PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  27/01/2015 []  |  Viděno - 9500 x, Vytisknout tento článek525 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS: TELECÍ BRZLÍK DUŠENÝ (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Brzlík se pokrájí na menší kousky, osolí a dusí do měkka na másle s osmaženou cibulkou.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27/01/2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8731 x, Vytisknout tento článek423 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS: DRŠŤKY Á LA PAPRIKÁŠ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Dršťky (1 kg čerstvých nebo 600 g polotovarů), 100 g uzeného bůčku, 30 g tuku, 2 cibule, kousek celeru, lžíce hladké mouky,lžíce papriky,
KEYWORDS: DRŠŤKY,Á,LA,PAPRIKÁŠ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/06/2012 []  |  Viděno - 9570 x, Vytisknout tento článek540 x, Odeslat tento článek jinému uživateli93 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS: DUŠENÉ HOVĚZÍ LEDVINKY || ==>
DESCRIPTION: Ledvinky podélně naplocho rozkrojíme............
KEYWORDS: 800 g hovězích ledvinek, 2 cibule, 2 lžíce ztuženého pokrmového tuku Iva, půl lžičky kmínu, pepř podle chuti, sůl, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21/10/2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 12516 x, Vytisknout tento článek771 x, Odeslat tento článek jinému uživateli363 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS: POMAZÁNKA ZE SLEZINY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g sleziny, 50 g tuku, 1 cibule, sůl, pepř, 50 g slaniny.
KEYWORDS: POMAZÁNKA,ZE,SLEZINY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/03/2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 1531 x, Vytisknout tento článek311 x, Odeslat tento článek jinému uživateli285 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS: DRŠŤKY PO VÍDEŇSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g drštěk, 5-7 lžic oleje, ó0 g strouhanky, 5 lžic kečupu, 1 stroužek česneku, sůl, mletý
KEYWORDS: DRŠŤKY,PO,VÍDEŇSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15/06/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 12172 x, Vytisknout tento článek786 x, Odeslat tento článek jinému uživateli396 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS: DRŠŤKY JAKO OHEŇ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g předvařených drštěk, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 zelená paprika, 1 lžička ml. páliv
KEYWORDS: DRŠŤKY,JAKO,OHEŇ,
TITULEK: Dobré.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29/01/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 12304 x, Vytisknout tento článek806 x, Odeslat tento článek jinému uživateli371 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300g hovězích jater, 600g srdce, 70g slaniny, 80g oleje, 300 g rýže, 1 cibule, mouka
KEYWORDS: DUŠENÁ,JÁTRA,A,SRDCE,S,RÝŽÍ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/01/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 12576 x, Vytisknout tento článek930 x, Odeslat tento článek jinému uživateli297 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg drštěk, voda nebo zeleninový vývar, 1 dl oleje, 100 g strouhanky, 100 g rajčatového kečupu, str
KEYWORDS: DRŠŤKY,PO,VÍDEŇSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/01/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11208 x, Vytisknout tento článek951 x, Odeslat tento článek jinému uživateli376 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g hovězích jater, 60 g másla, 2 vejce, 1 lžíce poloh. mouky, 2 lžíce strouhanky, sůl, pepř, majo
KEYWORDS: JÁTROVÉ,NOKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04/07/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11742 x, Vytisknout tento článek929 x, Odeslat tento článek jinému uživateli322 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS: JÁTRA PO BENÁTSKU 1 || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 cibule, hladkou mouku, hovězích nebo telecích jater, olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, petrželku,
KEYWORDS: JÁTRA,PO,BENÁTSKU,1
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31/08/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 11222 x, Vytisknout tento článek753 x, Odeslat tento článek jinému uživateli543 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIEENCE: hovězí játra, víno, cibule, česnek, pepř, pálivá paprika, skořice, sušená máta, vývar z masoxu,
KEYWORDS: HOVĚZÍ,JÁTRA,NA,VÍNĚ,
TITULEK: Česká kuchyně.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21/03/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 13453 x, Vytisknout tento článek869 x, Odeslat tento článek jinému uživateli1923 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g drštěk, 30 g sádla, 1 menší cibule, 1 petržel, 1 mrkev, kousek celeru, voda, masox, 2 lžíce hl
KEYWORDS: ZADĚLÁVANÉ,DRŠŤKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/10/2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8038 x, Vytisknout tento článek649 x, Odeslat tento článek jinému uživateli374 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 cibule, hladkou mouku, hovězích nebo telecích jater, olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, petrželku,
KEYWORDS: JÁTRA,PO,BENÁTSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/07/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1304 x, Vytisknout tento článek299 x, Odeslat tento článek jinému uživateli300 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 cibule, hladkou mouku, 400g hovězích nebo telecích jater, olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, petrželku, rýži, šafrán, bílé víno,
KEYWORDS: JÁTRA,PO,BENÁTSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9346 x, Vytisknout tento článek680 x, Odeslat tento článek jinému uživateli465 x  |  KATEGORIE: HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: 1 kg drštěk, 150 g kořenové zeleniny, 30 g hladké mouky, vývar, 70 g másla, muškátový oříšek, zázvor, majoránka, petrželka, sůl. P
KEYWORDS: POLSKÉ,DRŠŤKY,(flaczki,wolowe),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky