PŘIHLÁSIT | REGISTRACE | Návod a novinky aplikace demo popis
Vyhledej.....
... rozšířené
ZPĚT

RECEPTY
|-BRAMBORY
|-DOBRÁ RADA
  |-DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
  |-DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
  |-DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
  |-DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
|-DRŮBEŽ
  |-DRŮBEŽ DROBY
  |-DRŮBEŽ HUSA
  |-DRŮBEŽ KACHNA
  |-DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
  |-DRŮBEŽ KUŘE
  |-DRŮBEŽ SLEPICE
|-GULÁŠ
  |-GULÁŠ HOVĚZÍ
  |-GULÁŠ RŮZNÝ
  |-GULÁŠ SKOPOVÝ
  |-GULÁŠ VEPŘOVÝ
  |-GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
|-HOUBY
|-KNEDLÍKY
  |-KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
  |-KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
  |-KNEDLÍKY KYNUTÉ
  |-KNEDLÍKY OVOCNÉ
  |-KNEDLÍKY RŮZNÉ
|-KOŘENÍ
|-KRÁLÍK
|-LÉČIVÉ ROSTLINY
|-LUŠTĚNINY
|-MASO HOVĚZÍ
  |-HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
  |-HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
  |-HOVĚZÍ RŮZNÉ
  |-HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
  |-HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
|-MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-VNITŘNOSTI
|-MASO TELECÍ
|-MASO UZENÉ
|-MASO VEPŘOVÉ
  |-VEPŘOVÉ BŮČEK
  |-VEPŘOVÉ KOTLETA
  |-VEPŘOVÉ KRKOVICE
  |-VEPŘOVÉ KÝTA
  |-VEPŘOVÉ PLECKO
  |-VEPŘOVÉ RŮZNÉ
  |-VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
  |-VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
  |-VEPŘOVÉ ŽEBRO
|-MOUČNÍKY
  |-MOUČNÍKY DORTY
  |-MOUČNÍKY KYNUTÉ
  |-MOUČNÍKY SLANÉ
  |-MOUČNÍKY TŘENÉ
  |-MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
|-NÁPOJE
  |-NÁPOJE KOKTEJLY
  |-NÁPOJE LIKÉRY
  |-NÁPOJE POHÁRY
  |-NÁPOJE ŠŤÁVY
|-OD BABIČKY
|-OMÁČKY
|-OVOCE
|-POLÉVKY
  |-POLÉVKA DRŮBEŽÍ
  |-POLÉVKA HOUBOVÁ
  |-POLÉVKA HOVĚZÍ
  |-POLÉVKA RŮZNÁ
  |-POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
  |-POLÉVKA ZELENINOVÁ
|-POMAZÁNKY
|-PŘEDKRMY
|-PŘÍLOHY
|-RYBY
  |-RYBY CANDÁT
  |-RYBY FILÉ
  |-RYBY KAPR
  |-RYBY LOSOS EXOTICKÉ
  |-RYBY MAKRELA
  |-RYBY PSTRUH
  |-RYBY RŮZNÉ
  |-RYBY ŠTIKÁ
  |-RYBY TRESKA
  |-RYBY ÚHOŘ
|-RÝŽE
|-SALÁTY
|-SEKANÁ
|-SÓJA
|-SPECIALITY
  |-SPECIALITY DRŮBEŽ
  |-SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
  |-SPECIALITY RŮZNÉ
  |-SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
  |-SPECIALITY VEPŘOVÉ
  |-SPECIALITY VNITŘNOSTI
  |-SPECIALITY ZELENINA
  |-SPECIALITY ZVĚŘINA
|-STARÉ RECEPY
|-SÝRY
|-TĚSTOVINY
|-VEJCE
|-ZABIJAČKA DOMÁCÍ
  |-JITRNICE JELITA A PREJT
  |-ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
  |-ZABIJAČKA GULÁŠ
  |-ZABIJAČKA MASO
  |-ZABIJAČKA OMÁČKA
  |-ZABIJAČKA PAŠTIKY
  |-ZABIJAČKA POLÉVKA
  |-ZABIJAČKA PŘÍLOHY
  |-ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
  |-ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
  |-ZABIJAČKA UZENÉ
  |-ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
  |-ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
|-ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
  |-ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
  |-ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
|-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
  |-ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
|-ZELENINA
|-ZVĚŘINA
  |-ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV
  |-ZVĚŘINA DANČÍ
  |-ZVĚŘINA DIVOČÁK
  |-ZVĚŘINA HOLUB
  |-ZVĚŘINA JELENÍ
  |-ZVĚŘINA KACHNA HUSA SLUKA
  |-ZVĚŘINA PAŠTIKY
  |-ZVĚŘINA SRNČÍ
  |-ZVĚŘINA ZAJÍC
 


Přihlásit 
Registrovat 
 |  27.01.2015 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 4703 x, Vytisknout tento článek264 x, Odeslat tento článek jinému uživateli0 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: KLÁŠTERNÍ KOLENO || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 vepřová kolena, 2 palice česneku, 2 cibule, 1 l světlého piva, rozmarýn, jalovec, sůl.
KEYWORDS: KLÁŠTERNÍ,KOLENO
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  23.09.2012 [Simonka ]  |  Viděno - 6258 x, Vytisknout tento článek377 x, Odeslat tento článek jinému uživateli111 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: Zapečené maso v alobalu || ==>
DESCRIPTION: Nakrájíme maso na kousky..........
KEYWORDS: cca 1/2 kila vepř.masa, 1x kysané zelí, 100dkg slaniny, dlé své chuti přidejte třeba klobásu, brambor přibližně na osobu, koření - paprika, pepř, sůl, alobal(rozřezat na několik obdélniku,abychom mohli zabalit suroviny do alobalu)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  08.07.2012 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5719 x, Vytisknout tento článek380 x, Odeslat tento článek jinému uživateli64 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: VEPŘOVÉ SE SMETANOU || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 400 g vepřového masa, 2 cibule, 3 lžíce sádla, sůl, pepř, půl lžičky zázvoru, 1 lžička citrónové kůry, 1 lžíce mouky, 200 ml smetany, cit
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,SE,SMETANOU
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.06.2012 []  |  Viděno - 6571 x, Vytisknout tento článek399 x, Odeslat tento článek jinému uživateli115 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: VEPŘOVÉ NA HOUBÁCH || ==>
DESCRIPTION: Kostky masa orestuji...............
KEYWORDS: 2 řízky, 2 roštěnky (dělám jen z vepřového), 2 cibule, hrst hub (dávám namočené sušené), 1 lžička cukru, 1 lžička hořčice, 1 ½ dl světlého piva, tymián, bobkový list, pepř, sůl, trochu hl. mouky, šlehačka.
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  14.11.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 5842 x, Vytisknout tento článek278 x, Odeslat tento článek jinému uživateli79 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: BULHARSKÉ ZAPÉKANÉ VEPŘOVÉ SE ZELÍM || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 600 g vepřového masa, 1,5 kg kyselého zelí, lžíce rajského protlaku, 1 cibule, 2 rajčata, 150 g sádla, kmín, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAV
KEYWORDS: BULHARSKÉ,ZAPÉKANÉ,VEPŘOVÉ,SE,ZELÍM
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  24.08.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 9846 x, Vytisknout tento článek515 x, Odeslat tento článek jinému uživateli207 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: PRAŽSKÝ FLAMENDR || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 300 g vepřového masa, 2 malé cibule, 2 velké zelené papriky, 1 lžíce hl. mouky, 2 lžíce oleje, 3 1 lžíce kečupu worcester, sůl, pepř kř
KEYWORDS: PRAŽSKÝ,FLAMENDR
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.06.2011 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 6574 x, Vytisknout tento článek491 x, Odeslat tento článek jinému uživateli115 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: BULHARSKÉ VEŘOVÉ || ==>
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 750 vepřového masa, 4 lžíce oleje, 1 cibule, 2 lžičky sl. papriky a 1 lžička pálivé, 150 g balkánského sýra, 1 feferonka, sůl. POSTUP
KEYWORDS: BULHARSKÉ,VEŘOVÉ
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  29.01.2010 []  |  Viděno - 6632 x, Vytisknout tento článek508 x, Odeslat tento článek jinému uživateli261 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: VEPŘOVÉ KOLENO (OD JARINKY)
DESCRIPTION: INGREDIENCE: Vepřové koleno, česnek, hořčice francouzská, pivo. POSTUP
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,KOLENO,(OD,JARINKY)
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  15.01.2008 [Vašek Hicke]  |  Viděno - 7112 x, Vytisknout tento článek586 x, Odeslat tento článek jinému uživateli558 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: FRANKFURTSKÁ ROLÁDA
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500 g vepřového masa, sůl, vývar, kmín, 1 cibule. Nádivka: 1 cibule, 4 párky, pepř.
KEYWORDS: FRANKFURTSKÁ,ROLÁDA
TITULEK: Rychlovka

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  12.01.2007 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6514 x, Vytisknout tento článek566 x, Odeslat tento článek jinému uživateli393 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: VEPŘOVÉ KOLENO S OVOCEM.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 2 vepřová kolena, šťáva z jednoho pomeranče, 100 ml světlé sójové omáčky, 2 lžíce medu, 2 str
KEYWORDS: VEPŘOVÉ,KOLENO,S,OVOCEM,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  01.09.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 6067 x, Vytisknout tento článek646 x, Odeslat tento článek jinému uživateli448 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: TATRANSKÉ ZÁVITKY.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 4 vepřové řízky, 2 kuřecí prsíčka, 4 plátky šunky, 2 sladkokyselé okurky, 4 plátky anglické s
KEYWORDS: TATRANSKÉ,ZÁVITKY,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  27.06.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4947 x, Vytisknout tento článek544 x, Odeslat tento článek jinému uživateli565 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS: MASOVÉ KULIČKY S RAJČATOVOU OMÁČKOU.
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 500g vepřového mletého masa, sůl, pepř, 1 starší žemle, 1 cibule, 2 lžíce oleje, ½ lžíce
KEYWORDS: MASOVÉ,KULIČKY,S,RAJČATOVOU,OMÁČKOU,
TITULEK:
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  30.03.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 8063 x, Vytisknout tento článek539 x, Odeslat tento článek jinému uživateli513 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 1 kg mletého vepř. masa, 1 lžíce soli, ml. pepř, 120 g plnotučné hořčice, 100 g plátků šunky, 100
KEYWORDS: ROLÁDA,Z,MLETÉHO,MASA,
TITULEK: Dobré.
  1 Příspěvků   
SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  18.03.2006 [Václav Hicke]  |  Viděno - 3517 x, Vytisknout tento článek515 x, Odeslat tento článek jinému uživateli371 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 250 g vařeného nebo pečeného vepřového masa, 2 lžíce vývaru nebo šťávy z pečeného masa, 2 žemle,
KEYWORDS: SMAŽENÉ,KULIČKY,
TITULEK: INGREDIENCE: 250 g vařeného nebo pečeného vepřového masa.........

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

 |  11.04.2004 [Václav Hicke]  |  Viděno - 4628 x, Vytisknout tento článek651 x, Odeslat tento článek jinému uživateli423 x  |  KATEGORIE: VEPŘOVÉ RŮZNÉ
NADPIS:
DESCRIPTION: INGREDIENCE: 80 g rýže, 20 g sterilovaného hrášku, 10 g másla, 80 g libového vepřového masa, 2g hladké mouky na z
KEYWORDS: RIZI-PIZI,
TITULEK:

SMS: 0 | SMS Tisk: 0 | SMS Zisk: 0 Kc

.. další članky