PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  10.03.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2982 x, Vytisknout tento článek158 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY SE ŠPAGETAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 kotlety, 40 g oleje, 300 g špaget, 1 bílého jogurtu, pepř, sůl, 4 lžičky kečupu, 40 g strouhaného sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety nak
KEYWORDS: KOTLETY,SE,ŠPAGETAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  22.05.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3094 x, Vytisknout tento článek183 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY V ALOBALU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší vepřové kotlety nebo řízky z vepřové kýty, sůl, pepř, 2 lžíce másla, 4 plátky sýra, 4 plátky uzeného bučku nebo anglické slaniny,
KEYWORDS: KOTLETY,V,ALOBALU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.06.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5054 x, Vytisknout tento článek196 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY S KYSANOU SMETANOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 1,5 dl kysané smetany, šťáva z půlky citrónu, špetka cukru, tymián, hladká mouka, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotle
KEYWORDS: KOTLETY,S,KYSANOU,SMETANOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.04.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4447 x, Vytisknout tento článek214 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: DUŠENÉ KOTLETY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, sůl, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžička drceného kmínu, 1 cibule, 40 g sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety na okrajích naří
KEYWORDS: DUŠENÉ,KOTLETY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.08.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4421 x, Vytisknout tento článek290 x, Odeslat tento článek jinému uživateli41 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY S PAPRIKAMI A RAJČATY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 3 lžíce oleje, sůl, mletý pepř, 1 lžička sl. papriky, 5 zelených paprik (menší), 5 rajčat, 2 dl bílého vína, vývar. P
KEYWORDS: KOTLETY,S,PAPRIKAMI,A,RAJČATY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.02.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5548 x, Vytisknout tento článek284 x, Odeslat tento článek jinému uživateli77 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: ZAPEČENÉ KOTLETY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, sůl, pepř, 1 1 dl mléka, 1 vejce, 1 lžička hl. mouky, 100 g uzeného sýra, 1 cibule, olej na smažení. POSTUP PŘÍPRAVY:
KEYWORDS: ZAPEČENÉ,KOTLETY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.01.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4297 x, Vytisknout tento článek364 x, Odeslat tento článek jinému uživateli45 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: VEPŘOVÉ KOTLETY S JABLKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Vepřové kotlety a jablka dle potřeby, sůl, mletý pepř, mletá pálivá paprika, tuk, cukr. POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety rozpícháme vidličkou, o
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,KOTLETY,S,JABLKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.01.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4754 x, Vytisknout tento článek302 x, Odeslat tento článek jinému uživateli101 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY NA HOUBÁCH. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší vepřové kotlety, 1 cibule, 2 lžíce másla, 1 dl bílého vína, 2 lžíce hl. mouky, 2 dl smetany, 1 lžička hořčice, 2 lžíce mléka, t
KEYWORDS: KOTLETY,NA,HOUBÁCH,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.11.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5126 x, Vytisknout tento článek307 x, Odeslat tento článek jinému uživateli101 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY S HOŘČICÍ A CIBULÍ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 1 cibule, olej, hořčice, pažitka, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné a vykostěné maso naklepeme, kraje nařízneme a
KEYWORDS: KOTLETY,S,HOŘČICÍ,A,CIBULÍ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.11.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6406 x, Vytisknout tento článek328 x, Odeslat tento článek jinému uživateli96 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: PLNĚNÉ KOTLETY ZAPEČENÉ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 silnější vepřové kotlety, sůl, pepř, mouku na obalenÍ, 4 plátky sýra, olej. Náplň: 1 lžíce másla, 1 cibule, 100 g šunky, sterilovaný h
KEYWORDS: PLNĚNÉ,KOTLETY,ZAPEČENÉ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.10.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4585 x, Vytisknout tento článek322 x, Odeslat tento článek jinému uživateli109 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY PO UZENÁŘSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 2 nožičky párku, 4 plátky šunky, 4 lžíce oleje, 2 kapie, trochu hladké mouky, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné k
KEYWORDS: KOTLETY,PO,UZENÁŘSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  04.09.2012 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6690 x, Vytisknout tento článek734 x, Odeslat tento článek jinému uživateli614 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: BELGICKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ NA VÍNĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g vepřových kotlet, 100 g anglické slaniny, ½ malé cibule, 50 g sádla, 30 g másla, 15 g
KEYWORDS: BELGICKÁ,VEPŘOVÁ,PEČENĚ,NA,VÍNĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.06.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4107 x, Vytisknout tento článek257 x, Odeslat tento článek jinému uživateli100 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY SE ZELENINOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4vepřové kotlety, 100 g sádla, 150 g celeru, 200 g karotky, 150 g rajčat, 1 dl bílého vína, pů1 citrónu, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nak
KEYWORDS: KOTLETY,SE,ZELENINOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.06.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4482 x, Vytisknout tento článek262 x, Odeslat tento článek jinému uživateli111 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY NA VÍNĚ SE STROUHANÝM SÝREM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 60 g másla, 1 l bílého vína, 40 g strouhaného sýra, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Naklepané kotlety nařízneme u kosti a na ok
KEYWORDS: KOTLETY,NA,VÍNĚ,SE,STROUHANÝM,SÝREM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.05.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4491 x, Vytisknout tento článek266 x, Odeslat tento článek jinému uživateli88 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KOTLETA
NADPIS: KOTLETY SE ŽAMPIÓNY ZAPEČENÉ VE ŠLEHAČCE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, sůl, ml. sladká paprika, 250 ml šlehačky, 150 g strouhaného ementálu nebo eidamu, 100 g žampiónů. POSTUP PŘÍPRAVY: Ko
KEYWORDS: KOTLETY,SE,ŽAMPIÓNY,ZAPEČENÉ,VE,ŠLEHAČCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky