|
18/12/2004
[Václav Hicke]
|
Viděno - 14675 x,
858 x,
658 x
|
KATEGORIE:
RYBY ŠTIKÁ
NADPIS:
PEČENÁ ŠTIKA
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 8000 g podkov ze štiky, sůl, 100 g másla, 1 vejce, 80 g strouhanky.
KEYWORDS:
PEČENÁ,ŠTIKA
TITULEK:
Vánoce přicházejí.
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
17/09/2001
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 11108 x,
771 x,
375 x
|
KATEGORIE:
RYBY ŠTIKÁ
NADPIS:
ŠTIKA PO SOLNOHRADSKU
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 4 porce štiky po 150 g, sůl, mletý pepř, citrón, 80g oleje, 120g strouhaného sýra, nejlépe parmazánu, 80 g másla a 20 g strouhanky.
KEYWORDS:
ŠTIKA,PO,SOLNOHRADSKU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
11/09/2001
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10850 x,
817 x,
395 x
|
KATEGORIE:
RYBY ŠTIKÁ
NADPIS:
ŠTIKA MA SMETANĚ
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Středně velkou štiku asi 1,5 kg naporcujeme na podkůvky, nasolíme, trochu opepříme a zakapeme citrónem. Ale s citrónem pozor, aby při
KEYWORDS:
ŠTIKA,MA,SMETANĚ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|