PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  13.06.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3997 x, Vytisknout tento článek210 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE ZADĚLÁVANÁ S KVĚTÁKEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, l cibule, 100 g kořenové zeleniny, několik kuliček pepře, 60 g másla, 60 g hladké mouky, trochu strouhaného muškátového
KEYWORDS: SLEPICE,ZADĚLÁVANÁ,S,KVĚTÁKEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.05.2014 []  |  Viděno - 5251 x, Vytisknout tento článek334 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE S NUDLEMI NEBO RÝŽÍ (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Očištěná a vykuchaná slepice se rozpůlí, dá vařit do vlažné osolené vody s polévkovou zeleninou.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.05.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7411 x, Vytisknout tento článek792 x, Odeslat tento článek jinému uživateli455 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: Zadělávaná slepice s hráškem || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice,sůl,celkem 50g másla,50g hl.mouky,1/2 litru slepičího vývaru,1/4 litru smetany,Muškátový oříšek,100 g sterilovaného hrášku,2 lž
KEYWORDS: Zadělávaná,slepice,s,hráškem
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.11.2010 []  |  Viděno - 5880 x, Vytisknout tento článek625 x, Odeslat tento článek jinému uživateli557 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE NA PAPRICE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Vykuchaná slepice, vývar ze slepice, 2 cibule, 400 ml zakysané smetany, 500 g domácích nudlí,
KEYWORDS: SLEPICE,NA,PAPRICE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.11.2009 []  |  Viděno - 8057 x, Vytisknout tento článek581 x, Odeslat tento článek jinému uživateli336 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: KAPOUN NEBO POULARD NA SARDELÍCH (Recept z třicátých let minulého století)
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Kapoun nebo pulard se málo osolí a vytře uvnitř sardelovým máslem. Upraví se k pečení, dá na
KEYWORDS: KAPOUN,NEBO,POULARD,NA,SARDELÍCH,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.02.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8985 x, Vytisknout tento článek546 x, Odeslat tento článek jinému uživateli335 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE DUŠENÁ V RÝŽI
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 300 g rýže, 100 g másla, 20 g soli, 50 g cibule, 2 g mletého pepře, petrželka.
KEYWORDS: SLEPICE,DUŠENÁ,V,RÝŽI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6684 x, Vytisknout tento článek509 x, Odeslat tento článek jinému uživateli416 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE S NUDLEMI
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 100 g petržele, 100 g celeru, 150g mrkve 1/2 cibule, sůl, máslo, 150 g strouhaného
KEYWORDS: SLEPICE,S,NUDLEMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.11.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7732 x, Vytisknout tento článek544 x, Odeslat tento článek jinému uživateli347 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE NA SLANINĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 150g slaniny, 50g másla, 100g cibule, 20g hl. mouky, 2 g mletého pepře.
KEYWORDS: SLEPICE,NA,SLANINĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.11.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6407 x, Vytisknout tento článek608 x, Odeslat tento článek jinému uživateli399 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: ŠVÉDSKÉ BRAMBORY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750g malých brambor, sůl, 3 snítky čerstvé šalvěje nebo 1 lžíce sušené, 2 kelímky (po 200g) s
KEYWORDS: ŠVÉDSKÉ,BRAMBORY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.08.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6700 x, Vytisknout tento článek774 x, Odeslat tento článek jinému uživateli441 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE S CITRÓNOVOU OMÁČKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, kořenová zelenina, 70 g másla, 50 g hladké mouky, stává z l citrónu, sůl.
KEYWORDS: SLEPICE,S,CITRÓNOVOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.02.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5920 x, Vytisknout tento článek693 x, Odeslat tento článek jinému uživateli413 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE V ZELENINĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, 3 lžíce oleje, 50 g slaniny, l lžíce másla, l cibule, l mrkev, l petržel a 1/
KEYWORDS: SLEPICE,V,ZELENINĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.09.2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5548 x, Vytisknout tento článek597 x, Odeslat tento článek jinému uživateli566 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE V RÝŽI
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, sůl, lžička celého pepře, l cibule, 3 lžíce nakrájené kořenové zeleniny, 2 lžíce m
KEYWORDS: SLEPICE,V,RÝŽI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.04.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5270 x, Vytisknout tento článek524 x, Odeslat tento článek jinému uživateli417 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE V NUDLÍCH.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 3 lžíce nakrájené kořenové zeleniny (i zmrazené), svazek petrželky, 1 cibule, 5 ku
KEYWORDS: SLEPICE,V,NUDLÍCH,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.04.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 3330 x, Vytisknout tento článek469 x, Odeslat tento článek jinému uživateli365 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: BRAMBOROVÉ PLACKY S KOPŘIVOU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg brambor, 1 vejce, 5 lžic celozrnné mouky, 5 lžíc mladých lístků kopřivy, špetka majoránk
KEYWORDS: BRAMBOROVÉ,PLACKY,S,KOPŘIVOU,
TITULEK: Jarní Placky.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  07.03.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 684 x, Vytisknout tento článek213 x, Odeslat tento článek jinému uživateli284 x  |  KATEGORIE: DRŮBEŽ SLEPICE
NADPIS: SLEPICE NA SLANINĚ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 slepice, 100 g slaniny, l lžíce sádla, 2 cibule, l lžíce hladké mouky, sůl, pepř, Vegeta ka
KEYWORDS: SLEPICE,NA,SLANINĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky