|
04/01/2013
[]
|
Viděno - 9021 x,
477 x,
108 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
VEPŘOVÉ LEDVINKY NA VÍNĚ
||
==>
DESCRIPTION:
Ledvinky nakrájíme na plátky.......
KEYWORDS:
60 g vepřových ledvinek, 100 g másla, 50 g cibule, kmín, pepř, 30 g hl. mouky,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
17/09/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 13203 x,
550 x,
124 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
ZADĚLÁVANÉ VEPŘOVÉ SRDCE
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 700 g vepřového srdce, 60 g másla, 40 g hladké mouky, 200 g kořenové zeleniny, 1 květák,
4 zrnka nového koření, 4 zrnka celého pepře, n
KEYWORDS:
ZADĚLÁVANÉ,VEPŘOVÉ,SRDCE
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
16/04/2012
[]
|
Viděno - 10979 x,
559 x,
53 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
VEPŘOVÉ PLÍČKY (pajšl)
||
==>
DESCRIPTION:
Do vody dáme vařit cibuli...................
KEYWORDS:
Vepřové plíčky, cibule, sůl, nové koření, bobkový list, celý pepř, smetana, hl. mouka.
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
18/02/2012
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8973 x,
556 x,
101 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
VEPŘOVÝ JAZYK SE SARDELOVOU OMÁČKOU
||
==>
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 12 plátků vepřového jazyka, 1 cibule, 50 g sardelového másla, vývar, 1 lžička cukru,
2 lžíce bílého vína, 1 lžíce hladké mouky, citróno
KEYWORDS:
VEPŘOVÝ,JAZYK,SE,SARDELOVOU,OMÁČKOU
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
30/01/2011
[]
|
Viděno - 11330 x,
788 x,
381 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
VEPŘOVÝ JAZYK NA PAPRICE SE ZELENINOU
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Jazyky opereme a dáme vařit do osolené vody. Vaříme je asi 45 minut. Pak jazyky vyndáme a po
KEYWORDS:
VEPŘOVÝ,JAZYK,NA,PAPRICE,SE,ZELENINOU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
10/06/2010
[]
|
Viděno - 12864 x,
686 x,
324 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
VEPŘOVÁ JÁTRA NA KEČUPU
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: Játra, asi 6 stroužků česneku, 2 lžíce worcesterů, 3 lžíce jemného kečupu, sůl, pepř
KEYWORDS:
VEPŘOVÁ,JÁTRA,NA,KEČUPU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
30/05/2010
[]
|
Viděno - 10828 x,
727 x,
297 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
MOZEČEK S VEJCI (Recept z třicátých let minulého století)
||
==>
DESCRIPTION:
POSTUP PŘÍPRAVY: Mozeček vepřový nebo telecí se omyje, odblaní a useká. Na másle se dá zežloutnut cibulka, mo
KEYWORDS:
MOZEČEK,S,VEJCI,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
18/02/2009
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 8211 x,
726 x,
356 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
KOKOSOVÁ JÁTRA
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 600g vepřových jater, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce kokosové moučky,
KEYWORDS:
KOKOSOVÁ,JÁTRA
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
15/09/2008
[]
|
Viděno - 13593 x,
834 x,
407 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
JÁTRA PO GRUZÍNSKU
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 300 g vepřových nebo kuřecích jater, 1 cibule, 3 menší kapie (červená, žlutá, zelená), aby to
KEYWORDS:
JÁTRA,PO,GRUZÍNSKU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
27/02/2008
[Vašek Hicke]
|
Viděno - 9654 x,
705 x,
547 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
LEDVINKOVÉ KARI
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 8 vepřových ledvinek, 2 cibule, 5 prolisovaných stroužků česneku, 4 rajčata, máslo, 2 lžičky
KEYWORDS:
LEDVINKOVÉ,KARI
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
15/07/2006
[Václav Hicke]
|
Viděno - 5932 x,
649 x,
524 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DUŠENÉ LEDVINKY NA KYSELÉ SMETANÉ.
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 100 g vepřových ledvinek, kmín, 5 g hladké mouky, 100 g kyselé smetany nebo kyselého mléka, s
KEYWORDS:
DUŠENÉ,LEDVINKY,NA,KYSELÉ,SMETANÉ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
09/07/2006
[Václav Hicke]
|
Viděno - 7509 x,
588 x,
566 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
VEPŘOVÝ JAZYK S POLSKOU OMÁČKOU.
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 12 plátků jazyka, 1 cibule, 200 g kořenové zeleniny, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření
KEYWORDS:
VEPŘOVÝ,JAZYK,S,POLSKOU,OMÁČKOU,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
27/06/2006
[Václav Hicke]
|
Viděno - 7418 x,
657 x,
526 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
JÁTRA SMAŽENÁ S JABLKY A CIBULÍ.
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 400 g jater (vepřová nebo drůbeží), 2 jablka, 2 lžíce hl. mouky, 4 lžíce másla, čerstvý tymiá
KEYWORDS:
JÁTRA,SMAŽENÁ,S,JABLKY,A,CIBULÍ,
TITULEK:
Od Mirky z Polska.
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
26/09/2005
[Václav Hicke]
|
Viděno - 16935 x,
797 x,
660 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 500 g vepřových plic, 400g vepřového srdce, 400 g vepřových jater, l00 g sádla, 120 g hladké mouky,
KEYWORDS:
VEPŘOVÉ,PLÍČKY,NA,SMETANĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
|
01/05/2005
[Václav Hicke]
|
Viděno - 7336 x,
717 x,
414 x
|
KATEGORIE:
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION:
INGREDIENCE: 1/2 kg telecích nebo vepřových jater, hladka mouka, 1 cibule, se zelená petrželka, 1/8 1 bílého vína
KEYWORDS:
JÁTRA,NA,VÍNĚ,
TITULEK:
SMS: 0
|
SMS Tisk: 0
|
SMS Zisk: 0 Kc
|
.. další članky
|