PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  15.03.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10 x, Vytisknout tento článek0 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 750 g hovězího na guláš, 300 g šalotky nebo malých cibulek, 50 g anglické slaniny, 2 lžíce oleje, sůl, ml. pepř, sl. ml. paprika, 500 g mrkve, 4 žemle z minulého dne, 1 dl mléka, 1 vejce, strouhaný muškátový oříšek, 1 svazku petrželky, 75 g másla, 40 g strouhanky, 50 g poloh. mouky, 100 ml tekuté kysané smetany.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.11.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4172 x, Vytisknout tento článek257 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: HOUBOVÉ LÍVANCE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150g hlaviček různých hub, 2 stroužky česneku, majoránka, mletý pepř, mleté nové koření, mletý hřebíček, sůl, 1 l mléka15g droždí, trocha
KEYWORDS: HOUBOVÉ,LÍVANCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.07.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5125 x, Vytisknout tento článek306 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: TELECÍ RAGÚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g telecího masa, sůl, 10 g hrášku, 10 g mrkve 10 g celeru, 10 g petržele, 20 g květáku, 10 g hladké mouky, 50 g mléka, 10
KEYWORDS: TELECÍ,RAGÚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.11.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5501 x, Vytisknout tento článek341 x, Odeslat tento článek jinému uživateli13 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: GULÁŠ Z HOVĚZÍHO (ZA MÁLO PENĚZ) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250g hovězího masa, 2 mrkve, pórek, klobása, salám, 2 cibule, olej, sůl, červená paprika, majoránka, hl. mouka. POSTUP PŘÍPRAVY: Na olej
KEYWORDS: GULÁŠ,Z,HOVĚZÍHO,(ZA,MÁLO,PENĚZ)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.08.2013 []  |  Viděno - 7118 x, Vytisknout tento článek477 x, Odeslat tento článek jinému uživateli35 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: TYROLSKÝ GULÁŠ (Od Irenky z Ostravy) || ==>
DESCRIPTION: K obyčejnému guláši........
KEYWORDS: K obyčejnému guláši nechá se spolu vařit prorostlý bůček na polo uvařený, na silné kostry nakrájený, ½ hodiny před změknutím přidají se k němu syrové brambory.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.02.2013 []  |  Viděno - 5575 x, Vytisknout tento článek368 x, Odeslat tento článek jinému uživateli89 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: BRAMBOROVÝ GULÁŠ V || ==>
DESCRIPTION: Omyté maso nakrájíme na kostičky..............
KEYWORDS: 200 g hovězího masa, 50 g sádla, 3 cibule, špetka kmínu a pepře, 1 l zeleninového vývaru, 2 pálivé papričky, lžička sl. Papriky, 300 g brambor, 2 rajčata.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.01.2013 []  |  Viděno - 2808 x, Vytisknout tento článek232 x, Odeslat tento článek jinému uživateli40 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: CIKÁNSKÝ GULÁŠ || ==>
DESCRIPTION: Na pánvi rozpustíme slaninu.............
KEYWORDS: 600 g hovězího masa, 200 g skopového masa, 200 g vepřového masa, 120 g slaniny,300 g cibule, sladká paprika, sůl, kmín, majoránka, ocet, hovězí vývar.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.07.2012 []  |  Viděno - 6817 x, Vytisknout tento článek444 x, Odeslat tento článek jinému uživateli132 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ || ==>
DESCRIPTION: Hovězí a vepřové maso pokrájíme na větší kostky..........
KEYWORDS: 300 g zadního hovězího (kližky), 300 g vepřového plecka, 60 g tuku, 300–400 g cibule, 1 střední zelená paprika, 2 rajčata, 2 až 3 lžíce hladké mouky, 1 větší stroužek česneku, trochu mletého kmínu, vrchovatá lžička sladké mleté papriky, pepř, hovězí vývar nebovývar z 1/2–3/4 kostky masoxu, 2 špetky soli, 1–2 lžíce kečupu (rajského protlaku).
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.06.2012 []  |  Viděno - 6437 x, Vytisknout tento článek443 x, Odeslat tento článek jinému uživateli118 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: HOVĚZÍ GULÁŠ PODLE FRANTY MILERA || ==>
DESCRIPTION: Na oleji zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli........
KEYWORDS: 750 g kližky nebo jiné přední hovězí, ½ kg cibule, 5 stroužků česneku, olej, 2 lžíce papriky mleté sladké, 2 lžíce leča, 2 ks zelené papriky, 2 rajčata, 2 špetky soli, 2 špetky pepře, 2 špetky kmínu, 2 chilli papričky, 2 brambory, 2 špetky majoránky.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.01.2012 []  |  Viděno - 5645 x, Vytisknout tento článek382 x, Odeslat tento článek jinému uživateli107 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: GULÁŠ ZE ZPLZNĚ || ==>
DESCRIPTION: Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky................
KEYWORDS: 500 g hovězího masa předního nebo kližky (případně i zadního), 4 střední cibule,1,5 lžičky mleté sladké papriky, 2 lžičky soli, 2 lžíce rajčatového protlaku, špetička drceného pepře, špetka mletého kmínu, zhruba 0,6 l vody, 2,5 lžíce hladké mouky, 2 střední stroužky česneku, majoránka, 1/2 kostky masoxu, 1,5 dl piva desítky, 4 nožičky párku, 1 vejce, olej na smažení cibulea párků.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6118 x, Vytisknout tento článek363 x, Odeslat tento článek jinému uživateli83 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: PLNĚNÁ PAPRIKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100g hub, 4 velké zeleninové papriky, 50g sýra, 1 cibuli, 1 lžíce kořeninových natí, 100g vařené rýže, 1 vejce, sůl, 2 lžíce oleje. POS
KEYWORDS: PLNĚNÁ,PAPRIKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.11.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6206 x, Vytisknout tento článek664 x, Odeslat tento článek jinému uživateli367 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: GULÁŠ SE ZELENINOU A OLIVAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g hovězího masa z plece, 3 lžíce sádla, 3 středné velké cibule, sůl, 1 větší mrkev, 1 menší celer, 20 sterilovaných odpeckovaný
KEYWORDS: GULÁŠ,SE,ZELENINOU,A,OLIVAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.08.2010 [Václav Hicke]  |  Viděno - 12488 x, Vytisknout tento článek703 x, Odeslat tento článek jinému uživateli532 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: HOVĚZÍ GULÁŠ IV. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g hovězího masa bez kostí (nejlépe z kližky), 60 g sádla
KEYWORDS: HOVĚZÍ,GULÁŠ,IV,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2010 []  |  Viděno - 9192 x, Vytisknout tento článek431 x, Odeslat tento článek jinému uživateli406 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: MAĎARSKÝ PERKELT II || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g předního libového hovězího masa, 1 lžíce oleje, 2 cibule, 1 čajová lžička sladké paprik
KEYWORDS: MAĎARSKÝ,PERKELT,II
TITULEK: Od Bojdy z Liberce

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.01.2010 []  |  Viděno - 5405 x, Vytisknout tento článek231 x, Odeslat tento článek jinému uživateli252 x  |  KATEGORIE: GULÁŠ HOVĚZÍ
NADPIS: MEXICKÝ GULÁŠ
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Hovädzie mäso (500 g) necháme opražiť na gulášovom základe (tuk, 200 g pokrájanej cibule, ml
KEYWORDS: MEXICKÝ,GULÁŠ,
TITULEK: Od Eržiky z Košic

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky