|
19/10/2006
[Václav Hicke]
|
Viděno - 8585 x,
707 x,
404 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
PÓREK PO ŠVÝCARSKÉM ZPŮSOBU.
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600 g bílých částí pórku, 40 g rostlinného tuku, sůl, 2-3 stroužky česneku, mletý pepř, 30 g
KEYWORDS:
PÓREK,PO,ŠVÝCARSKÉM,ZPŮSOBU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/10/2003
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10046 x,
788 x,
396 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: paprika, karotka, fazolka, žampiony, čerstvý zázvor, kešu oříšky, pepř, sůl, olej.
KEYWORDS:
ZELENINA,NA,ČÍNSKÝ,ZPŮSOB,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/10/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8601 x,
847 x,
291 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 2-3 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce oleje, 6 zelených masitých paprik, 8 pevných rajčat, 8 sázených vajec.POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS:
ČAČAKA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
07/10/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 11823 x,
805 x,
395 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDEINCE: 350g malých cibulek, 25g másla, 50g pískového cukru, 150 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru, sůl, pepř, muškát.POSTUP PŘÍP
KEYWORDS:
SMAŽENÉ,CIBULKY,(Anglická,kuchyně),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
06/10/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9453 x,
705 x,
335 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Petrželovou nať přebereme, odstraníme velké stonky, opláchneme a vysušíme v utěrce. Rozehřejeme olej na 190°C v hluboké pá
KEYWORDS:
SMAŽENÁ,PETRŽELOVÁ,NAŤ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
05/10/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8861 x,
710 x,
428 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 750g rajčat, 250g cibule, 2 stroužky česneku, 250g lilků, 250g cuket, 250g paprik různé barvy, 2 lžíce oleje, sůl, pepř, 2 lžíce p
KEYWORDS:
RATATOUILLE,S,OVČÍM,SÝREM,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
17/09/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9774 x,
816 x,
483 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 8 rajčat, sůl, česnek, tlučený pepř, 100 g másla, petrželka, strouhanka, olej.POSTUP PŘÍPRAVY: Pěkná velká raj
KEYWORDS:
PEČENÁ,RAJČATA,(předpis,restaurantu
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
17/09/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10504 x,
850 x,
387 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 60 g slaniny, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, 500 g kysaného zelí, 1 jablko, bobkový list, několik jalovčinek, sůl, 2 dl bílého
KEYWORDS:
ALSASKÉ,ZELÍ,(Choucroute),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
06/09/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9264 x,
772 x,
445 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 8 cuketových květů s minicuketami, 1 citrón, 4 sardelová filátka, po 4 lžících kopru a bazalky, 200g čerstvého kozího sýra, 4 lžíc
KEYWORDS:
PLNĚNÉ,CUKETOVÉ,KVĚTY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/07/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10223 x,
850 x,
374 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 25 g černých čínských hub, 1 zelená paprika, po 100 g žampionů, řapíkového celeru a brokolice, 2 mrkve, 2 pórky, 200 g čínského ze
KEYWORDS:
ČÍNSKÁ,SMĚS,S,HOUBAMI,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/05/2002
[Václav Hicke]
|
Viděno - 4560 x,
528 x,
307 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg brambor, sůl, malá palička česneku, 250 g bůčku, sádlo na pekáček.
KEYWORDS:
SKLÁŘSKÉ,BRAMBORY,(ze,Šumavy),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5239 x,
675 x,
402 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 3 hrnky fazolí, 6 hrnků vody, 3 cibule, 3 lžíce řepného sirobu, mletý pepř, 1 plechovka rajčatové šťávy, 3 lžíce ostré hořčice, 500 g kla
KEYWORDS:
BOSTONSKÉ,FAZOLE,(Boston,Baked,Beans),–,USA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5746 x,
548 x,
523 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 2 velké baklažány, 8 rajčatových paprik, 2 stroužky česneku, citrónová šťáva, mletý pepř, sul, olej, petrželka.
POSTUP PŘÍPRAVY: Zelenin
KEYWORDS:
SRBSKÝ,AJVAR,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 3214 x,
235 x,
58 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 800 g mladých tykví, 250 g rajčat, 3 lžíce oleje, 2 až 4 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, kopr.
POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané tykve nakráj
KEYWORDS:
TYKEV,PO,BALKÁNSKÉM,ZPŮSOBU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 3827 x,
394 x,
300 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZELENINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 8 větších pevných rajčat, sůl, ml. pepř, tymián, olej, 2-3 stroužky česneku, 60 g sýra ke strouhání, 2 lžíce strouhanky, petrželka, 20 g
KEYWORDS:
PROVENSÁLSKÁ,RAJČTA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|