PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  29/10/2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8886 x, Vytisknout tento článek524 x, Odeslat tento článek jinému uživateli116 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS: PSTRUH S MANDLEMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 větší pstruh, sůl, 2 lžíce hladké mouky, kousek másla, 200ml šlehačky, 1 prolisovaný stroužek česneku, na ozdobení 25g loupaných seka
KEYWORDS: PSTRUH,S,MANDLEMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

smazat   15675 L1 L2  |  30/06/2010 [Jiří Noha]  |  Viděno - 13787 x, Vytisknout tento článek638 x, Odeslat tento článek jinému uživateli222 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
C 1 2 NADPIS: PSTRUH NA GRILU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pstruzi, 4 stroužky česneku, 4 snítky rozmarýnu, olivový olej, mořská sůl, vločky chilii pa
KEYWORDS: PSTRUH,NA,GRILU
TITULEK: Od Jirky Nohy

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/11/2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8866 x, Vytisknout tento článek694 x, Odeslat tento článek jinému uživateli386 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS: PSTRUH SE SLANINOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 kuchyňsky upravení pstruzi (asi 1,5 kg), l svazek petrželky, 2 svazky pažitky, 50 g másla,
KEYWORDS: PSTRUH,SE,SLANINOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/04/2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9451 x, Vytisknout tento článek691 x, Odeslat tento článek jinému uživateli450 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS: PSTRUH NA MANDLÍCH
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pstruzi, sůl, pepř, mletý kmín, citrónová šťáva, trochu hladké mouky na obalení, 4 plátky m
KEYWORDS: PSTRUH,NA,MANDLÍCH
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27/02/2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1720 x, Vytisknout tento článek374 x, Odeslat tento článek jinému uživateli332 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS: PSTRUH S MANDLEMI
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pstruzi (á 250 g) sůl, pepř, 2 vejce, 3 lžíce mléka, 1 šálku oleje, 1 šálku loupaných mandl
KEYWORDS: PSTRUH,S,MANDLEMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09/09/2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9823 x, Vytisknout tento článek834 x, Odeslat tento článek jinému uživateli627 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS: NADÍVANÍ PSTRUZI.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší pstruzi, 60 g másla, 200 g čerstvých hub, trochu sardelové pasty, petrželka, 1 lžíce
KEYWORDS: NADÍVANÍ,PSTRUZI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  07/10/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 10569 x, Vytisknout tento článek749 x, Odeslat tento článek jinému uživateli416 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS: PSTRUH NA VÍNĚ A ČESNEKU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pstruhy, olivový olej, sůl, pepř, 1 citron, 250 g tvrdého sýra, svazek petrželky, 10 strouž
KEYWORDS: PSTRUH,NA,VÍNĚ,A,ČESNEKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/07/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 9187 x, Vytisknout tento článek906 x, Odeslat tento článek jinému uživateli358 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 menší pstruzi, 4 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, citrónová šťáva, 2 silnější pórky, 100g eidamu
KEYWORDS: HOLŠTÝNSKÝ,PSTRUH,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01/03/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 10225 x, Vytisknout tento článek736 x, Odeslat tento článek jinému uživateli905 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pstruzi, sůl, paprika, 10 žampionů, koriandr )nebo petrželka), hl. mouka na posypání ryb, 200g
KEYWORDS: ŠUMAVSKÝ,PSTRUH,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19/04/2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 12175 x, Vytisknout tento článek778 x, Odeslat tento článek jinému uživateli502 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Pstruh, česnek, ml. paprika, nové koření, hřebíček, anglická slanina, hl. mouka, olej.
KEYWORDS: PSTUH,PODLE,PYTLÁKA,JOSEFA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4327 x, Vytisknout tento článek398 x, Odeslat tento článek jinému uživateli261 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pstruzi, 3 dl bílého vána, 3 dl hovězího vývaru, 4-5 malých cibulek, petrželka, 2 plátky citrónu, muš. květ, 3 celé pepře, sůl, 1 krají
KEYWORDS: PSTRUZI,PO,ŠVÝCARSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11/10/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6123 x, Vytisknout tento článek792 x, Odeslat tento článek jinému uživateli414 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 6 pstruhů po 200 g , 1,1 l vody, sůl, 1/16 1 octa, 5 zrnek pepře a nového koření a 120 g čerstvého másla.POSTUP PŘÍPRAVY: Pstruhy z
KEYWORDS: PSTRUZI,VAŘENÍ,NAMODRO,S,MÁSLEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/09/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6201 x, Vytisknout tento článek620 x, Odeslat tento článek jinému uživateli793 x  |  KATEGORIE: RYBY PSTRUH
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 pstruzi, sůl, mletý pepř, hl. mouka na obalení, 240 g másla, 1 lžíce oleje, 500 g čerstvých hub, 1 lžíce sekané petrželky, 3 lžíce stro
KEYWORDS: PSTRUH,PO,SAVOJSKU,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky