PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  14.05.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3955 x, Vytisknout tento článek191 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: JÁTROVÉ KNEDLÍČKY V KAPUSTÉ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g odblaněných hovězích jater, 3 housky, 1 cibule, 2 vejce, 100 g slaniny, 30 g sádla, sůl. POSTUP PŘIPRAVY: Housky navlhčíme vodou. v
KEYWORDS: JÁTROVÉ,KNEDLÍČKY,V,KAPUSTÉ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.01.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4244 x, Vytisknout tento článek223 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: KRUPICOVÉ PLACIČKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g krupice, 12 dl mléka, 20 g oleje, sůl, 50 g hrubé mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Do vroucího mléka sypeme tenkým proudem krupici, osolíme
KEYWORDS: KRUPICOVÉ,PLACIČKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.04.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4094 x, Vytisknout tento článek215 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: ŠPENÁTOVÉ HALUŠKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g špenátu, l cibule, 40 g tuku, 50 g brynzy, 300 g strouhaného sýra, l celé vejce, l žloutek, 70 g krupice, sůl, pepř, muškátový oř
KEYWORDS: ŠPENÁTOVÉ,HALUŠKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.01.2015 []  |  Viděno - 4051 x, Vytisknout tento článek265 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: TVAROHOVÝ KNEDLÍK VELKÝ (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: Tře se 60 g másla se 4 vejci, 250 g krupice a trochu soli čtvrt hodiny.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.04.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5213 x, Vytisknout tento článek280 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: JÁTROVÉ KNEDLÍČKY II || ==>
DESCRIPTION: INGEDIENCE: 1 vejce, 100 g jater, 1 cibulka, 30 g másla, sůl, pepř, majoránka. POSTUP PŘÍPRAVY: Játra velkým hladkým nožem na prkýnku utřeme, až vzni
KEYWORDS: JÁTROVÉ,KNEDLÍČKY,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.10.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5155 x, Vytisknout tento článek295 x, Odeslat tento článek jinému uživateli10 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: KACAMAK S MLÉKEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g kukuřičné mouky, 1 l vody, 4 lžíce másla, 3/4 až 1 l mléka, sul. POSTUP PŘÍPRAVY: Kukuřičnou mouku pozvolna sypeme do osolené vař
KEYWORDS: KACAMAK,S,MLÉKEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.03.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5392 x, Vytisknout tento článek376 x, Odeslat tento článek jinému uživateli79 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: JÁTROVÝ SVÍTEK || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Semeleme na masovém strojku 100 g jater a 2 žemle navlhčené v mléce. Utřeme 30 g rozpuštěného másla s 1 žloutkem, přidáme umletá játr
KEYWORDS: JÁTROVÝ,SVÍTEK
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.01.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5384 x, Vytisknout tento článek394 x, Odeslat tento článek jinému uživateli58 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: JEMNÉ NOKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 šálky hrubé mouky, 2 žloutky, 5 lžic sladké smetany, podle potřeby vody, 2 lžíce másla, l šálek sladké smetany, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: JEMNÉ,NOKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.09.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6149 x, Vytisknout tento článek343 x, Odeslat tento článek jinému uživateli111 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY Z ODPALOVANÉHO TĚSTA || ==>
DESCRIPTION: INGREDEINCE: vejce, 40 g tuku, 0,6 l mléka, špetka soli, 1 kg švestek . NA ZDOBENÍ: moučkový cukr, strouhaný tvrdý tvaroh nebo smažená strouhaná hou
KEYWORDS: ŠVESTKOVÉ,KNEDLÍKY,Z,ODPALOVANÉHO,TĚSTA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.03.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5712 x, Vytisknout tento článek373 x, Odeslat tento článek jinému uživateli37 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: KNEDLÍKY Z TVAROHU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 vejce, 500 g měkkého tvarohu, 200 g hrubé mouky, 30 g tuku, 40 g žemle na krájení, sůl, 20 g strouhanky a 20 g tuku na osmažen
KEYWORDS: KNEDLÍKY,Z,TVAROHU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.02.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5939 x, Vytisknout tento článek322 x, Odeslat tento článek jinému uživateli115 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: KNEDLÍČKY POLÉVKOVÉ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 natvrdo vařená vejce, 20 g másla, 4 lžíce polohrubé mouky, sůl, trochu mletého pepře a mléka. POSTUP PŘÍPRAVY: Žloutky z vajec vyjme
KEYWORDS: KNEDLÍČKY,POLÉVKOVÉ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.01.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5006 x, Vytisknout tento článek308 x, Odeslat tento článek jinému uživateli114 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: ŠUNKOVÉ KNEDLÍKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 70 g žemle (špičky), 20 g hrubé mouky, 1 vejce, 1 dl mléka, 30 g šunky, 50g telecího nebo libového vepřového masa, lžička oleje, 15g má
KEYWORDS: ŠUNKOVÉ,KNEDLÍKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.10.2011 []  |  Viděno - 5423 x, Vytisknout tento článek354 x, Odeslat tento článek jinému uživateli84 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: SLADKÉ TVAROHOVÉ KNEDLÍKY || ==>
DESCRIPTION: Máslo ušleháme do pěny...........
KEYWORDS: 65 g másla, 2 vejce, 1 lžíce cukru, 1 špetka soli, 500 g tvarohu, 4 lžíce strouhanky,200 g polohr. mouky, 1 zarovnaná čajová lžička prášku do pečiva, jablečné pyré nebo kompot.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7340 x, Vytisknout tento článek330 x, Odeslat tento článek jinému uživateli132 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: STROUHANKOVÉ KNEDLÍČKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 60 g strouhanky, 1/3 vejce, 10g másla, 5 lžic mléka, sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo utřeme s vejcem, osolíme a promícháme se str
KEYWORDS: STROUHANKOVÉ,KNEDLÍČKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5419 x, Vytisknout tento článek327 x, Odeslat tento článek jinému uživateli144 x  |  KATEGORIE: KNEDLÍKY RŮZNÉ
NADPIS: MÁSLOVÉ NOKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 dl mléka, 20 g másla, 70 g hrubé mouky, 1/3 vejce, sůl, 5 g másla na maštění. POSTUP PŘÍPRAVY: Do osoleného vařícího mléka nasype
KEYWORDS: MÁSLOVÉ,NOKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky