PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  10/04/2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8321 x, Vytisknout tento článek778 x, Odeslat tento článek jinému uživateli359 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg kuřecích jater; 300 g sušených švestek, 250 g slaniny, sůl.POSTUP PŘÍP
KEYWORDS: BOSENSKÝ,ŠPÍZ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9517 x, Vytisknout tento článek628 x, Odeslat tento článek jinému uživateli356 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g slaniny, 600 g drůbežích jater, 3 cibule, 250 g čerstvých hub, 200 ml sherry nebo podobného vina, 1 lžička maizeny, 2 lžičky Vegety
KEYWORDS: DRŮBEŽÍ,JATRA,S,HOUBAMI,–,Francie,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8005 x, Vytisknout tento článek680 x, Odeslat tento článek jinému uživateli205 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g skopových jater, 300 g skopového loje, 1 lžičky mletého pepře, 1 lžička pálivé mleté papriky, 1 lžička drceného kmínu. POSTUP P
KEYWORDS: KUAH,–,Maroko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9457 x, Vytisknout tento článek674 x, Odeslat tento článek jinému uživateli252 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS: ŠPANĚLSKÁ TELECÍ JÁTRA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g telecích jater, 100 g cibule, 200 g rajčat, 50 g kečupu, 60 g oleje, sůl, pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněná játra nakrájíme na plát
KEYWORDS: ŠPANĚLSKÁ,TELECÍ,JÁTRA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8697 x, Vytisknout tento článek707 x, Odeslat tento článek jinému uživateli295 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g vepřových jater, hladká mouka, 40g oleje, sůl, mletý pepř, 20 g másla, 1 středně velká cibule, 1 stroužek česneku, 4 rajčata, majorá
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,JÁTRA,PO,ITALSKÉM,ZPŮSOBU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 11346 x, Vytisknout tento článek777 x, Odeslat tento článek jinému uživateli342 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS: DOMÁCÍ PAŠTIKA Z KUŘECÍCH JATER
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g kuřecích jater, 400g středě tučné vepřové plece bez kostí, olej, 1 cibule, 1 žemle, mléko, 1 vejce, 1 žloutek, sůl, ml. pepř,
KEYWORDS: DOMÁCÍ,PAŠTIKA,Z,KUŘECÍCH,JATER
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4670 x, Vytisknout tento článek442 x, Odeslat tento článek jinému uživateli266 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g kuřecích jater, 1.5 lžíce oleje, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 cibule nakrájená nadrobno, 75 g žampiónů nakrájených na plátky, 1/2 lžíc
KEYWORDS: CAJUNSKÁ,KUŘECÍ,JÁTRA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8489 x, Vytisknout tento článek713 x, Odeslat tento článek jinému uživateli234 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g vepřových jater, 1/2 sklenky bílého vína, 1/2 menší cibule, 1/2 stroužku česneku, 2 listy čerstvé máty peprné, 1/2 lžičky zelené pe
KEYWORDS: CHANFAINA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8768 x, Vytisknout tento článek616 x, Odeslat tento článek jinému uživateli407 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g očištěných vepřových ledvinek, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, sůl, 1,5 lžíce oleje, 25 g máčeného Jidášova ucha, 1/2 pórku, 1 st
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,LEDVINKY,ČCHAO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9499 x, Vytisknout tento článek620 x, Odeslat tento článek jinému uživateli445 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g vepřových jater, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, sůl, 1/2 lžíce oleje, 50 g špenátu nebo zelí, 1.5 stroužku česneku, 25 g máčenéh
KEYWORDS: JÁTRA,ČCHAO,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/06/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8217 x, Vytisknout tento článek403 x, Odeslat tento článek jinému uživateli39 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Zaječí předek, 10dkg slaniny, 10dkg másla, 2 cibule, sůl, mletý pepř, 1/4 l bílého vína, 1/4 l hovězího vývaru, 5 hříbku nebo žampiónu (n
KEYWORDS: ZAJÍC,PO,FRANCOUZSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/09/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4228 x, Vytisknout tento článek724 x, Odeslat tento článek jinému uživateli282 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE 75g drůbežích jater 75g telecích nebo vepřových jater 2 rajčata 75g žampiónů 50g slaniny POSTUP PŘÍPRAVY: Játra nakrájená na kostky, žamp
KEYWORDS: ČERKESKÝ,ŠAŠLIK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky