PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  17.05.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4834 x, Vytisknout tento článek264 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: NÁKYP Z RYBÍHO FILÉ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150 g filé, sůl, citrónová šťáva, 5 g mouky, 1 /4 vejce, 50 g mléka, 10 g strouhanky, 10g másla, plátek citrónu, petrželka. POSTUP
KEYWORDS: NÁKYP,Z,RYBÍHO,FILÉ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.12.2013 []  |  Viděno - 4612 x, Vytisknout tento článek293 x, Odeslat tento článek jinému uživateli3 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBÍ FILÉ PO LABUŽNÍCKY || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 600 g filé, 100 g anglické slaniny, 80 g tvrdého sýra, 2 dl mléka, 3 vajíčka, sůl, kořeni, hladká mouka.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.12.2013 []  |  Viděno - 5247 x, Vytisknout tento článek320 x, Odeslat tento článek jinému uživateli4 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: PANGASIUS PO MLYNÁŘSKU (Od Marty) || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 4 kousky ryby, trochu hladké mouky, sůl, drcený kmín, kousek másla a trochu oleje
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.01.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5702 x, Vytisknout tento článek328 x, Odeslat tento článek jinému uživateli49 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBÍ PAPRIKÁŠ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Potřebujeme: 800 g rybího filé, 2 dl smetany, lžíci hladké mouky, cibuli, lžíci mleté sladké papriky, 2 lžíce másla, pepř, sul, citrónovo
KEYWORDS: RYBÍ,PAPRIKÁŠ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.04.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6761 x, Vytisknout tento článek474 x, Odeslat tento článek jinému uživateli226 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: MOŘSKÁ RYBA NA ČESNEKU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce mořské ryby (filé, makrela, treska apod.), s citrónová šťáva, palička česneku, hladká mouka, l lžička sladké papriky, olej. POST
KEYWORDS: MOŘSKÁ,RYBA,NA,ČESNEKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.01.2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6106 x, Vytisknout tento článek566 x, Odeslat tento článek jinému uživateli307 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBÍ FILÉ NA SLANINĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce zmrazeného rybího filé, 4 stroužky česneku, l cibule, 8 plátků slaniny, l chlebová ků
KEYWORDS: RYBÍ,FILÉ,NA,SLANINĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.06.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5659 x, Vytisknout tento článek479 x, Odeslat tento článek jinému uživateli302 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: FILÉ S PÓRKEM A BRAMBORY
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g rybího filé, citrónová šťáva, sůl, 100 g slaniny, 3 pórky, l velká cibule, 4 větší bram
KEYWORDS: FILÉ,S,PÓRKEM,A,BRAMBORY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.04.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6361 x, Vytisknout tento článek518 x, Odeslat tento článek jinému uživateli520 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBA PO PROVENSÁLSKU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g filé nebo jiné mořské ryby, sůl, citrónová stává na omáčku: 2 velké cibule, 400 g rajča
KEYWORDS: RYBA,PO,PROVENSÁLSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31.03.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7149 x, Vytisknout tento článek617 x, Odeslat tento článek jinému uživateli368 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBÍ FILÉ S ČESNEKEM NA VÍNĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g rybího filé, 1/8 másla, trochu oleje, 1/2 paličky česneku, 2 cibule, 6 rajčat, sklenka
KEYWORDS: RYBÍ,FILÉ,S,ČESNEKEM,NA,VÍNĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.02.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7004 x, Vytisknout tento článek531 x, Odeslat tento článek jinému uživateli359 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBA NA VÍNĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce rybího filé nebo makrely, 4 rajčata, citrónová šťáva, mouka na obalení, l dl bílého v
KEYWORDS: RYBA,NA,VÍNĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7226 x, Vytisknout tento článek520 x, Odeslat tento článek jinému uživateli519 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: ZAPEČENÉ FILÉ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce mraženého rybího filé, 2 vejce, 50 g hladké mouky, šálek mléka, sladká paprika, hladk
KEYWORDS: ZAPEČENÉ,FILÉ,
TITULEK:
  3 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4413 x, Vytisknout tento článek366 x, Odeslat tento článek jinému uživateli282 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBÍ FILÉ PLNĚNÉ KRŮTÍ ŠUNKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Zmrazené rybí filé, 100 g krůtí šunky, citrónová šťáva a kůra, 1/4 l vývaru z kostky masoxu,
KEYWORDS: RYBÍ,FILÉ,PLNĚNÉ,KRŮTÍ,ŠUNKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.12.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2911 x, Vytisknout tento článek331 x, Odeslat tento článek jinému uživateli296 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: PEČENÝ KAPR S NÁDIVKOU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 větší kapr, sůl, pepř, 2 cibule, svazek petrželky, 2 lžíce hladké mouky, olej.
KEYWORDS: PEČENÝ,KAPR,S,NÁDIVKOU
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.12.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4453 x, Vytisknout tento článek443 x, Odeslat tento článek jinému uživateli333 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: ZAPEČENÁ RYBA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce filé, l lžíce citrónové stavy, sůl, špetka pepře, několik snítek petrželky, l lžíce m
KEYWORDS: ZAPEČENÁ,RYBA
TITULEK: Na Štědrovečerní stůl !!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.07.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2927 x, Vytisknout tento článek347 x, Odeslat tento článek jinému uživateli354 x  |  KATEGORIE: RYBY FILÉ
NADPIS: RYBÍ FILÉ DUŠENÉ SE SÝREM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150 g filé, sůl, 10 g eidamu, 50 g kyselé smetany, plátek citrónu, petrželka, 5 g másla.
KEYWORDS: RYBÍ,FILÉ,DUŠENÉ,SE,SÝREM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky