, Vytisknout tento článek631 x, Odeslat tento článek jinému uživateli440 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KRŮTÍ ROLKY (Od Dáši)
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 šalotka, 2 stroužky česneku, 350 g rýže, 125 ml zeleninového vývaru, krůtí řízek (130 g), s
KEYWORDS: KRŮTÍ,ROLKY,(Od,Dáši)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.09.2009 []  |  Viděno - 8790 x, Vytisknout tento článek659 x, Odeslat tento článek jinému uživateli420 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: BĚLOHORSKÉ KRŮTÍ ZÁVITKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 krůtí stehenní řízky, 4 plátky slaniny, 2 nožičky párku, 1 pórek, 1 kyselou okurku, 1 papri
KEYWORDS: BĚLOHORSKÉ,KRŮTÍ,ZÁVITKY
TITULEK: Od Bojdy

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.08.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6379 x, Vytisknout tento článek579 x, Odeslat tento článek jinému uživateli324 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KRŮTÍ ŘÍZKY S BROKOLICÍ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g krůtích prsíček, 500 g brokolice, 100 g šunky, 100 g plátkového sýra, 50 g másla, 50 ml ol
KEYWORDS: KRŮTÍ,ŘÍZKY,S,BROKOLICÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5538 x, Vytisknout tento článek485 x, Odeslat tento článek jinému uživateli477 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: DUŠENÁ KRŮTÍ STEHNA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 zadek krůty, l krůtí játra, vařený žaludek a srdce, 150 g kořenové zeleniny, 50 g cibule, 2
KEYWORDS: DUŠENÁ,KRŮTÍ,STEHNA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.06.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4530 x, Vytisknout tento článek440 x, Odeslat tento článek jinému uživateli443 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KRŮTÍ ŘÍZKY NA PAPRICE
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 krůtí řízky, 3 lžíce oleje, 2 dl smetany, 2 lžíce hladké mouky, mletá paprika, sůl.
KEYWORDS: KRŮTÍ,ŘÍZKY,NA,PAPRICE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.12.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 19807 x, Vytisknout tento článek749 x, Odeslat tento článek jinému uživateli841 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: SILVESTROVSKÁ PEČENÁ KRŮTA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 středně velká krůta, sůl, 150 g slaniny, 200 g másla, 1/2 vývaru z masoxu nebo drůbežího bu
KEYWORDS: SILVESTROVSKÁ,PEČENÁ,KRŮTA
TITULEK: Silvestrovské Menu.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.06.2007 []  |  Viděno - 9425 x, Vytisknout tento článek679 x, Odeslat tento článek jinému uživateli561 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: KRŮTÍ STEHNA NA DIVOKO
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 krůtí stehna, 50 g slaniny, 2 malé cibule, 3 stroužky česneku, 250 g másla, 6 jalovčinek, &
KEYWORDS: KRŮTÍ,STEHNA,NA,DIVOKO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.05.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6031 x, Vytisknout tento článek555 x, Odeslat tento článek jinému uživateli476 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
NADPIS: ŠVÉDSKÉ KRŮTÍ ZÁVITKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g krůtích prsíček, 100 g šunky, 100 g plátkového sýra, olej, vývar, 2 dl šlehačky, pepř,
KEYWORDS: ŠVÉDSKÉ,KRŮTÍ,ZÁVITKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky