PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  17.07.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2487 x, Vytisknout tento článek259 x, Odeslat tento článek jinému uživateli244 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS: POLÉVKA S JÁTÁTROVÝMI NOČKY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 l vývaru z vepřového masa a drobů (ze zabijačky), 300 g vepřových
KEYWORDS: POLÉVKA,S,JÁTÁTROVÝMI,NOČKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  07.03.2009 []  |  Viděno - 5263 x, Vytisknout tento článek527 x, Odeslat tento článek jinému uživateli249 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS: DRŠŤKOVÁ POLÉVKA IV
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2,5 l vody, 600 g drštěk, 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), cibule, čerstvé by
KEYWORDS: DRŠŤKOVÁ,POLÉVKA,IV
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.03.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9789 x, Vytisknout tento článek650 x, Odeslat tento článek jinému uživateli485 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS: DRŠŤKOVÁ POLÉVKA II.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g drštek, 1 sáčku zmrazené kořenové zeleniny, 2 lžíce sádla, 2 lžíce hladké mouky, 1 větší
KEYWORDS: DRŠŤKOVÁ,POLÉVKA,II,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.05.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6483 x, Vytisknout tento článek606 x, Odeslat tento článek jinému uživateli411 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 krabička uvařených dršťek, 30 g másla, 40 g hladké mouky, mletá sladká paprika, 100 g kořenové zel
KEYWORDS: DRŠŤKOVÁ,POLÉVKA,III,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.09.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7046 x, Vytisknout tento článek535 x, Odeslat tento článek jinému uživateli466 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Potřebujeme 20 g másla, 1 vejce, 100 g králičích jater (kuřecích), stroužek česneku, sůl, mletý pepř
KEYWORDS: POLÉVKA,S,JÁTROVÝMI,KNEDLÍČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.07.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6276 x, Vytisknout tento článek743 x, Odeslat tento článek jinému uživateli492 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1, 1 l vody, 200g sleziny, 100g kořenové zeleniny, 1 cibule, 1 bobkový list, pepř, tymián, 40 g tuku
KEYWORDS: SLEZINOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.05.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6626 x, Vytisknout tento článek635 x, Odeslat tento článek jinému uživateli506 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 l vody, sůl, asi 500 g hovězího nebo vepřového srdce, rozmarýn, malý stroužek česneku, dílek cibul
KEYWORDS: SRDCOVÁ,POLÉVKA,S,VAJEČNOU,ZAVÁŘKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.03.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 65432 x, Vytisknout tento článek295 x, Odeslat tento článek jinému uživateli290 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,1 l vody, 150 g telecích nebo hovězích jater, 30 g sádla, 1 velká cibule, 20 g polohrubé mouky, 1
KEYWORDS: JÁTROVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.07.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6132 x, Vytisknout tento článek730 x, Odeslat tento článek jinému uživateli318 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 květák, 1 lžíce másla, hrst sušených hub, 1 mozeček, 1 lžíce mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Květák dáme do vody, osolíme a necháme vařit. Zat
KEYWORDS: MOZEČKOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.12.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6006 x, Vytisknout tento článek655 x, Odeslat tento článek jinému uživateli257 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g syrových drštek, lžíce másla, lžička oleje, lžička octa, lžička sladké papriky, pepře, podle chuti sůl, vejce, šálek kyselého mléka,
KEYWORDS: DRŠŤKOVÁ,ČORBA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.12.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3303 x, Vytisknout tento článek489 x, Odeslat tento článek jinému uživateli292 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 480 g syrových drštek, podle chuti sůl, 1 stroužek česneku, 2 vejce, kávová lžička octa, 100g cibule, 60g rýže, 1 polévková lžíce
KEYWORDS: DRŠŤKOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3212 x, Vytisknout tento článek464 x, Odeslat tento článek jinému uživateli369 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100g sleziny, 50g másla, zelená petržel, 30g cibule, 100g housky, mletý pepř, sůl, majoránka, 40g krup, stroužek česneku.
KEYWORDS: SLEZINOVÁ,POLÉVKA,S,KROUPAMI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2976 x, Vytisknout tento článek514 x, Odeslat tento článek jinému uživateli307 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250g plíček, voda, sůl, 1 bobkový list, mletý pepř, 100g kořenové zeleniny, 30g hladké mouky, 1/4 l mléka nebo kyselé smetany, oce
KEYWORDS: POLÉVKA,Z,PLÍČEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2618 x, Vytisknout tento článek388 x, Odeslat tento článek jinému uživateli343 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 květák, 1 lžíce másla, hrst čerstvých či sušených hříbků, 1 mozeček, 1 lžíce mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Květák dáme do
KEYWORDS: MOZEČKOVÁ,POLÉVKA,BESKYD
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.03.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3538 x, Vytisknout tento článek391 x, Odeslat tento článek jinému uživateli386 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100g ledvinek, 80g housky, 80g zeleniny, 30g sádla, 50g másla, mletý pepř, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové ledvinky nakr
KEYWORDS: LEDVINKOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky