PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  29/09/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9386 x, Vytisknout tento článek773 x, Odeslat tento článek jinému uživateli355 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 divoké kachny, sůl, 1 lžičky sladké a 1 lžičky pálivé ml. papriky, 4 jablka, 4 celerové řapíky, 150 g slaniny, 100 ml červeného
KEYWORDS: DIVOKÁ,KACHNA,(Pato,silvéstre),–,Mexiko,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29/09/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 1611 x, Vytisknout tento článek367 x, Odeslat tento článek jinému uživateli249 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Semeleme asi 1/2 kg srnčího mas, srdce, játra, 1/2 kg tučného vepřového masa.Přidáme 2 máčené housky, mletý pepř, sůl a smažen
KEYWORDS: RUSKÝ,SEKANÝ,KARBANÁTEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08/05/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10730 x, Vytisknout tento článek803 x, Odeslat tento článek jinému uživateli476 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g srnčího masa z kýty nebo hřbetu, cibule, jablko, sůl, máslo, olej na opečení masa.POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté maso nakr
KEYWORDS: RAŽNIČI,ZE,SRNČÍHO,MASA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8169 x, Vytisknout tento článek487 x, Odeslat tento článek jinému uživateli24 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 tetřívek, 250g slaniny, 250g šunky, 5 sardelek, 5 šalotek, citrónová kůra, muškátový oříšek, kořeni, 50g žampiónů, 100g másla, 1 l hově
KEYWORDS: TETŘÍVEK,NADÍVANÝ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8281 x, Vytisknout tento článek465 x, Odeslat tento článek jinému uživateli1 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 tetřev, sůl, špetka pepře, 100g slaniny, 2 sklenky vína, 100g másla, hovězí polévka, 2 lžíce mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Tetřeva necháme
KEYWORDS: TETŘEV,NA,VÍNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8598 x, Vytisknout tento článek588 x, Odeslat tento článek jinému uživateli116 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g mufloní kýty, 1 cibule, 1 sklenka octa, sůl, 100g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z očištěné mufloní kyty nakrájíme asi 40g kousky, které
KEYWORDS: GRUZÍNSKÝ,ŠAŠLÍK,Z,MUFOLÍ,KÝTY,(Kavkazská,kuchyně),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9555 x, Vytisknout tento článek640 x, Odeslat tento článek jinému uživateli157 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg mufloní kýty, sůl, lžíce hořčice, 2 vajíčka na osmažení, 20g másla, 100g čerstvých hub, 2 okurky, 1 párek nebo čabajská klobása,
KEYWORDS: MUFLONÍ,ROLÁDA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 12446 x, Vytisknout tento článek794 x, Odeslat tento článek jinému uživateli383 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 6 jeleních kotlet, mletý pepř, olej, sůl, bylinkové máslo. POSTUP PŘÍPRAVY: Jelení kotlety vykostíme, odblaníme, očistíme, po krajích na
KEYWORDS: JELENÍ,KOTLETY,–,Čechy,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8400 x, Vytisknout tento článek793 x, Odeslat tento článek jinému uživateli263 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS: PYTLÁCKÝ ZAJÍC (Poachers Rabbit) – Anglie.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 zajíc nebo králík, sůl, voda, hladká mouka, sušená petrželka, tymián a máta, máslo, 3 cibule, 200 g čerstvých hub, 4 brambory, estr
KEYWORDS: PYTLÁCKÝ,ZAJÍC,(Poachers,Rabbit),–,Anglie,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14/04/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9128 x, Vytisknout tento článek711 x, Odeslat tento článek jinému uživateli278 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Zadní běhy nebo hřbet z králíka, 120 g krájené šunky, 150 g libového vepřového masa, 200 g vysoké slaniny, sůl, pepř, 2 dl červeného vína
KEYWORDS: KRÁLIČÍ,PAŠTIKA,SE,ŠUNKOU,(Francie),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26/01/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4446 x, Vytisknout tento článek589 x, Odeslat tento článek jinému uživateli287 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g zaječího masa, 250 g bílých fazolí, 5 zelených paprik, 2 cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce hladké mouky, 60 g slaniny, zelená pet
KEYWORDS: ZAJEČÍ,JACHNIJA,(Bulharsko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11/01/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5867 x, Vytisknout tento článek643 x, Odeslat tento článek jinému uživateli274 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS: ZAJÍC PO CHORVATSKU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g zaječího zadku, 100 g vepřového sádla, 400 g červeného zelí 2 lžíce cukru, 4 hřebíčky, 4 menší jablka, 3 lžíce octa, 2 lžičky más
KEYWORDS: ZAJÍC,PO,CHORVATSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19/12/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5431 x, Vytisknout tento článek644 x, Odeslat tento článek jinému uživateli297 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 bažant, 100g slaniny, 100g drůbežích jater, 100g másla, 100g cibule, ml. pepř, nové koření, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěného vykuchané
KEYWORDS: BAŽANT,PO,ČESKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/09/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4481 x, Vytisknout tento článek588 x, Odeslat tento článek jinému uživateli399 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS: STIFADO ZE ZAJÍCE (S agos stifado-Řecko).
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g zadní části zajíce, 1 lžička hl. mouky, 1 lžíce oleje , 300 g cibule zelňačky, 4 dl bílého vína, 300 g rajčat, 1 bobkový list, 2 hře
KEYWORDS: STIFADO,ZE,ZAJÍCE,(S,agos,stifado-Řecko),
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20/09/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6567 x, Vytisknout tento článek583 x, Odeslat tento článek jinému uživateli430 x  |  KATEGORIE: SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g dančí kýty, 200 g slaniny bez kůže, padle chuti sůl, špetka mletého pepře, 2 lžíce oleje, 1 dl octa, stroužek česneku. POSTUP PŘÍP
KEYWORDS: KEBAB,Z,DANČÍ,KÝTY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky