PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  04.01.2013 []  |  Viděno - 5503 x, Vytisknout tento článek310 x, Odeslat tento článek jinému uživateli108 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: VEPŘOVÉ LEDVINKY NA VÍNĚ || ==>
DESCRIPTION: Ledvinky nakrájíme na plátky.......
KEYWORDS: 60 g vepřových ledvinek, 100 g másla, 50 g cibule, kmín, pepř, 30 g hl. mouky,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  17.09.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9378 x, Vytisknout tento článek376 x, Odeslat tento článek jinému uživateli124 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: ZADĚLÁVANÉ VEPŘOVÉ SRDCE || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 700 g vepřového srdce, 60 g másla, 40 g hladké mouky, 200 g kořenové zeleniny, 1 květák, 4 zrnka nového koření, 4 zrnka celého pepře, n
KEYWORDS: ZADĚLÁVANÉ,VEPŘOVÉ,SRDCE
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  16.04.2012 []  |  Viděno - 7473 x, Vytisknout tento článek396 x, Odeslat tento článek jinému uživateli53 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: VEPŘOVÉ PLÍČKY (pajšl) || ==>
DESCRIPTION: Do vody dáme vařit cibuli...................
KEYWORDS: Vepřové plíčky, cibule, sůl, nové koření, bobkový list, celý pepř, smetana, hl. mouka.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.02.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5714 x, Vytisknout tento článek396 x, Odeslat tento článek jinému uživateli101 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: VEPŘOVÝ JAZYK SE SARDELOVOU OMÁČKOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 12 plátků vepřového jazyka, 1 cibule, 50 g sardelového másla, vývar, 1 lžička cukru, 2 lžíce bílého vína, 1 lžíce hladké mouky, citróno
KEYWORDS: VEPŘOVÝ,JAZYK,SE,SARDELOVOU,OMÁČKOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.01.2011 []  |  Viděno - 8079 x, Vytisknout tento článek600 x, Odeslat tento článek jinému uživateli381 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: VEPŘOVÝ JAZYK NA PAPRICE SE ZELENINOU || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Jazyky opereme a dáme vařit do osolené vody. Vaříme je asi 45 minut. Pak jazyky vyndáme a po
KEYWORDS: VEPŘOVÝ,JAZYK,NA,PAPRICE,SE,ZELENINOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  10.06.2010 []  |  Viděno - 9406 x, Vytisknout tento článek493 x, Odeslat tento článek jinému uživateli324 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: VEPŘOVÁ JÁTRA NA KEČUPU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Játra, asi 6 stroužků česneku, 2 lžíce worcesterů, 3 lžíce jemného kečupu, sůl, pepř
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,JÁTRA,NA,KEČUPU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.05.2010 []  |  Viděno - 7248 x, Vytisknout tento článek533 x, Odeslat tento článek jinému uživateli297 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: MOZEČEK S VEJCI (Recept z třicátých let minulého století) || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Mozeček vepřový nebo telecí se omyje, odblaní a useká. Na másle se dá zežloutnut cibulka, mo
KEYWORDS: MOZEČEK,S,VEJCI,(Recept,z,třicátých,let,minulého,století)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.02.2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5233 x, Vytisknout tento článek572 x, Odeslat tento článek jinému uživateli356 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: KOKOSOVÁ JÁTRA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g vepřových jater, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce kokosové moučky,
KEYWORDS: KOKOSOVÁ,JÁTRA
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.09.2008 []  |  Viděno - 9506 x, Vytisknout tento článek658 x, Odeslat tento článek jinému uživateli407 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: JÁTRA PO GRUZÍNSKU
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g vepřových nebo kuřecích jater, 1 cibule, 3 menší kapie (červená, žlutá, zelená), aby to
KEYWORDS: JÁTRA,PO,GRUZÍNSKU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.02.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6499 x, Vytisknout tento článek549 x, Odeslat tento článek jinému uživateli547 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: LEDVINKOVÉ KARI
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 8 vepřových ledvinek, 2 cibule, 5 prolisovaných stroužků česneku, 4 rajčata, máslo, 2 lžičky
KEYWORDS: LEDVINKOVÉ,KARI
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.07.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4440 x, Vytisknout tento článek552 x, Odeslat tento článek jinému uživateli524 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: DUŠENÉ LEDVINKY NA KYSELÉ SMETANÉ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 100 g vepřových ledvinek, kmín, 5 g hladké mouky, 100 g kyselé smetany nebo kyselého mléka, s
KEYWORDS: DUŠENÉ,LEDVINKY,NA,KYSELÉ,SMETANÉ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  09.07.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5154 x, Vytisknout tento článek478 x, Odeslat tento článek jinému uživateli566 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: VEPŘOVÝ JAZYK S POLSKOU OMÁČKOU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 12 plátků jazyka, 1 cibule, 200 g kořenové zeleniny, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření
KEYWORDS: VEPŘOVÝ,JAZYK,S,POLSKOU,OMÁČKOU,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.06.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5198 x, Vytisknout tento článek533 x, Odeslat tento článek jinému uživateli526 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS: JÁTRA SMAŽENÁ S JABLKY A CIBULÍ.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g jater (vepřová nebo drůbeží), 2 jablka, 2 lžíce hl. mouky, 4 lžíce másla, čerstvý tymiá
KEYWORDS: JÁTRA,SMAŽENÁ,S,JABLKY,A,CIBULÍ,
TITULEK: Od Mirky z Polska.

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  26.09.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 15038 x, Vytisknout tento článek694 x, Odeslat tento článek jinému uživateli660 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřových plic, 400g vepřového srdce, 400 g vepřových jater, l00 g sádla, 120 g hladké mouky,
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,PLÍČKY,NA,SMETANĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.05.2005 [Václav Hicke]  |  Viděno - 5014 x, Vytisknout tento článek593 x, Odeslat tento článek jinému uživateli414 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1/2 kg telecích nebo vepřových jater, hladka mouka, 1 cibule, se zelená petrželka, 1/8 1 bílého vína
KEYWORDS: JÁTRA,NA,VÍNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky