Přihlásit
Vyhledej.....

UVOD
RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 
 |  02/04/2017
Viděno - 6977 x, Vytisknout tento článek333 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELA SE ZAPÉKANÝMI BRAMBORY PO NĚMECKÉM ZPŮSOBU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vařených brambor, 500 g makrely, 150 g šunky, 5 natvrdo uvařených vajec, 2 vejce, 50 g oleje, 1/4 l smetany, mletá paprika, pepř,
KEYWORDS: MAKRELA,SE,ZAPÉKANÝMI,BRAMBORY,PO,NĚMECKÉM,ZPŮSOBU
TITULEK:

 |  28/02/2017
Viděno - 7310 x, Vytisknout tento článek362 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELA SE ŠPENÁTEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 svazky petrželové natě, 6 stroužků česneku, 12 lžic másla, pepř, sůl, 100 g černých oliv, 4 vykuchané makrely, 4 lžíce citrónové šťávy,
KEYWORDS: MAKRELA,SE,ŠPENÁTEM
TITULEK:

 |  30/01/2017
Viděno - 7282 x, Vytisknout tento článek348 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELA S PÓRKEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 velké nebo 4 menší makrely (asi l kg), šťáva z jednoho citrónu, 600 g pórku, sůl, pepř, trochu sójové omáčky, 2 lžíce smetany, l lžíce
KEYWORDS: MAKRELA,S,PÓRKEM
TITULEK:

 |  23/08/2014
Viděno - 9291 x, Vytisknout tento článek579 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: PEČENÁ MAKRELA NA SMETANĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce makrely, l cibule, česnek, mletá paprika, sůl, 50 g oleje, 2 dl kysané smetany, citrónová šťáva. POSTUP PŘÍPRAVY: Jemně pokrájen
KEYWORDS: PEČENÁ,MAKRELA,NA,SMETANĚ
TITULEK:

 |  15/03/2014
Viděno - 8952 x, Vytisknout tento článek555 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELY V CIBULI( Itálie) || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g másla, 6 makrel, sůl, 4 velké cibule, 200 ml smetany, mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Zapékací misku vytřeme polovinou másla a vložím
KEYWORDS: MAKRELY,V,CIBULI(,Itálie)
TITULEK:

 |  20/10/2011
Viděno - 10553 x, Vytisknout tento článek558 x, Odeslat tento článek jinému uživateli140 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELA NA ŘECKÝ ZPŮSOB || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 makrely (po 500 g), sůl, olej, tymián, 65 g oliv. POSTUP PŘÍPRAVY: Makrely uložíme do pekáče bez ploutví, osolíme, polijeme olejem a
KEYWORDS: MAKRELA,NA,ŘECKÝ,ZPŮSOB
TITULEK:

 |  10/09/2011
Viděno - 9755 x, Vytisknout tento článek640 x, Odeslat tento článek jinému uživateli143 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELY NA DOBROMYSLI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 malé makrely (nebo 4 větší porce mořské ryby), 2 lžičky dobromysli, l lžička bazalky, 6 stroužků česneku, 4 špetky pepře, 2 citróny, sů
KEYWORDS: MAKRELY,NA,DOBROMYSLI
TITULEK:

 |  15/10/2008
Viděno - 12138 x, Vytisknout tento článek856 x, Odeslat tento článek jinému uživateli434 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: ZAPEČENÁ MAKRELA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 velké nebo 4 menší makrely, 5 lžic oleje, 1 c sůl, 1 cibule, palička česneku, mal
KEYWORDS: ZAPEČENÁ,MAKRELA
TITULEK:

 |  11/07/2008
Viděno - 10286 x, Vytisknout tento článek867 x, Odeslat tento článek jinému uživateli496 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELA SE ŽAMPIONY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 malé nebo 2 velké makrely, citrónová stává, 5 žampionů, 1/8 másla, petrželová nať, sůl, 1/2
KEYWORDS: MAKRELA,SE,ŽAMPIONY
TITULEK:

 |  26/05/2008
Viděno - 10360 x, Vytisknout tento článek873 x, Odeslat tento článek jinému uživateli476 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELY V RAJČATECH
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 malé makrely (nebo jiné mořské ryby), citrónová šťáva, sůl, pepř, 6 rajčat, 4 stroužky česn
KEYWORDS: MAKRELY,V,RAJČATECH
TITULEK:

 |  14/05/2008
Viděno - 8976 x, Vytisknout tento článek750 x, Odeslat tento článek jinému uživateli467 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELA PO ŘECKU (Řecko)
DESCRIPTION: SINGREDIENCE: 5 očištěných makrel, šálek oleje, 3 cibule, 160g zelených nakládaných oliv, 5 lžic rajčatové
KEYWORDS: MAKRELA,PO,ŘECKU,(Řecko)
TITULEK:

 |  19/10/2006
Viděno - 9370 x, Vytisknout tento článek861 x, Odeslat tento článek jinému uživateli592 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS: MAKRELA NA PAPRICE.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 velké nebo 4 malé makrely, 2 cibule, 6 lžic kyselé smetany, 2 žloutky, 1 citrónu, 70 g másl
KEYWORDS: MAKRELA,NA,PAPRICE,
TITULEK:

 |  06/03/2006
Viděno - 10191 x, Vytisknout tento článek951 x, Odeslat tento článek jinému uživateli520 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 porce makrely, 1 malá mrkve, 1 cibule, 1 stroužkčesneku,  lžíce oleje, sůl, tymián, bobko
KEYWORDS: KOŘENĚNÁ,MAKRELA,
TITULEK:

 |  13/11/2005
Viděno - 757 x, Vytisknout tento článek208 x, Odeslat tento článek jinému uživateli300 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Makrela na česneku je dobrá - ale makrela plněná je lepší. Chceme-li makrelu plněnou, budeme ji
KEYWORDS: PLNĚNÉ,MAKRELY,
TITULEK:

 |  16/06/2005
Viděno - 874 x, Vytisknout tento článek297 x, Odeslat tento článek jinému uživateli260 x
KATEGORIE: RYBY MAKRELA

NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchané, očištěné, s odstraněnou hlavou, ocasem a vyjmutou páteři opět opláchneme. Utřeme něko
KEYWORDS: MAKRELY,NA,ČESNEKU,
TITULEK:

.. další članky