PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  15.12.2018 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6140 x, Vytisknout tento článek441 x, Odeslat tento článek jinému uživateli123 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: ORIENTALSKÝ KAPR || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra rozporcujeme, osolíme a opepříme a v rozpáleném oleji opečeme po obou stranách. Pak jej z pánve vyjmeme, do oleje dáme nakrájen
KEYWORDS: ORIENTALSKÝ,KAPR
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.12.2018 []  |  Viděno - 3933 x, Vytisknout tento článek243 x, Odeslat tento článek jinému uživateli4 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA ŠALVĚJI || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 1 středně velký kapr, sůl, 2 snítky šalvěje nebo sušená šalvěj, 2 lžíce másla, 1 cibule, 100g kořenové zeleniny /celer, petržel, mrkev/, ½ sardelové pasty, 1 lžíce oleje.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.12.2018 []  |  Viděno - 4570 x, Vytisknout tento článek271 x, Odeslat tento článek jinému uživateli3 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: NADÍVANÝ KAPR (Od Járinky) || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: Kapr, 100 g sušených švestek, 100 g vlašských ořechů, cibule, olej, pepř, sůl.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.12.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3464 x, Vytisknout tento článek177 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA ČESNEKU PO SRBSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce kapra, 60 v oleje, 3 stroužky česneku, petrželka, celerová nať, citrónová šťáva, pepř, sůl, majoránka, l lžíce rajčatového protla
KEYWORDS: KAPR,NA,ČESNEKU,PO,SRBSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.2014 []  |  Viděno - 8200 x, Vytisknout tento článek611 x, Odeslat tento článek jinému uživateli396 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: VANOČNÍ KAPR SMAŽENÝ V TĚSTÍČKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g naporcovaného kapra, 3 vejce, 150 g hladké mouky, 200 g mléka, 50 g eidamské cihly, 60
KEYWORDS: VANOČNÍ,KAPR,SMAŽENÝ,V,TĚSTÍČKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4921 x, Vytisknout tento článek239 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR SE ŽLOUTKOVÝM KŘENEM (Francie) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg kapra, 60g kořenové zeleniny, 50g cibule, 5 celých pepřů, 5 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, 1/8 octa, 1 1 vody, sůl. Omáčka:
KEYWORDS: KAPR,SE,ŽLOUTKOVÝM,KŘENEM,(Francie)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.12.2013 []  |  Viděno - 7622 x, Vytisknout tento článek299 x, Odeslat tento článek jinému uživateli12 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPŘÍ HRANOLKY || ==>
DESCRIPTION: Na vánoční stůl !!!
KEYWORDS: 600 g filetů z kapra, 4 vejce, 2–3 stroužky česneku utřeného se solí, hrst nasekaného libečku, sůl, pepř, 200 g hladké mouky na obalení, sladká mleta paprika, olej na smažení.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2013 []  |  Viděno - 5410 x, Vytisknout tento článek278 x, Odeslat tento článek jinému uživateli3 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: ZAPEKANÝ KAPR S NIVOU (Od Magdy z Galanty) || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: Kúsky umytého, vykosteného a na plátky kapora, hladkú múku, vajce, olej, syr s modrou plesňou.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2013 []  |  Viděno - 5306 x, Vytisknout tento článek358 x, Odeslat tento článek jinému uživateli10 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA VÍNĚ V || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: Malý kapr (asi 1,2 kg), šťáva ze 3 citronů, 1,5 dcl oleje, 4 stroužky česneku, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce mletých mandlí, 3 cibule, 2 dcl bílého přírodního vína, pepř, sůl, petrželová nať.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2013 []  |  Viděno - 5970 x, Vytisknout tento článek363 x, Odeslat tento článek jinému uživateli10 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPŘÍ KROKETY || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS:
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5688 x, Vytisknout tento článek630 x, Odeslat tento článek jinému uživateli223 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: VÁNONOČNÍ KAPR (Od Evy) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší porce kapra i s kůží, sůl, olej, 40g másla, 2 natvrdo vařená vejce, petrželka.
KEYWORDS: VÁNONOČNÍ,KAPR,(Od,Evy)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.12.2013 []  |  Viděno - 5489 x, Vytisknout tento článek362 x, Odeslat tento článek jinému uživateli91 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: Kaprie medailónky (Od Magdy z Galanty) || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 8 porcií kapra, 20 g masla, 40 g hladkej múky, 200 ml smotany na šľahanie, 25 g strúhaného chrenu.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.12.2013 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9486 x, Vytisknout tento článek648 x, Odeslat tento článek jinému uživateli464 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR NA MODRO II || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kapr, 1 ½ l vody, sůl, 0.07 l octa, 200 g zeleniny (mrkev, petržel, celer), 50 g
KEYWORDS: KAPR,NA,MODRO,II
TITULEK: Tak tu máme zase vánoce !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.12.2013 []  |  Viděno - 3839 x, Vytisknout tento článek259 x, Odeslat tento článek jinému uživateli4 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR ZAPEČENÝ S MANDLEMI (Od Oliny) || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 8 porcí kapřího masa, 100g mandlí, 100g vlašských ořechů, 1 cibule, 4 stroužky česneku, strouhanka, citrónová šťáva, sůl, pepř, olej, petrželka.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.12.2013 []  |  Viděno - 3747 x, Vytisknout tento článek217 x, Odeslat tento článek jinému uživateli3 x  |  KATEGORIE: RYBY KAPR
NADPIS: KAPR S HOŘČICÍ V SÝROVÉM TĚSTÍČKU (Od Marty) || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 6 porcí kapra, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 stroužky česneku, sůl, 4 vejce, 100 g tvrdého sýra, 2 lžíce hladké mouky do těstíčka, trochu hladké mouky na obalení, olej na smažení.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky