PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  13.05.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3431 x, Vytisknout tento článek234 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS: VEPŘOVÉ V MARINÁDĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g libového vepřového masa, 4 lžíce kečupu, 400 g brambor, 4 lžičky medu, 4 dl bílého vína, špetka tymiánu, 5 zrnek nového kořeni, 1
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,V,MARINÁDĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.01.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4910 x, Vytisknout tento článek500 x, Odeslat tento článek jinému uživateli395 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS: VEPŘOVÉ PLÁTKY S CELEREM
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 plátky krkovičky, 1 střední celer, 2 lžíce hořčice, 1 lžíce mouky, sklenička smetany, pepř,
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,PLÁTKY,S,CELEREM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.04.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5481 x, Vytisknout tento článek556 x, Odeslat tento článek jinému uživateli467 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS: ČESKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1,20 kg vepřového masa z krkovice, plece nebo z libového bůčku, sůl, 4 stroužky česneku, kmín
KEYWORDS: ČESKÁ,VEPŘOVÁ,PEČENĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.03.2008 []  |  Viděno - 5998 x, Vytisknout tento článek651 x, Odeslat tento článek jinému uživateli542 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS: ROLOVANÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g vepřové krkovice nebo plece bez kosti, 300g uzené krkovice, česnek, drcený kmín, mletý z
KEYWORDS: ROLOVANÁ,VEPŘOVÁ,PEČENĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25.10.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8527 x, Vytisknout tento článek626 x, Odeslat tento článek jinému uživateli535 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS: SELSKÁ KROKOVIČKA.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 650 g vepřové krkovičky, sůl, ml. pepř, ml. paprika, 2 cibule, 300 g kysaného zelí, 6 g sušen
KEYWORDS: SELSKÁ,KROKOVIČKA,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.01.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5153 x, Vytisknout tento článek481 x, Odeslat tento článek jinému uživateli415 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 karotky, 1 cibule, 1/2 l vývaru, 12 zelných listů ( můžeme nahradit kapustou ), sůl, pepř, kmín.
KEYWORDS: ROLÁDA,V,ZELNÉM,LISTU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19.08.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4848 x, Vytisknout tento článek557 x, Odeslat tento článek jinému uživateli490 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 karotky, 1 cibule, 1/2 l vývaru, 12 zelných listů ( můžeme nahradit kapustou ), sůl, pepř, kmín.
KEYWORDS: ROLÁDA,V,ZELNÉM,LISTĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.05.2003 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 8202 x, Vytisknout tento článek657 x, Odeslat tento článek jinému uživateli546 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 plátky vepřové krkovice, plnotučná hořčice, sladká paprika, 200 g tvrdého sýru, 2 vajíčka, sůl, hl
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,PLÁTKY,MANKA,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.08.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5445 x, Vytisknout tento článek578 x, Odeslat tento článek jinému uživateli323 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřové krkovičky, 100g slaniny, 300g vepřových jater, 2 menší cibule, 6 feferonek, sůl, mletý pepř, česnek. POSTUP
KEYWORDS: ZBOJNICKÝ,ROŽEŇ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.03.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 19199 x, Vytisknout tento článek778 x, Odeslat tento článek jinému uživateli738 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS: KŘUPAVÁ PEČENÁ KRKOVICE.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 800g vykostěné krkovice, 2 lžíce másla, 3 mále cibule, 1 lži
KEYWORDS: KŘUPAVÁ,PEČENÁ,KRKOVICE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.01.2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4750 x, Vytisknout tento článek522 x, Odeslat tento článek jinému uživateli570 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700 g vepřové pečeně, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, špetka mletého fenyklu, 2 lžíce oleje, 40g másla, 30g cibule, 0,5 1 mléka, 1 l
KEYWORDS: BOLOŇSKÁ,VEPŘOVÁ,PEČENĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.03.2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6881 x, Vytisknout tento článek515 x, Odeslat tento článek jinému uživateli529 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřové krkovice, 1 kg zeleninové směsi, lžíce rajčatového protlaku. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme, přidáme k
KEYWORDS: ŠVÉDSKÁ,KRKOVICE,(švédské,národní,jídlo)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.09.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4313 x, Vytisknout tento článek716 x, Odeslat tento článek jinému uživateli438 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 plátky vepřové krkovičky nebo kotlety či plecko, 200g měkkého salámu,250gg mletého masa z libového bůčku, špetka pepře, špetka soli, 4
KEYWORDS: ÚJEZDSKÝ,BRABEČEK,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.07.2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9017 x, Vytisknout tento článek706 x, Odeslat tento článek jinému uživateli435 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KRKOVICE
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Na pečení -800g vepřové pečeně s kostí, kmín, sůl, 25g hladké mouky.Na ZELÍ -500g kysaného zelí i s lakem, kmín, sůl, 60g sádla, 1 ci
KEYWORDS: VEPŘO-KNEDLO-ZELO,
TITULEK:
  7 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky