|
06/04/2012
[]
|
Viděno - 9748 x,
742 x,
383 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
VELIKONOČNÍ KŮZLEČÍ NEBO JEHNĚČÍ S NÁDIVKOU.
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Přední polovina kůzlete nebo přední čtvrtka jehněte, 80 g másla, sůl. Ná
KEYWORDS:
VELIKONOČNÍ,KŮZLEČÍ,NEBO,JEHNĚČÍ,S,NÁDIVKOU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
20/05/2010
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9114 x,
561 x,
199 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
IRSKÉ JEHNĚČÍ
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg jehněčího masa, nakrájeného na kousky, 2 lžíce pokrmového tuku, 700 ml vody, 1 1/2 lžíce
KEYWORDS:
IRSKÉ,JEHNĚČÍ
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
25/12/2007
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8575 x,
792 x,
361 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
SKOPOVÉ NA JEHLE
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 150g lilku, 120g rajčat, 50g cibule, 40g oleje, sůl, mletý pepř, bobkový
KEYWORDS:
SKOPOVÉ,NA,JEHLE
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/05/2006
[Václav Hicke]
|
Viděno - 8557 x,
755 x,
356 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500 g skopového masa z plecka, 100 g uzené slaniny, 1 cibule, sůl, kmín, ml. červená paprika, 2 s
KEYWORDS:
SKOPOVÉ,MASO,V,KAPUSTĚ,
TITULEK:
Dietní.
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
13/03/2004
[Václav Hicke]
|
Viděno - 607 x,
213 x,
217 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500 g jehněčí plece bez kosti, 75 g škvařeného vepřového sádla, 100 g cibule, 1,5 kg brambor (neloup
KEYWORDS:
ČOCHAŠBILI,PO,GRUZINSKU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
12/11/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8379 x,
696 x,
344 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 6 jehněčích plátků (asi po 80g), sůl, pepř, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce nadrobno nakrájené cibule, 1 lžíce nadrobno nasekanéh
KEYWORDS:
ŠPENÁTOVÉ,JEHĚNČÍ,TAŠTIČKY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5078 x,
592 x,
367 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg skopové plece, sůl, 3 lžíce drceného kmínu.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vykostíme, potřeme solí, zabalíme do utěrky, svážeme a
KEYWORDS:
ŠOUA,–,Alžír,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 3729 x,
344 x,
0 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg jehněčího masa, 3 cibule, 3 papriky, 6 rajčat, olej, sůl, 1 lžička sl. mleté papriky.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kou
KEYWORDS:
STOMNA,KEBAB,–,Bulharsko,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5665 x,
406 x,
123 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 3 lžíce oleje, 3 cibule, 3 stroužky česneku, 1 1 hrnku rýže, 2 1 hrnku vývaru, 1 lžička tymiánu, mletý pepř, 1 lžička bazalky, 70 g rozin
KEYWORDS:
PLNĚNÉ,ZELNÉ,LISTY,(Dolmatos),–,Řecko,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 3688 x,
242 x,
100 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1,2 kg skopového masa, špetka šafránu, sůl, voda, 200 g másla, 1 hrnek oleje, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 lžičky zázvoru, 1 lžička d
KEYWORDS:
MHAMMAR,–,Maroko,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7311 x,
377 x,
26 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 300 g skopových ledvinek, 600 g skopové kýty, 1 lžíce sušených plodů dřišťálu, 2 cibule, mletý pepř.
POSTUP PŘÍPRAVY: Ledvinky očistíme
KEYWORDS:
ŠAŠLÍK,ABCHAZSKÝ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8260 x,
468 x,
88 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 3 Lžíce oleje, 1 lžičky mletého zázvoru, sůl, špetka šafránu, 2 stroužky česneku, 250 ml vody, 3 cibule 1,2 kg skopové plece, nať koriand
KEYWORDS:
SKOPOVÝ,KOTLÍK,(Mkalli),–,Alžír,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8032 x,
496 x,
63 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 lžička pěti nebeských koření (díl skořice, hřebíčku, badyánu, pepře a fenyklu -nebo díl anýzu, skořice, lékořice, hřebíčku, zázv
KEYWORDS:
ČÍNSKÉ,JEHNĚ,(dynastie,Ming),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 7531 x,
501 x,
3 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500 g masa ( jehněčí, nebo mícháme hovězí maso se skopovým a telecím, či hovězí maso s vepřovým), 2 cibule, sůl, pepř, hrstka petrželky,
KEYWORDS:
KEBAPČETA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/10/2001
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5171 x,
548 x,
394 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 300 g jehněčího masa z kýty, 300 g vepřové kýty, 4 menší cibule, svazeček petrželky, 1 bobkový list, několik zrnek pepře, 2 zelené paprik
KEYWORDS:
ZBOJNICKÝ,ŠPÍZ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|