PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  22/12/2012 []  |  Viděno - 2727 x, Vytisknout tento článek220 x, Odeslat tento článek jinému uživateli38 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS: TRESKA NA MANDLÍCH || ==>
DESCRIPTION: Na Štědrovečerní stůl !!
KEYWORDS: 750g tresky, 75g mandlí, ocet, sůl, pepř, hladká mouka na obalení, 2 vejce, citrón.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26/09/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8412 x, Vytisknout tento článek758 x, Odeslat tento článek jinému uživateli360 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg ryby (např. tresky), 1 citrón, 50 % másla, 60 g slaniny, 100 g cibule, 400 g hříbků, 1/4 l slad
KEYWORDS: RYBA,V,HOUBOVÉ,OMÁČCE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02/03/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 10039 x, Vytisknout tento článek725 x, Odeslat tento článek jinému uživateli412 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDEINCE: 600 g mořské tresky, 1 větší pórek, 100 g anglické slaniny, 1 dl bílého vína, sůl
KEYWORDS: MOŘSKÁ,TRESKA,NA,PÓRKU,
TITULEK: Výborné.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01/07/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8464 x, Vytisknout tento článek761 x, Odeslat tento článek jinému uživateli419 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 kg tresky, 75 ml mléka, 1/2 vejce, 75 g hladké mouky, 1/4 lžíce soli, 50 ml olivového oleje, 100
KEYWORDS: TRESKA,NA,MANDLÍCH,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15/06/2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9209 x, Vytisknout tento článek844 x, Odeslat tento článek jinému uživateli415 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 porce ryby (treska, mořská štika, losos, candát nebo kapr), zelený pepř, máslo, petrželka, cibu
KEYWORDS: RYBA,NA,ZELENÉM,PEPŘI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22/12/2002 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8910 x, Vytisknout tento článek761 x, Odeslat tento článek jinému uživateli317 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100g filé z tresky, 8 cl mléka, 20g mandlí do mlíka, 5 cl sladké smetany, 10g mandlí na posypáni, sů
KEYWORDS: FILÉ,Z,TRESKY,PO,TURECKÉM,ZPŮSOBU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/12/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8867 x, Vytisknout tento článek836 x, Odeslat tento článek jinému uživateli434 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g tresky, 2 zelené papriky, 1 lžíce sekané petrželky, oregano, 1 lžíce hořčice, mletý pepř, sůl, 2 lžíce oleje, 50 g másla, 2lžíce st
KEYWORDS: TRESKA,PO,ĎÁBELSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/12/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8219 x, Vytisknout tento článek823 x, Odeslat tento článek jinému uživateli305 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 70g ryby (mořská ryba kterýkoliv druh), 2 lžíce oleje, 70 g cibule, 400 g rajčat, podle chuti sůl, mletý pepř, česnek. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: GOFERIA,PIAKA,-,DUŠENA,RYBA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09/03/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8462 x, Vytisknout tento článek671 x, Odeslat tento článek jinému uživateli380 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Tedy mozeček: potřebujeme k němu cibuli, omastek - tentokrát zvolíme slaninu, protože chceme docílit vůně i šťavnatosti - 4 vejce (s
KEYWORDS: TRSČÍ,FILÉ,JAKO,MOZEČEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09/03/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9484 x, Vytisknout tento článek744 x, Odeslat tento článek jinému uživateli317 x  |  KATEGORIE: RYBY TRESKA
NADPIS:
DESCRIPTION: POSUP PŘÍPRAVY:. Koupím 3/4 kg tresčího filé, opláchnu je v teplé vodě a dám vařit do vody. Než se uvaří - nebude to však trvat dlouho - oloupu cibuli
KEYWORDS: TRESČÍ,FILÉ,PO,BASKICKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky