PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  06/04/2012 []  |  Viděno - 9393 x, Vytisknout tento článek726 x, Odeslat tento článek jinému uživateli383 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS: VELIKONOČNÍ KŮZLEČÍ NEBO JEHNĚČÍ S NÁDIVKOU. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Přední polovina kůzlete nebo přední čtvrtka jehněte, 80 g másla, sůl. Ná
KEYWORDS: VELIKONOČNÍ,KŮZLEČÍ,NEBO,JEHNĚČÍ,S,NÁDIVKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/05/2010 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8903 x, Vytisknout tento článek542 x, Odeslat tento článek jinému uživateli199 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS: IRSKÉ JEHNĚČÍ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg jehněčího masa, nakrájeného na kousky, 2 lžíce pokrmového tuku, 700 ml vody, 1 1/2 lžíce
KEYWORDS: IRSKÉ,JEHNĚČÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25/12/2007 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8371 x, Vytisknout tento článek778 x, Odeslat tento článek jinému uživateli361 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS: SKOPOVÉ NA JEHLE
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 150g lilku, 120g rajčat, 50g cibule, 40g oleje, sůl, mletý pepř, bobkový
KEYWORDS: SKOPOVÉ,NA,JEHLE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/05/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8331 x, Vytisknout tento článek737 x, Odeslat tento článek jinému uživateli356 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g skopového masa z plecka, 100 g uzené slaniny, 1 cibule, sůl, kmín, ml. červená paprika, 2 s
KEYWORDS: SKOPOVÉ,MASO,V,KAPUSTĚ,
TITULEK: Dietní.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/03/2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 607 x, Vytisknout tento článek213 x, Odeslat tento článek jinému uživateli217 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g jehněčí plece bez kosti, 75 g škvařeného vepřového sádla, 100 g cibule, 1,5 kg brambor (neloup
KEYWORDS: ČOCHAŠBILI,PO,GRUZINSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12/11/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8158 x, Vytisknout tento článek678 x, Odeslat tento článek jinému uživateli344 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 6 jehněčích plátků (asi po 80g), sůl, pepř, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce nadrobno nakrájené cibule, 1 lžíce nadrobno nasekanéh
KEYWORDS: ŠPENÁTOVÉ,JEHĚNČÍ,TAŠTIČKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4890 x, Vytisknout tento článek572 x, Odeslat tento článek jinému uživateli367 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg skopové plece, sůl, 3 lžíce drceného kmínu. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vykostíme, potřeme solí, zabalíme do utěrky, svážeme a
KEYWORDS: ŠOUA,–,Alžír,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3517 x, Vytisknout tento článek324 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg jehněčího masa, 3 cibule, 3 papriky, 6 rajčat, olej, sůl, 1 lžička sl. mleté papriky. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kou
KEYWORDS: STOMNA,KEBAB,–,Bulharsko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5464 x, Vytisknout tento článek390 x, Odeslat tento článek jinému uživateli123 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 lžíce oleje, 3 cibule, 3 stroužky česneku, 1 1 hrnku rýže, 2 1 hrnku vývaru, 1 lžička tymiánu, mletý pepř, 1 lžička bazalky, 70 g rozin
KEYWORDS: PLNĚNÉ,ZELNÉ,LISTY,(Dolmatos),–,Řecko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3518 x, Vytisknout tento článek226 x, Odeslat tento článek jinému uživateli100 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,2 kg skopového masa, špetka šafránu, sůl, voda, 200 g másla, 1 hrnek oleje, 1 lžička sladké mleté papriky, 1 lžičky zázvoru, 1 lžička d
KEYWORDS: MHAMMAR,–,Maroko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7110 x, Vytisknout tento článek365 x, Odeslat tento článek jinému uživateli26 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g skopových ledvinek, 600 g skopové kýty, 1 lžíce sušených plodů dřišťálu, 2 cibule, mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Ledvinky očistíme
KEYWORDS: ŠAŠLÍK,ABCHAZSKÝ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8081 x, Vytisknout tento článek456 x, Odeslat tento článek jinému uživateli88 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 Lžíce oleje, 1 lžičky mletého zázvoru, sůl, špetka šafránu, 2 stroužky česneku, 250 ml vody, 3 cibule 1,2 kg skopové plece, nať koriand
KEYWORDS: SKOPOVÝ,KOTLÍK,(Mkalli),–,Alžír,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7830 x, Vytisknout tento článek481 x, Odeslat tento článek jinému uživateli63 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 lžička pěti nebeských koření (díl skořice, hřebíčku, badyánu, pepře a fenyklu -nebo díl anýzu, skořice, lékořice, hřebíčku, zázv
KEYWORDS: ČÍNSKÉ,JEHNĚ,(dynastie,Ming),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7337 x, Vytisknout tento článek487 x, Odeslat tento článek jinému uživateli3 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g masa ( jehněčí, nebo mícháme hovězí maso se skopovým a telecím, či hovězí maso s vepřovým), 2 cibule, sůl, pepř, hrstka petrželky,
KEYWORDS: KEBAPČETA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/10/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5060 x, Vytisknout tento článek534 x, Odeslat tento článek jinému uživateli394 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g jehněčího masa z kýty, 300 g vepřové kýty, 4 menší cibule, svazeček petrželky, 1 bobkový list, několik zrnek pepře, 2 zelené paprik
KEYWORDS: ZBOJNICKÝ,ŠPÍZ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky