PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  13/10/2011 [Denisa Doubravová]  |  Viděno - 9596 x, Vytisknout tento článek495 x, Odeslat tento článek jinému uživateli82 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS: VEPŘOVÁ PANENKA S BRUSINOVÝM PŘELIVEM A OPEČENÝI BRAMBORY (Od Denisy Doubravové) || ==>
DESCRIPTION: Do výpeku dáme zavařované brusinky...............
KEYWORDS: Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, osolíme a opepříme. Orestujeme velmi krátce na rozpálené pánvi (ne dlouho, maso by bylo vysušené), postačí 2 minuty z každé strany. Do výpeku dáme zavařované brusinky a podle potřeby zahustíme solamylem (rozmíchaným ve studené vodě). Podle chuti dosolíme
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24/11/2009 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 15872 x, Vytisknout tento článek688 x, Odeslat tento článek jinému uživateli599 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS: BRATISLAVSKÁ PANENSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g panenské vepřové, 20 g sádla, 30 g másla, 2 dl smetany, 30g rajčatového protlaku, 100 g
KEYWORDS: BRATISLAVSKÁ,PANENSKÁ,VEPŘOVÁ,PEČENĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18/01/2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 13139 x, Vytisknout tento článek831 x, Odeslat tento článek jinému uživateli405 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS: VEPŘOVÉ PANENKY V OŘECHOVÉ KRUSTĚ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 200g ořechové směsi (lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy), svazek bylinek (petrželka,
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,PANENKY,V,OŘECHOVÉ,KRUSTĚ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15/06/2002 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10814 x, Vytisknout tento článek686 x, Odeslat tento článek jinému uživateli369 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g vepřové svíčkové, sůl, pepř, 1 svazek směsi bylinek, 50g smetanového čerstvého sýra, 1 lžíce strouhanky, 125g anglické slanin
KEYWORDS: VEPŘOVÁ,PANENKA,VE,VINNÉ,OMÁČCE,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  13/04/2001 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 12462 x, Vytisknout tento článek903 x, Odeslat tento článek jinému uživateli571 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS: MIKULOVSKÉ VEPŘOVÉ MEDAILÓNKY || ==>
DESCRIPTION: POSTUP PŘÍPRAVY: Panenskou pokrájíme na silnější plátky, mírně je naklepáme a osolené opečeme po obou stranách na oleji. Maso vyjmeme a na pánev přidá
KEYWORDS: MIKULOVSKÉ,VEPŘOVÉ,MEDAILÓNKY
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  19/11/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 11330 x, Vytisknout tento článek741 x, Odeslat tento článek jinému uživateli396 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE:600 g panenské vepřové sůl mletý pepř, olej. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněnou panenskou vepřovou nakrájíme na plátky silné dva až tři centimet
KEYWORDS: MEDAJLÓNKY,Z,PANENSKÉ,VEPŘOVÉ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  25/10/2000 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 10701 x, Vytisknout tento článek996 x, Odeslat tento článek jinému uživateli388 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600g panenenské vepřové, sůl 60 g sádla, 1 velká cibule, 2strouiky česneku, 200g čerstvých hub, mletý pepř, 3dl červeného vína. POSTUP P
KEYWORDS: PANENSKÁ,VEPŘOVÁ,NA,HOUBÁCH,A,ČERVENÉM,VÍNĚ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  31/08/1999 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9905 x, Vytisknout tento článek912 x, Odeslat tento článek jinému uživateli419 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300g svíčkové, 300g panenské vepřové, 300g anglické slaniny, 150g moravské klobásy, 120ml rostlinného oleje, 12 stroužků česneku, 200ml p
KEYWORDS: PLZEŇSKÝ,ŠPÍZ,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky