PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  14.12.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4161 x, Vytisknout tento článek231 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS: DUNAJSKÝ LOSOS NA ČESNEKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g filé z dunajského lososa, podle chuti sůl, hlavička česneku, 150 g pálivých papriček POSTUP PŘÍPRAVY: Maso z ryby vypereme, nakráj
KEYWORDS: DUNAJSKÝ,LOSOS,NA,ČESNEKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.05.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6216 x, Vytisknout tento článek541 x, Odeslat tento článek jinému uživateli370 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS: LOSOS S KORIANDROVOU OMÁČKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g filé z lososa, 50 ml olivového oleje, sůl, bílý pepř. Omáčka: 100 g čerstvého koriandru
KEYWORDS: LOSOS,S,KORIANDROVOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.02.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6582 x, Vytisknout tento článek541 x, Odeslat tento článek jinému uživateli409 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS: LOSOS V LISTOVÉM TĚSTĚ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g lososa, 1 plát listového těsta, 100 g čerstvých žampiónů, oregáno, 1/2 dcl bílého vína,
KEYWORDS: LOSOS,V,LISTOVÉM,TĚSTĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.05.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6594 x, Vytisknout tento článek539 x, Odeslat tento článek jinému uživateli532 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g sépie, 200 ml bílého vína, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce rostlin
KEYWORDS: FRIKASE,ZE,SÉPIE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.02.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9430 x, Vytisknout tento článek628 x, Odeslat tento článek jinému uživateli865 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1000 g kalamár, 6 paprik (zelená, červená, žlutá), 6 rajčat, 1 velká petržel s natí, Česnek, 3 druhy
KEYWORDS: PLNĚNÉ,KALAMÁRY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.09.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6532 x, Vytisknout tento článek558 x, Odeslat tento článek jinému uživateli367 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g krevet, 2 cibule, 5 stroužků česneku, 100g rajského protlaku, 5 cl bílého vína, 150 - 200 g taveného smetanového sýra, šťáva
KEYWORDS: KREVETY,V,SÝROVÉ,OMÁČCE,–,Řecko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.11.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9282 x, Vytisknout tento článek774 x, Odeslat tento článek jinému uživateli619 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS: MASO ZE ŽRALOKA S JEMNOU OMÁČKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400g žraloka, 4 stroužky česneku, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje, sůl. Omáčka: 1 lžíce másla,3 lžíce hl.
KEYWORDS: MASO,ZE,ŽRALOKA,S,JEMNOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.06.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4883 x, Vytisknout tento článek300 x, Odeslat tento článek jinému uživateli109 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Asi 10 malých chobotnic, hodně petržele, 2 stroužky česneku, 1/2 kg loupaných rajčat, oliv.olej, 1 citron, půl skleničky vína, sůl, pepř.
KEYWORDS: MALÉ,CHOBOTNIČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.03.2000 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9483 x, Vytisknout tento článek629 x, Odeslat tento článek jinému uživateli402 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Lososa, případně i pstruha vykucháme, očistíme, naporcujeme, osolíme, vložíme do kastrolu, přidá
KEYWORDS: INDONÉSKÝ,LOSOS,S,MANDLEMI,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.12.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6566 x, Vytisknout tento článek866 x, Odeslat tento článek jinému uživateli403 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce ryby (na tento pokrm je nejvhodnější použít lososa, ale lze jej připravit i z kterékoli jiné mořské ryby, např. z makrely, l lžič
KEYWORDS: RYBA,S,CITRÓNEM,[Lemon,jaki)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.09.1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6851 x, Vytisknout tento článek886 x, Odeslat tento článek jinému uživateli435 x  |  KATEGORIE: RYBY LOSOS EXOTICKÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE:400 g filé z lososa (lze použít jiné ryby s bílým masem), 1 oloupaný citrón, 4 natvrdo vařená vejce Zálivka: 5 lžic rýžového vína, 2 lžičk
KEYWORDS: PEČENÝ,LOSOS,S,VEJCEM,A,CITRÓNEM,(Sake,no,mušijaki)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky