PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  19/10/2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8585 x, Vytisknout tento článek707 x, Odeslat tento článek jinému uživateli404 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS: PÓREK PO ŠVÝCARSKÉM ZPŮSOBU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g bílých částí pórku, 40 g rostlinného tuku, sůl, 2-3 stroužky česneku, mletý pepř, 30 g
KEYWORDS: PÓREK,PO,ŠVÝCARSKÉM,ZPŮSOBU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10/10/2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10046 x, Vytisknout tento článek788 x, Odeslat tento článek jinému uživateli396 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: paprika, karotka, fazolka, žampiony, čerstvý zázvor, kešu oříšky, pepř, sůl, olej.
KEYWORDS: ZELENINA,NA,ČÍNSKÝ,ZPŮSOB,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/10/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8601 x, Vytisknout tento článek847 x, Odeslat tento článek jinému uživateli291 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2-3 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce oleje, 6 zelených masitých paprik, 8 pevných rajčat, 8 sázených vajec.POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: ČAČAKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  07/10/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 11823 x, Vytisknout tento článek805 x, Odeslat tento článek jinému uživateli395 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDEINCE: 350g malých cibulek, 25g másla, 50g pískového cukru, 150 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru, sůl, pepř, muškát.POSTUP PŘÍP
KEYWORDS: SMAŽENÉ,CIBULKY,(Anglická,kuchyně),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06/10/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9453 x, Vytisknout tento článek705 x, Odeslat tento článek jinému uživateli335 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Petrželovou nať přebereme, odstraníme velké stonky, opláchneme a vysušíme v utěrce. Rozehřejeme olej na 190°C v hluboké pá
KEYWORDS: SMAŽENÁ,PETRŽELOVÁ,NAŤ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05/10/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8861 x, Vytisknout tento článek710 x, Odeslat tento článek jinému uživateli428 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750g rajčat, 250g cibule, 2 stroužky česneku, 250g lilků, 250g cuket, 250g paprik různé barvy, 2 lžíce oleje, sůl, pepř, 2 lžíce p
KEYWORDS: RATATOUILLE,S,OVČÍM,SÝREM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/09/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9774 x, Vytisknout tento článek816 x, Odeslat tento článek jinému uživateli483 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 8 rajčat, sůl, česnek, tlučený pepř, 100 g másla, petrželka, strouhanka, olej.POSTUP PŘÍPRAVY: Pěkná velká raj
KEYWORDS: PEČENÁ,RAJČATA,(předpis,restaurantu
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17/09/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10504 x, Vytisknout tento článek850 x, Odeslat tento článek jinému uživateli387 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 60 g slaniny, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, 500 g kysaného zelí, 1 jablko, bobkový list, několik jalovčinek, sůl, 2 dl bílého
KEYWORDS: ALSASKÉ,ZELÍ,(Choucroute),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06/09/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9264 x, Vytisknout tento článek772 x, Odeslat tento článek jinému uživateli445 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 8 cuketových květů s minicuketami, 1 citrón, 4 sardelová filátka, po 4 lžících kopru a bazalky, 200g čerstvého kozího sýra, 4 lžíc
KEYWORDS: PLNĚNÉ,CUKETOVÉ,KVĚTY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/07/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10223 x, Vytisknout tento článek850 x, Odeslat tento článek jinému uživateli374 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 25 g černých čínských hub, 1 zelená paprika, po 100 g žampionů, řapíkového celeru a brokolice, 2 mrkve, 2 pórky, 200 g čínského ze
KEYWORDS: ČÍNSKÁ,SMĚS,S,HOUBAMI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16/05/2002 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4560 x, Vytisknout tento článek528 x, Odeslat tento článek jinému uživateli307 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg brambor, sůl, malá palička česneku, 250 g bůčku, sádlo na pekáček.
KEYWORDS: SKLÁŘSKÉ,BRAMBORY,(ze,Šumavy),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5239 x, Vytisknout tento článek675 x, Odeslat tento článek jinému uživateli402 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 3 hrnky fazolí, 6 hrnků vody, 3 cibule, 3 lžíce řepného sirobu, mletý pepř, 1 plechovka rajčatové šťávy, 3 lžíce ostré hořčice, 500 g kla
KEYWORDS: BOSTONSKÉ,FAZOLE,(Boston,Baked,Beans),–,USA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5746 x, Vytisknout tento článek548 x, Odeslat tento článek jinému uživateli523 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 velké baklažány, 8 rajčatových paprik, 2 stroužky česneku, citrónová šťáva, mletý pepř, sul, olej, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Zelenin
KEYWORDS: SRBSKÝ,AJVAR,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3214 x, Vytisknout tento článek235 x, Odeslat tento článek jinému uživateli58 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800 g mladých tykví, 250 g rajčat, 3 lžíce oleje, 2 až 4 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, kopr. POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané tykve nakráj
KEYWORDS: TYKEV,PO,BALKÁNSKÉM,ZPŮSOBU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3827 x, Vytisknout tento článek394 x, Odeslat tento článek jinému uživateli300 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 8 větších pevných rajčat, sůl, ml. pepř, tymián, olej, 2-3 stroužky česneku, 60 g sýra ke strouhání, 2 lžíce strouhanky, petrželka, 20 g
KEYWORDS: PROVENSÁLSKÁ,RAJČTA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky