PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  29.12.2018 []  |  Viděno - 13230 x, Vytisknout tento článek979 x, Odeslat tento článek jinému uživateli907 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: NOVOROČNÍ ZELŇAČKA (moje) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g hovězího masa, 3 lžíce oleje, 2 velké oloupané cibule, 1 ½ lžíce ml. papriky, 25 g
KEYWORDS: NOVOROČNÍ,ZELŇAČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.02.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2925 x, Vytisknout tento článek172 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: KŘENOVÁ POLÉVKA. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g hovězího masa, 1 l nálevu z kyselého zelí, 3 lžíce strouhaného křenu, 3 lžíce mrkve, 1 menší cibule, 1 lžíce sádla, 1 lžíce hladké
KEYWORDS: KŘENOVÁ,POLÉVKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.05.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3771 x, Vytisknout tento článek231 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: ČESNEKOVÁ POLÉVKA S BÍLKOVOU JÍŠKOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 4/4 l w varu, 2 bílky, 2 lžíce tuku z vývaru nebo sádla, 3 lžíce hrubé mouky, česnek, majoránka, tekuté polévkové koření, sůl, pažitka.
KEYWORDS: ČESNEKOVÁ,POLÉVKA,S,BÍLKOVOU,JÍŠKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.02.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3905 x, Vytisknout tento článek219 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: KRÉMOVÁ ZELENINOVÁ POLÉVKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 l vývaru z kostí nebo z masoxu, 50 g másla, 50 g hladké mouky, 300 g zeleniny (nejlépe zmrazené zeleninové směsi), šálek mléka, šálek s
KEYWORDS: KRÉMOVÁ,ZELENINOVÁ,POLÉVKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.04.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5000 x, Vytisknout tento článek263 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: ZAPEČENÁ CIBULAČKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 velké cibule, 2 lžíce másla, 2 lžíce hl. mouky, 1 lžička oleje, 1 l hovězího vývaru nebo vývaru z masoxu, pepř, 4 plátky toastového chl
KEYWORDS: ZAPEČENÁ,CIBULAČKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.03.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4966 x, Vytisknout tento článek335 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: ČESNEKAČKA II || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 1 l vody, 2 lžíce vepřového sádla, 2 krajíce chleba, 5 stroužků česneku, 1 lžíce majoránky, kmín, sů1. POSTUP PŘÍPRAVY: Vodu svaříme
KEYWORDS: ČESNEKAČKA,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.02.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4691 x, Vytisknout tento článek296 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: FRANCOUZSKÁ CIBULOVÁ POLÉVKA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700 g cibule, 80 g másla, 4 plátky toastového chleba, 1 lžíce mouky, 3 l masového varu, 1 l suchého bílého vína, sůl, pepř, 100 g tvrdého
KEYWORDS: FRANCOUZSKÁ,CIBULOVÁ,POLÉVKA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.11.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4421 x, Vytisknout tento článek307 x, Odeslat tento článek jinému uživateli5 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: RAJČATOVÁ POLÉVKA SE ŠPEKÁČKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Asi 6 rajčat, 1 l vody, 1 cibule, květ, sůl, cukr, 1/8 mléka, 2 lžíce mouky, 2 špekáčky, pažitka. POSTUP PŘÍPRAVY: Do vody dáme vařit př
KEYWORDS: RAJČATOVÁ,POLÉVKA,SE,ŠPEKÁČKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.11.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4998 x, Vytisknout tento článek305 x, Odeslat tento článek jinému uživateli20 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 menší červené řepy, 1 litr vody, 1/2 l smetany nebo kyselého mléka, 1 vejce, sůl, kmín, ocet. Očištěnou a opranou řepu oloupeme, na hr
KEYWORDS: POLÉVKA,Z,ČERVENÉ,ŘEPY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.07.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5028 x, Vytisknout tento článek321 x, Odeslat tento článek jinému uživateli35 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: PÓRKOVÁ POLÉVKA S JÍŠKOU A SE SMETANOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g kostí, 250 g kořenové zeleniny, 350 g brambor, 250 g pórku, 30 g másla, 1/8 l sladké smetany, 30 g hladké mouky, sůl a mletý pepř.
KEYWORDS: PÓRKOVÁ,POLÉVKA,S,JÍŠKOU,A,SE,SMETANOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.06.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4894 x, Vytisknout tento článek363 x, Odeslat tento článek jinému uživateli34 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: OUKROP || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 l vody, 2 středně velké brambory, 2-3 stroužky česneku, sůl, špetka majoránky, lžička vepřového sádla nebo másla, tvrdší chléb. POSTUP
KEYWORDS: OUKROP
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.05.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5084 x, Vytisknout tento článek311 x, Odeslat tento článek jinému uživateli49 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BRAMBOROVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g ovesných vloček, 3 větší brambory, 2 lžíce tuku, 1 šálek mléka, 2 vejce, 100 g kořenové zeleniny, 1 1 l vody, sůl. POSTUP PŘÍPRA
KEYWORDS: BRAMBOROVÁ,POLÉVKA,S,VLOČKAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.04.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4749 x, Vytisknout tento článek284 x, Odeslat tento článek jinému uživateli80 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: BORŠČ Z KRÁLIČÍHO MASA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Králičí předek a vnitřnosti bez jater, kořenová zelenina, čtvrtka hlávkového zelí, 1 cibule, 3 rajčata nebo rajský protlak, pepř, nové
KEYWORDS: BORŠČ,Z,KRÁLIČÍHO,MASA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  03.03.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3838 x, Vytisknout tento článek258 x, Odeslat tento článek jinému uživateli87 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: KAPUSTOVÁ POLÉVKA II || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 menší kapusta, 1 lžíce tuku a 2 lžíce hladké mouky, hrst sušených hub, sůl, 3 lžíce rýže nebo trhaných krup. POSTUP PŘÍPRAVY: Kapustu
KEYWORDS: KAPUSTOVÁ,POLÉVKA,II
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3029 x, Vytisknout tento článek219 x, Odeslat tento článek jinému uživateli82 x  |  KATEGORIE: POLÉVKA ZELENINOVÁ
NADPIS: FAZOLOVÁ POLÉVKA III || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g bílých fazolí, kořenová zelenina ( mrkev, celer, petržel), 1 uzené koleno, 80 g sádla, 2 stroužky česneku, 2 bobkové listy, 2 velké
KEYWORDS: FAZOLOVÁ,POLÉVKA,III
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky