|
29/09/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9386 x,
773 x,
355 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 2 divoké kachny, sůl, 1 lžičky sladké a 1 lžičky pálivé ml. papriky, 4 jablka, 4 celerové řapíky, 150 g slaniny, 100 ml červeného
KEYWORDS:
DIVOKÁ,KACHNA,(Pato,silvéstre),–,Mexiko,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
29/09/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 1611 x,
367 x,
249 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Semeleme asi 1/2 kg srnčího mas, srdce, játra, 1/2 kg tučného vepřového masa.Přidáme 2 máčené housky, mletý pepř, sůl a smažen
KEYWORDS:
RUSKÝ,SEKANÝ,KARBANÁTEK,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
08/05/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 10730 x,
803 x,
476 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600 g srnčího masa z kýty nebo hřbetu, cibule, jablko, sůl, máslo, olej na opečení masa.POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté maso nakr
KEYWORDS:
RAŽNIČI,ZE,SRNČÍHO,MASA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8169 x,
487 x,
24 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 tetřívek, 250g slaniny, 250g šunky, 5 sardelek, 5 šalotek, citrónová kůra, muškátový oříšek, kořeni, 50g žampiónů, 100g másla, 1 l hově
KEYWORDS:
TETŘÍVEK,NADÍVANÝ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8281 x,
465 x,
1 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 tetřev, sůl, špetka pepře, 100g slaniny, 2 sklenky vína, 100g másla, hovězí polévka, 2 lžíce mouky.
POSTUP PŘÍPRAVY: Tetřeva necháme
KEYWORDS:
TETŘEV,NA,VÍNĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8598 x,
588 x,
116 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500g mufloní kýty, 1 cibule, 1 sklenka octa, sůl, 100g másla.
POSTUP PŘÍPRAVY: Z očištěné mufloní kyty nakrájíme asi 40g kousky, které
KEYWORDS:
GRUZÍNSKÝ,ŠAŠLÍK,Z,MUFOLÍ,KÝTY,(Kavkazská,kuchyně),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9555 x,
640 x,
157 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 kg mufloní kýty, sůl, lžíce hořčice, 2 vajíčka na osmažení, 20g másla,
100g čerstvých hub, 2 okurky, 1 párek nebo čabajská klobása,
KEYWORDS:
MUFLONÍ,ROLÁDA,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 12446 x,
794 x,
383 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 6 jeleních kotlet, mletý pepř, olej, sůl, bylinkové máslo.
POSTUP PŘÍPRAVY: Jelení kotlety vykostíme, odblaníme, očistíme, po krajích na
KEYWORDS:
JELENÍ,KOTLETY,–,Čechy,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8400 x,
793 x,
263 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
PYTLÁCKÝ ZAJÍC (Poachers Rabbit) – Anglie.
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 zajíc nebo králík, sůl, voda, hladká mouka, sušená petrželka, tymián a máta, máslo, 3 cibule, 200 g čerstvých hub, 4 brambory, estr
KEYWORDS:
PYTLÁCKÝ,ZAJÍC,(Poachers,Rabbit),–,Anglie,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
14/04/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9128 x,
711 x,
278 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Zadní běhy nebo hřbet z králíka, 120 g krájené šunky, 150 g libového vepřového masa, 200 g vysoké slaniny, sůl, pepř, 2 dl červeného vína
KEYWORDS:
KRÁLIČÍ,PAŠTIKA,SE,ŠUNKOU,(Francie),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
26/01/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 4446 x,
589 x,
287 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 750 g zaječího masa, 250 g bílých fazolí, 5 zelených paprik, 2 cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce hladké mouky, 60 g slaniny, zelená pet
KEYWORDS:
ZAJEČÍ,JACHNIJA,(Bulharsko),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
11/01/2002
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5867 x,
643 x,
274 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
ZAJÍC PO CHORVATSKU.
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600 g zaječího zadku, 100 g vepřového sádla, 400 g červeného zelí 2 lžíce cukru,
4 hřebíčky, 4 menší jablka, 3 lžíce octa, 2 lžičky más
KEYWORDS:
ZAJÍC,PO,CHORVATSKU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
19/12/2001
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 5431 x,
644 x,
297 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1 bažant, 100g slaniny, 100g drůbežích jater, 100g másla, 100g cibule, ml. pepř, nové koření, sůl.
POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěného vykuchané
KEYWORDS:
BAŽANT,PO,ČESKU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
24/09/2001
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 4481 x,
588 x,
399 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
STIFADO ZE ZAJÍCE (S agos stifado-Řecko).
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 800g zadní části zajíce, 1 lžička hl. mouky, 1 lžíce oleje , 300 g cibule zelňačky, 4 dl bílého vína, 300 g rajčat, 1 bobkový list, 2 hře
KEYWORDS:
STIFADO,ZE,ZAJÍCE,(S,agos,stifado-Řecko),
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
20/09/2001
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 6567 x,
583 x,
430 x
|
KATEGORIE:
SPECIALITY ZVĚŘINA
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600 g dančí kýty, 200 g slaniny bez kůže, padle chuti sůl, špetka mletého pepře, 2 lžíce oleje, 1 dl octa, stroužek česneku.
POSTUP PŘÍP
KEYWORDS:
KEBAB,Z,DANČÍ,KÝTY,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|