PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  30.11.2009 []  |  Viděno - 6241 x, Vytisknout tento článek435 x, Odeslat tento článek jinému uživateli241 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS: ŽIVÁNSKA PEČIENKA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g hovädzieho mäsa, 500 g bravčového stehna alebo pliecka, 500 g jahňacieho alebo teľacieh
KEYWORDS: ŽIVÁNSKA,PEČIENKA
TITULEK: Od Mariky z Prešova

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.03.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5902 x, Vytisknout tento článek742 x, Odeslat tento článek jinému uživateli471 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS: VELIKONOČNÍ HUSARSKÁ PEČENĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg hovězího masa z kýty, 80 g telecích jater (nebo hovězích ), 100 g másla, 80 g žemlové st
KEYWORDS: VELIKONOČNÍ,HUSARSKÁ,PEČENĚ
TITULEK: Tak tu máme zase Velikonoce!!

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.04.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 1087 x, Vytisknout tento článek256 x, Odeslat tento článek jinému uživateli267 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: K této specialitě si nejprve připravíme pravou čínskou kořeněnou omáčku. Protože však víno Šao-s
KEYWORDS: JANG-CCHUNG,ČCHAO,NIOU-ŽOU-S,(maso,po,čínsku,s,cibulí)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.10.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 695 x, Vytisknout tento článek241 x, Odeslat tento článek jinému uživateli233 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 350g zadního libového hovězího, 250g prorostlého vepřového masa umeleme dvakrát ve strojku. Osolíme,
KEYWORDS: ZRAZY,MASOVÉ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.08.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5657 x, Vytisknout tento článek537 x, Odeslat tento článek jinému uživateli350 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Umeleme na strojku 1/2 kg telecího masa, přidáme k němu nastrouhanou cibuli, trochu nastrouhané
KEYWORDS: FRANCOUZSKÁ,HOLUBÍ,VEJCE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.09.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4967 x, Vytisknout tento článek582 x, Odeslat tento článek jinému uživateli250 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100g telecího masa, 100g drůbežího masa, 200g vepřového masa, 1 cibule, 1 lžíce másla, 80g čerstvého
KEYWORDS: BITKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.08.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4844 x, Vytisknout tento článek473 x, Odeslat tento článek jinému uživateli255 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600-700 g hovězího masa ze svíčkové, sul, pepř, 250 g uzené klobásy, 5 lžic oleje, 3 lžíce másla, ci
KEYWORDS: STRÁŽNICKÝ,DIVOKÝ,ŠÍP,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.03.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6215 x, Vytisknout tento článek547 x, Odeslat tento článek jinému uživateli255 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Toto jídlo, jehož příprava trvá asi 1/2 hodiny, chystáme nejraději pro více osob. Ze 400 g slepi
KEYWORDS: POŽARSKÉ,KOTLETY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.07.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6389 x, Vytisknout tento článek654 x, Odeslat tento článek jinému uživateli399 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 lžíce sádla, 1 kg zadního hovězího masa, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 l vývaru, 200 ml bílého v
KEYWORDS: KREOLSKÉ,MASO,(Carbonada,criolla)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.06.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5664 x, Vytisknout tento článek660 x, Odeslat tento článek jinému uživateli345 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200 g hovězího masa mletého (správně má být skopové ), sůl, pepř, 20g hl. mouky, 30 g oleje nebo 100
KEYWORDS: RUSKÉ,BTTKY,(2,porce),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.06.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3729 x, Vytisknout tento článek481 x, Odeslat tento článek jinému uživateli442 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDEINCE: 150 g mletého zadního hovězího masa, 150 g mleté vepřové plece, 1 žemle, 1 vejce, 40 g slaniny, 20 g sádla, 20 g hladké mouky, kou
KEYWORDS: POLSKÉ,ZRAZY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13.05.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4036 x, Vytisknout tento článek454 x, Odeslat tento článek jinému uživateli417 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g hovězí svíčkové, 1 lžíce solamylu, 3 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžičky kypřicího prášku, 2 lžíce sezamového oleje, 250 g zelen
KEYWORDS: ČÍNSKÉ,HOVĚZÍ,MASO,S,FAZOLKAMI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.05.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3126 x, Vytisknout tento článek401 x, Odeslat tento článek jinému uživateli423 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g hovězího zadního, 1 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce rýžového vína, 2 lžíce škrobové moučky, 2 lžíce ústřicové omáčky, 1 lžička
KEYWORDS: HOVĚZÍ,PLÁTKY,S,ÚSTŘICOVOU,OMÁČKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2490 x, Vytisknout tento článek221 x, Odeslat tento článek jinému uživateli86 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 6 telecích plátků, sůl, 3 plátky šunky, 80 g nivy, petrželka, 1 lžička dobromysli, 80 g másla, vývar, 250 ml sl. smetany, 1 lžička maizen
KEYWORDS: TELECÍ,SKŘIVANI,–,Itálie,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.04.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2661 x, Vytisknout tento článek180 x, Odeslat tento článek jinému uživateli21 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g mletého libového předního hovězího masa, 2 lžíce kukuřičné mouky, 1 lžička maizeny, 1 lžíce mléka, 1 vejce, sůl, 1 stroužek česneku
KEYWORDS: KOKOSOVÉ,KARBANÁTKY,–,Mexiko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky