PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  11.06.2017 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2487 x, Vytisknout tento článek124 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: KOVÁŘSKÝ ŠPÍZ. || ==>
DESCRIPTION:
KEYWORDS: 1 kg panenské vepřové nebo vepřové kýty, 200 g slaniny, 150g cibule, 4 g česneku, sůl, pepř, 150g oleje.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  05.03.2016 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2830 x, Vytisknout tento článek145 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ NA KARI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřové kýty, 1 lžička kari, 2 lžíce sójové omáčky, 2 žloutky, 1 lžíce Solamylu, 1 lžička cukru, olej, hlávkový salát, ananas, citr
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,NA,KARI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  02.03.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 3922 x, Vytisknout tento článek223 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ ŘÍZKY PLNĚNÉ JABLKY A KUŘECÍM MASEM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 silné vepřové řízky, 2 menší jablka, 60 g uzeného kuřecího masa, 60g slaniny, 100 g oleje, 3 rajčata, 3 jablka, 50 g másla, špetka tl
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,ŘÍZKY,PLNĚNÉ,JABLKY,A,KUŘECÍM,MASEM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.01.2014 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4574 x, Vytisknout tento článek250 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ MEDAILONKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřové kýty, 3 lžíce oleje, 1 lžička Solamylu, sůl, špetka cukru, majoránka, 6 stroužků česneku, 1 lžička polévkového koření, 80
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,MEDAILONKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  21.02.2013 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6077 x, Vytisknout tento článek330 x, Odeslat tento článek jinému uživateli55 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ NA ZPŮSOB ZVĚŘINY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřové kýty nebo vykostěné plece, 1 sáčku zmrazené kořenové zeleniny, 1 větší cibule, 1/8 másla, 1 lžíce koření Divočina, 1 lži
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,NA,ZPŮSOB,ZVĚŘINY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.10.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5354 x, Vytisknout tento článek329 x, Odeslat tento článek jinému uživateli104 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ FILE PLNĚNÉ HOUBAMI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 žampiónů, 2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce másla, svazek petrželky, 80 g jitrnicového prejtu, 4 lžičky strouhanky, sul, pepř, špetk
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,FILE,PLNĚNÉ,HOUBAMI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.08.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5144 x, Vytisknout tento článek286 x, Odeslat tento článek jinému uživateli125 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: JIHOČESKÉ VEPŘOVÉ ZÁVITKY V MLÉCE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 větší plátky z vepřové kýty, sůl, 1 mrkev, 1 petržel, 1 celeru, 1 cibule, bobkový list, 1 citrón, olej, 1 lžíce hladké mouky, 1 l mléka
KEYWORDS: JIHOČESKÉ,VEPŘOVÉ,ZÁVITKY,V,MLÉCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.07.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 2106 x, Vytisknout tento článek144 x, Odeslat tento článek jinému uživateli115 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ RAŽNIČI || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g vepřové kýty nebo panenky, 80 g slaniny, 80 g salámu, několik bobkový listů, tuk na opékání, plnotučná hořčice, cibule a zelenina n
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,RAŽNIČI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.03.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7008 x, Vytisknout tento článek283 x, Odeslat tento článek jinému uživateli123 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ Á LA ČÍNA || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřového masa z kýty,1 lžička soli, 2 lžíce Solamylu, 1 vejce, olej, 2 pórky, 1 hlávky bílého zelí, 1 l vývaru z masoxu, 1 lžič
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,Á,LA,ČÍNA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.03.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5904 x, Vytisknout tento článek323 x, Odeslat tento článek jinému uživateli114 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÁ ROLÁDA SE ŽAMPIÓNY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg vepřové kýty, 200 g slaniny. Náplň: 150 g žampiónu, 2 rohlíky, 1 vejce, 2 vejce natvrdo, 1 cibule, 1 červená paprika, 1 dl oleje, p
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,ROLÁDA,SE,ŽAMPIÓNY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.11.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5954 x, Vytisknout tento článek334 x, Odeslat tento článek jinému uživateli75 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: MARINOVANÉ VEPŘOVÉ ŘÍZKY || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 řízky z kýty. Marináda: 2 vejce, lžička soli, po půl lžíce pepře, drceného kmínu, majoránky, sladké papriky, worcesteru, hořčice, kar
KEYWORDS: MARINOVANÉ,VEPŘOVÉ,ŘÍZKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  06.10.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10052 x, Vytisknout tento článek431 x, Odeslat tento článek jinému uživateli142 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÁ KÝTA PO ORIENTÁLSKU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g vepřové kýty, 200 g žampiónů, 2 vejce, 2 lžíce Solamylu, 4 lžíce oleje, 200 g zelí, 1 dl bílého vína, 1 lžičky chilli, 1 lžička
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,KÝTA,PO,ORIENTÁLSKU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  28.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6099 x, Vytisknout tento článek312 x, Odeslat tento článek jinému uživateli152 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: VEPŘOVÉ MASO NA PIVU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 g vepřového masa (nejlépe z kýty), 3 lžíce oleje nebo sádla, 7 lžic kečupu, 3 stroužky česneku, 1 velká cibule, 2 pórky, 2 dl 12° p
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,MASO,NA,PIVU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  20.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4520 x, Vytisknout tento článek231 x, Odeslat tento článek jinému uživateli129 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: PIVOVARSKÉ VEPŘOVÉ MASO || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřového masa z kýty, sůl, pepř, 1 lžičky papriky, 3 stroužky česneku, 1 dl světlého piva 12°, 5 lžic kečupu, 1 červená a 1 zele
KEYWORDS: PIVOVARSKÉ,VEPŘOVÉ,MASO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.09.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4584 x, Vytisknout tento článek326 x, Odeslat tento článek jinému uživateli133 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ KÝTA
NADPIS: ŘÍZKY S KVĚTÁKEM. || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g vepřové kýty, 1 malý květák, 100 g oleje, 100 g másla, 4 plátky krůtí šunky, 4 plátky tvrdého sýra, pepř, sůl, pažitka. POSTUP PŘÍ
KEYWORDS: ŘÍZKY,S,KVĚTÁKEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky